- 30 Haziran 2013
- 21.181
- 16.780
-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.841
Bilmiom ki cnm cok kotuyum bu aksam senin yasadiklarin daha zor ama gecen ay iki gun hamile oldum kaybettim gecen yil 23 hafta hamile oldum kaybettim daha onceki yil 16 hafta hamile oldum ondan oncesinde 5 hafta hamile oldum kafam kazan gibiYine de boyle soyleme canim lutfen, senin yasadiklarini ben de yasadim, catlatma ignesi olurum diye gittigim gun dr yumurta o boyda kalmis dedi, ne husranla eve dondum, sonra bu ay yumurta buyudu asilama oldum tutmadi, regl oldum dr a gittim bi kac gun once, tup tedavisi icin, progesteron hormon seviyem yuksek cikinca elimde aldigim ignelerimle tiris tiris eve dondum dr bu ay bos gececek tedavi yok dedi. Lutfen umidini kirma, bekletio iste sipalar bizi.
Ozur dilerim kuzum senin yasadiklarininda benimkiler ne ki... Rabb'im yardimcin olsun. En iyisi seni biraz yalniz birakmakBilmiom ki cnm cok kotuyum bu aksam senin yasadiklarin daha zor ama gecen ay iki gun hamile oldum kaybettim gecen yil 23 hafta hamile oldum kaybettim daha onceki yil 16 hafta hamile oldum ondan oncesinde 5 hafta hamile oldum kafam kazan gibi
canım canın sağolsun kasım ayı bebişsiz geçti neredeyse aralıkta kıralım inşallah zincirleri :) topiğimizi açtık bile. önümüzdeki ay için bekleriz :)
Sanirim dedigin gibi biraz yalnniz kalip uzaklasmaliyim bu isten nirmalde kimseyle konusmuyorum bunlari herkes beni cok mutlu saniyor oyle guleryuzlu bir insanim yani burda paylasiyorum derdimi ama burdan da uzak durmam lazim ama beni baglayan topikler var bi an once bitseler bu sekilde ben gidiyorum diyemem kucuk kiz cocugu gibiOzur dilerim kuzum senin yasadiklarininda benimkiler ne ki... Rabb'im yardimcin olsun. En iyisi seni biraz yalniz birakmak
Canım ya çok üzüldüm kayıpların için. Ne söylesek boş. Ben 2 yıl önce 10 haftalık bir bebek kaybettim benim 1 yılıma maloldu. Seni düşünemiyorum bile. Ama o melekler de senin şefaatçin olacaklar cennet kapısında. Şimdi biraz dinlen kendini toparla, eşinle vakit geçir. Ben inanıyorum ki mükafatını alacaksın inşallahBilmiom ki cnm cok kotuyum bu aksam senin yasadiklarin daha zor ama gecen ay iki gun hamile oldum kaybettim gecen yil 23 hafta hamile oldum kaybettim daha onceki yil 16 hafta hamile oldum ondan oncesinde 5 hafta hamile oldum kafam kazan gibi
Insallah oyle olur cnm cok sagol destegin icinCanım ya çok üzüldüm kayıpların için. Ne söylesek boş. Ben 2 yıl önce 10 haftalık bir bebek kaybettim benim 1 yılıma maloldu. Seni düşünemiyorum bile. Ama o melekler de senin şefaatçin olacaklar cennet kapısında. Şimdi biraz dinlen kendini toparla, eşinle vakit geçir. Ben inanıyorum ki mükafatını alacaksın inşallah
allah yardımcın olsun canım, emeklerin boşa gitmesin inşallahTüp bebek tedavisinde bu 3.gunum merional 75likten günde 3 adet vuruluyor um bel ağrım kasik ağrım hepsi mevcut inşallah tutar da bu emeklerimiz boşa çıkmaz
Tüp bebek tedavisinde bu 3.gunum merional 75likten günde 3 adet vuruluyor um bel ağrım kasik ağrım hepsi mevcut inşallah tutar da bu emeklerimiz boşa çıkmaz
canım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.yarın sonucu öğrenecem.negatif olursa tüp bebek tedavisine başlıycaz hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Tüp bebek tedavisinde bu 3.gunum merional 75likten günde 3 adet vuruluyor um bel ağrım kasik ağrım hepsi mevcut inşallah tutar da bu emeklerimiz boşa çıkmaz
canım herhangi bir belirti varmı?canım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.yarın sonucu öğrenecem.negatif olursa tüp bebek tedavisine başlıycaz hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
hiç bi belirti yok canım.arada hafif karnım ağrıyomuş gibi geçiyo sonra ne olacak gibiyim nede olmayacak gibi.canım herhangi bir belirti varmı?
hayırlısı, inşallah güzel haberlerle bize umut olhiç bi belirti yok canım.arada hafif karnım ağrıyomuş gibi geçiyo sonra ne olacak gibiyim nede olmayacak gibi.
inşallah canım sabah gidecem kan vermeye yarın.öğlene doğru belli olur.evde internetten bakacam sonuca.yazarım burayada hemen.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah güzel haberler veririm.hayırlısı, inşallah güzel haberlerle bize umut ol
inşallah canım, tüm dualarım seninleinşallah canım sabah gidecem kan vermeye yarın.öğlene doğru belli olur.evde internetten bakacam sonuca.yazarım burayada hemen.hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah güzel haberler veririm.
Allah razı olsun canım.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.inşallah canım, tüm dualarım seninle
Imsallah yukselmistir canim..ilki kac cikmistikizlarr ben 2. kan testine gitcem insss yukselmistir dualaeinizi eksik etmeyin inssss :)
ins cnm hayrlisiyla bn asilamadan 13 gun sonra yapmistim 58.80 cikmisti bakalim ins artmistir:)Imsallah yukselmistir canim..ilki kac cikmisti