Ewliliğim bitsin istemiorum bana yardım edin lütfen

Siz de ilk kez kıskanç kadın sendromu okuyor gibisiz valla.
Kaçıncı vakka acaba kk da kıskançlık krizlerini dile getiren.
Bana son derece gerçek geldi konu.
Yoksa cinsellikten dem vururdu ayrıca reyting için.

Fake olmadığımı ispatlatmam için ne isterseniz yaparım niye böle bişi yapıyım kiisadece önerilerinizi istiorum

Hayır özür dilerim szden ama kadının yapısında oynaklık vardı kocamda şaşırdı çünkü ama ne yazıkki ben de sizin gbi düşünüorum yüz bulmasa nie kadın öle dawransın ayyyyy bu düşünce çıldırtıor benii

Ayniydim 6 yillik evliyim ilk iki yil kiskancliklarimla ona bid bid edip cemkirmemle bogmusum biktirmisim onu..ayrildik sonuc olarak tabi bir ay surdu geri baristik sevgimiz agir basti simdi 2 cocugum var ama su bi gercek insanlar degismiyor kesinlikle..sadece yansitmiyorum kendimi tutuyorum bide zamanla olgunlasinca kiskanclik durumuda cok olmuyor

Bende inş o olgunluk sewiyesine gelirim çalışmıorum değil eşim izin vermio aslında buda sıkıyo cnımı artık beni kıskanacagı alan yok flört ederkn nişanlıyken aşırı kıskanç herseyimi didikler di ama artık hiç bişeymi karışmıo kıskanmıo çalışmayı birazda beni kıskansın die istiorum belki kıskandırmak için kıskanmıo çünkü hep beraberz hep gözünün önündeyim

Yapacağı varsa yine yapar. Ihtimaller yüzünden anı yaşamanı engelleme. Hem aldatsa ne olur, kimseyi kaybetmekten korkmamak gerekli. Biraz dikkat etmen yeter o da aptal yerine konmayı engelleme ve zaman kaybını önleme amaçlı. Kendini üzmene gerek yok, aldatacağı varsa aldatır bunu böyle üzülerek engelleyemezsin. Bunun güzellkle de alakası yok. Istediğin kadar güzel ol yani..

Siz de ilk kez kıskanç kadın sendromu okuyor gibisiz valla.
Kaçıncı vakka acaba kk da kıskançlık krizlerini dile getiren.
Bana son derece gerçek geldi konu.
Yoksa cinsellikten dem vururdu ayrıca reyting için.

Bugün okuduğum konuların yarısı yeni üyeler tarafından ve kıskançlık üzerine açılmış, ya kadın kıskanç ya da adam o yüzden bana inandırıcı gelmedi.

Benim derdim bana yetio bide face sin diyenlere kendimi ispatlmk zorunda değilşm rica ediorum yazmayın fake olduğumu düşünüosanız anlaştık

Aslında ben eşime güveniorum etrafındakilere güvenmiorum acaba kıskançlık bnde mi fazla sizde bölemisiniz???
şaka gibi bir şey
hep etrafdakiler suçlu, hep etrafın gözü vardır önce bu psikolojiden çıkın siz eşinize güvenmiyorsunuz, kendinizin de sadece güzelliğine değiniyorsunuz demek ki kendinizde bazı şeylerin eksik olduğunu düşünüyorsunuz
bence psikolog işe yarayabilir

Bugün okuduğum konuların yarısı yeni üyeler tarafından ve kıskançlık üzerine açılmış, ya kadın kıskanç ya da adam o yüzden bana inandırıcı gelmedi.
bana hiç garip gelmedi.
gözüm alıştı benim kk da kıskanç kadın tiplemesine.
erkeğin de kıskanç olması Türkiye'de yadırganacak bir durum değil:KK70:

bana hiç garip gelmedi.
gözüm alıştı benim kk da kıskanç kadın tiplemesine.
erkeğin de kıskanç olması Türkiye'de yadırganacak bir durum değil:KK70:

Değil tabii orada seninle hemfikirim, ama bu kıskançlık konularının peş peşe gelmesi de, Türkiye'de acaba kadın ve erkeklerin zaten var olan kıskançlık krizlerinde patlamamı yaşandı düşüncesini getiriyor aklıma.
:KK48:

Değil tabii orada seninle hemfikirim, ama bu kıskançlık konularının peş peşe gelmesi de, Türkiye'de acaba kadın ve erkeklerin zaten var olan kıskançlık krizlerinde patlamamı yaşandı düşüncesini getiriyor aklıma.
:KK48:
Bence insanların psikolojileri daha çok bozulmaya başladı. Belki onla alakalı bir şeydir. Ama "aşırı kıskancım" şeklinde başlayan konu sahiplerinin kocalarının psikolojisi merak etmiyor değilim bu aşırrrııı kıskanç kumpasında.

Bence insanların psikolojileri daha çok bozulmaya başladı. Belki onla alakalı bir şeydir. Ama "aşırı kıskancım" şeklinde başlayan konu sahiplerinin kocalarının psikolojisi merak etmiyor değilim bu aşırrrııı kıskanç kumpasında.

Yazık adamlara hatta aşırı kıskanç olan erkeklerin eşlerine de yazık gerçekten. Bir de konuya başlarken çok güzelim eşim çok yakışıklı deniyor ya ona da ayrı sinir oluyorum. Vallahi benim eşim Brad Pitt filan değil belki de o yüzden aşırı kıskanç olamadım. :KK70::KK70:

Tabiki de kaşnat güzeli değilim ama bu bi gercek çevrem tarafından çok pohpohlanırım yani kocami kıskanıorum kendimde çirkin değilim oraya bağlmk için vurguladım aslında ben acaip raat bi insandım taki bi gün kliniğe ziyaretine gttim arkadaşlarından biri geldi mesai dewralmaya sonuçta karşındaki ewli bi adam atlıyaverdi kocamın boynuna muck muck nasılsın bismillah ne bu samimiyet o an patlak verdi benim kıskançlığm bi dahada düzelmedi şuan başka bi hastanede ama o önyargı işteee

Güzel olduğunuzu neden belirttiğinizi anladm ben.. hayatta eşlere de etraftakilere de katıksız güvenmeyi saçma bulurum. Herşey insanlar için sonuçta. Kadının biri kocanızı nasılsın deyip öpebiliyorsa bu eşinizden kaynaklıdır. Mesela sizi gören erkek tanıdıklarınız bonunuza sarılıp öpebiliyor mu? Herneyse bu paranoyayla yaşanmaz. Evlilikte bir miktar güvensizlik iyidir bence ayakta uyumayı önler ama sizinki hastal8k boyutunda olmuş. Destek almalısınız.. bir de eşim çalışmamı istemiyor nedir Allah aşkına? Bazi konularda "yapabilir miyim" demek yerine "yapıcam" demelisiniz. Çalışmak iyi gelecektir..

Sizin yerlere göklere sığdıramadığınız adam başkaları için sıradan biridir:KK14:
kendinizi bu kadar beğeniyorsunuz ama güveniniz yok
bence öz güveniniz için çalışma hayatına girin
evde kaldıkça bu duygulara daha çok takılırsınız

X