- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.987
Yok umutlu değilim eşimden gerçekten, çünkü 5 senedir bir arpa boyu yol almayan adamdan bu noktada ilerlemesini beklemiyorum, ancak işin ciddiyetinin de farkında değil.
Sadist bir durum da söz konusu, canının yanmasını istiyorum bir noktada, üzülmesini istiyorum, çünkü gerçekten üzdü beni ve üzmeye devam ediyor.
Bunun adil olduğunu düşünmüyorum ben bu kadar çabalarken onun bu şekilde umarsız davranması canımı sıkıyor. Bu kadar kolay mı onun için herşey diye düşünüyorum.
Aynı yatakta yatmıyoruz artık, ona müsade etmem zaten.
Bir yola çıktım bunun sonuçlarına o da katlanacak.
Dediğiniz gibi avukat ile konuş, ardından aynı yatağa gir mantıklı bir durum değil.
Ben dün akşam çocuklarımı alıp yattım yanıma eşim de gitti büyük oğlumun odasında uyudu.
Doğrusu da bu zaten.
Bu akşam da evden gitmesini sağlayacağım eğer muvaffak olabilirsem inşallah.
Bu noktadan sonra da ayrılık süreci başlar.
Ben pılımı pırtımı toplayıp gitmem annemin evine, benim emeğim var bu evde.
Bu ev ondan çok bana ait, benim çocuklarıma ait.
Bir gram çaba gösteremeyen insana, emeğimi bırakıp gitmek doğru gelmiyor.
Ayrıca boşanma yaşayan ve psikiatrik destek alan bir arkadaşım da çocukların en çok travmayı ev değiştirdiklerinde yaşadıklarını anlattı. Benim için şu an en önemli şey çocuklarım. Ev zaten kira, o yüzden ben olduğum yerde kalmaya devam ederim.
Evet haklisin. Hemde cok. Bir hemcinsin olarak gurur duyuyorum senin ile. Yani evet, sen degil o gitsin evden. Nacizane fikrim ise cocuklari annenlere birakman bu aksam. Tartisma cok hararetli olabilir ve cocuklar buna maruz kalmasinlar. Ki bence bunu sende kesinlikle düsünmüsündür.
Anliyorum, onunda aci cekmesini istiyorsun ama cekmiyor, cekmiyecek. Senin kadar bu evlilige caba sarf etmedi cünkü. Sirf yatak ayirmak bile onu üzmesi gerekirken, adam takmiyor. Kendisi üzülmüyor dahasi senin üzülmeni bile takmiyor. Tabi sen annesi olsaydin kosar gelirdi. Aninda birseyler yapardi.
Nefrette bir duygudur ve insanin enerjesini alip cökertir. Umarim bu aksam annesine gider. Hastaymis, o baksin madem biricik annesine :)