Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bilmiom ki cnm cok kotuyum bu aksam senin yasadiklarin daha zor ama gecen ay iki gun hamile oldum kaybettim gecen yil 23 hafta hamile oldum kaybettim daha onceki yil 16 hafta hamile oldum ondan oncesinde 5 hafta hamile oldum kafam kazan gibi

Bilmiom ki cnm cok kotuyum bu aksam senin yasadiklarin daha zor ama gecen ay iki gun hamile oldum kaybettim gecen yil 23 hafta hamile oldum kaybettim daha onceki yil 16 hafta hamile oldum ondan oncesinde 5 hafta hamile oldum kafam kazan gibi
Ozur dilerim kuzum senin yasadiklarininda benimkiler ne ki... Rabb'im yardimcin olsun. En iyisi seni biraz yalniz birakmak

canım canın sağolsun kasım ayı bebişsiz geçti neredeyse aralıkta kıralım inşallah zincirleri :) topiğimizi açtık bile. önümüzdeki ay için bekleriz :)

inş.aralıkta tedaviye tam gaz devam hatta bugün elimde kalan gonalf i vurdum bile cuma yumurta takibine gidicem sanırım bir aksilik olmassa salı gibi aşılamam olucak umarım 3. aşılamamda meleğime kavuşurum

Ozur dilerim kuzum senin yasadiklarininda benimkiler ne ki... Rabb'im yardimcin olsun. En iyisi seni biraz yalniz birakmak
Sanirim dedigin gibi biraz yalnniz kalip uzaklasmaliyim bu isten nirmalde kimseyle konusmuyorum bunlari herkes beni cok mutlu saniyor oyle guleryuzlu bir insanim yani burda paylasiyorum derdimi ama burdan da uzak durmam lazim ama beni baglayan topikler var bi an once bitseler bu sekilde ben gidiyorum diyemem kucuk kiz cocugu gibi

Canım ya çok üzüldüm kayıpların için. Ne söylesek boş. Ben 2 yıl önce 10 haftalık bir bebek kaybettim benim 1 yılıma maloldu. Seni düşünemiyorum bile. Ama o melekler de senin şefaatçin olacaklar cennet kapısında. Şimdi biraz dinlen kendini toparla, eşinle vakit geçir. Ben inanıyorum ki mükafatını alacaksın inşallah

Ben kendimi sıfırladım arkadaşlar,düşünmüyorum yaşayacağım düşüğü.Allah benim için böylesini uygun gördü,belki çok sonra kaybedecektim,belki hayırsız uğursuz bişey olacaktı bizi çok üzecekti.Allah razı gelmedi benim bunu yaşamama ve engel oldu bu ay anne olmama..
Şimdi diyorum bu ay çakşır kürüne başlayım,biraz diyet yapıp kilo veriyim,lazerime gideyim,saçımı boyatıyım ve önümüzdeki ay hazır ve nazır yeni bir yolculuğa çıkayım.taa ki Allah "ol" diyene kadar..
Sizler de kendinize yeni bir motivasyon yöntemi bulun ama pes etmeyin yahu,o duyguyu tatmadan gitmek yok:)

In
Insallah oyle olur cnm cok sagol destegin icin

Tüp bebek tedavisinde bu 3.gunum merional 75likten günde 3 adet vuruluyor um bel ağrım kasik ağrım hepsi mevcut inşallah tutar da bu emeklerimiz boşa çıkmaz
canım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.yarın sonucu öğrenecem.negatif olursa tüp bebek tedavisine başlıycaz hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…