merhaba arkadaşlar ne olursunuz bana destek olun 2.5 yıllık evliyiz bebişimiz olmadı doktora gittik sıkıntı eşimde doktor tüp bebek tedavisi dedi ama ben çok korkuyorum niye bizimde diğer insanlar gibi doğal yollardan olmuyor üzülüyorum ama eşimede belli etmiyorum daha çok psikolojisi bozulmasın diye her yönden kötüyüm kafam allah bullah hangisine yanayım
Hiç üzülme ve asla sıkıntı etme ben 6 senelik evliyim ve aşılama ile hamile kaldım eşinin de asla sitrese girmesine izin verme Allahın izniyle gebelik haberini alırsın inşallah eşine destek olarak keçi boynuzu özü (harnup pekmezi) ve bal karışımını her akşam yedirdim sperm hareketliliğini 2 kat arttırıyor ben bunu birebir onayladım şuan tedavinin hangi aşamasındasınız
gnsblt5333 teşekkür ederim desteğinden dolayı evet ilk test yaptırdıgımızda 2 milyondan az çıkmıştı 1 ay sonra tekrar yaptırdık 4 milyon oldu keçiboynuzunu sürekli kullanıyoruz hatta özünede başladık ama gerçekten zorlu süreç herkes bebiş sormaya başlıyo malum 2.5 yıl geçince ve ben bu olayı kimseye anlatmak istemiyorum herkes acıyarak bakacak biliyorum birde sorun erkekde olursa yine kadınlar bu çatlama iğnesinden kullanıyormu
tüp bebekte çatlatma iğnesi kullanıyor mu tam olarak bilmiyorum ama göbekten iğne kullanılıyor günlük ve yumurta toplama işlemi yapılıyor ama tam detaylı bilgiyi ben aşılama olduğum için bilemiyorum hiç kendini kasma ben 6 yıllı evliyim ve kimse senin ne zaman anne olmak istediğine karışamaz ve istemediğin hiç kimseye hesap verme haber verme bu süreçde ne kadar az soru yağmuruna tutulursan o kadar rahat edersin
kızlar ( hepimizin isteği üzerine, karışıklık olmasın diye ) kasım ayını iyisiyle kötüsüyle bitirdik. yarın 1 aralık. listemizde de herkes sonucunu aldı. artık konuyu burada sonlandırıyor ve aralık ayından devam ediyoruz.
canım ben kendimi çok heyecanlı sabırsız ve mutlu umutlu hissediyorumben aşılamamı özel çapa hast.Dr altay kartala yaptırdım sen nerde yaptırdın canım morelleri yüksek tutalım
SLM TAMARAAAA :)
SANA SORMAK İSTEDİĞİM BİR KAÇ BİŞEY VAR YARDIMCI OLURSAN VE FİKRİNİ PAYLAŞIRSAN ÇOK SEVİNİRİM.
BENDE ÖZEL ÇAPADA DR. ALTAY BEYE GİDİYORUM,TÜM TAHLİL VE TETKİKLER YAPILDI, 6 AY YUMURTLAMA TAKİBİ YAPILMASINA RAĞMEN GÖRÜNÜRDE BİR SORUN OLMADIĞI HALDE 1 YIL GEÇMESİNE RAĞMEN HAMİLE KALAMIYORUM , BİR KAÇ GÜN SONRA AŞILAMAM OLACAK , SENİN AŞILAMANI DA ALTAY BEY YAPMIŞ, SENİN TEDAVİ SÜRECİN NASIL İLERLİYOR VE BU TEDAVİ SÜRESİNDE BANA ÖNERECEĞİN BİRSEY VARMIDIR. AYRICA AŞILAMA HASTANEDEMİ YOKSA FARKLI BİR MERKEZDE Mİ YAPILIYOR, AŞILAMA GÜNÜ BENİ NELER BEKLİYOR BİLGİ VERİRSEN ÇÖK SEVİNİRİM ....
ARTIK ÜMİTSİZLİĞE KAPILMAYA BAŞLADIM....