Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim değerim 33.3'ten 24.2'ye düştü,doktorum sanırım düşük olacak dedi.ama en azından hamile kalabildiğini gördük bu da iyi bir bulgu dedi,şimdi adet olmayı bekleyip kontrole gidicem ve sanırım önümüzdeki ay tekrar aşılama deniycez.
Bu arada ilk aşılamaydı ve yıkama sonrası 13 milyon sperm ile tuttu,soran arkadaşlara bilgi olsun,14. Günümde yapışdı aşılama..
Kısmet inşallah aralık ayındadır..
inşallah canım hayırlısı olsun.buda bişeydir.benimde umudum azaldı perşembe test günüm ama ara ara belim ağrıyo karnım ağrıyo belkide teste bile gitmeme gerek kalmayacak .bizimde 9 milyon sperm %90 ı hareketli şekilde aşılama yapıldı.

happymeal durumu çok güzel özetlemişsin. Ben anlamadım. Bu insanlar daha ne bekliyor. Daha nasıl davranalım. Ama kendileri bilir. Yapcak bişey yok..Bir de insan haddini bilecek tabiki herkes annesine yakın olmak ister Biraz anlayış ve mantık olsa herşey daha güzel olur.

aynen dediğin gibi canım anlayış yok.

oy kuzuuuu kıyamammmmm, ama yılmak yokkkk önümüzdeki aya devam mı?

Hepicim benimde negatif hemde 0.1 :'( dün ikindin başladı âdetim akşama resmen doğum sancısı çekmeye başlayınca eşim iki kez acile götürmeye kalktı yok istemem geçer diyip geçiştirdim ama sabahı zor ettim
Yani.
öğlen tahlil sonucunu aldım maalesef negatif

inşallah canım hayırlısı olsun.buda bişeydir.benimde umudum azaldı perşembe test günüm ama ara ara belim ağrıyo karnım ağrıyo belkide teste bile gitmeme gerek kalmayacak .bizimde 9 milyon sperm %90 ı hareketli şekilde aşılama yapıldı.
Bel ve karın ağrısı da hamilelik belirtisi. ben kaybettiğim bebeğimde de sanki hasta olacakmışım gibi hissediyordum ama hamileymişim. Olumlu düşün olumlu olsun. Kendini çok dinleme tamam mı. İnşallah hepimizin hakkında da hayırlısı olur canım

Hepicim benimde negatif hemde 0.1 :'( dün ikindin başladı âdetim akşama resmen doğum sancısı çekmeye başlayınca eşim iki kez acile götürmeye kalktı yok istemem geçer diyip geçiştirdim ama sabahı zor ettim
Yani.
Hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah önümüzdeki aya güzel haberlerini veririsin.

Yani.

canım canın sağolsun kasım ayı bebişsiz geçti neredeyse aralıkta kıralım inşallah zincirleri :) topiğimizi açtık bile. önümüzdeki ay için bekleriz :)

Bel ve karın ağrısı da hamilelik belirtisi. ben kaybettiğim bebeğimde de sanki hasta olacakmışım gibi hissediyordum ama hamileymişim. Olumlu düşün olumlu olsun. Kendini çok dinleme tamam mı. İnşallah hepimizin hakkında da hayırlısı olur canım
nşalalh canım bende bi boş gebelik geçirdim ondada adet olacam sanıyordum hep ama hamile oldumu öğrenmiştim.hamileyken bile kasıklarım acayip kasılıyodu.hayırlısı Alalhdan bi umutlanıp bi umutlanmamak çok garip :KK43:inşallah canım evet çocuklarımızla gider geliriz inşallah

kızlar;

bu ay aşılaması benim gibi negatif ya da iptal olan güzel anne adayı arkadaşlarım;
aralık topiğimi açmış bulunmaktayım. bi de anketle taçlandırdım :) önümüzdeki ay tedavisini yenileyecek olanları listemize eklemeye ara verecek olanları da sohbete bekleriz.
aynı gecen seferki gibi son adet tarihi ve uygulama adını kaçıncı uygulamanız olduğunu bana özelden yazarsanız kimseyi atlamadan yeni listemizi oluşturmuş olurum. hepinizi kocaman öpüyorum. ankete yanıt vermeden geçmeyin lütfen. ARALIK topiği linkimiz aşağıdaki gibidir :KK66:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tup-bebek-yaptiracak-butun-arkadaslar.772840/

SEMCAN SEMCAN
cadiprensesss cadiprensesss (kız seni bulmak ne zor oldu nickini değiştirmişsin :) )
deniz3333 deniz3333
Z zeynephatun
sykapusuz sykapusuz
amanda29 amanda29
listeria listeria
Z zelal89
poff41 poff41
K kfyk
cemrecinar cemrecinar
qaraqiz qaraqiz
@merveks
melidya melidya
hkom hkom
H Hamiraa
fndkr fndkr
yldzbkrc yldzbkrc
flzkhan flzkhan
yalutt yalutt
S sznkrsd
demir6133 demir6133
mamii mamii
04ayse 04ayse
@ettus
S sipsip
eysha eysha

Son düzenleme:
Canim millet
yhaaa artık gercekten ıstemıyorum :KK43: bıttı tum umutlarım tukendı olmasın napıım bı tek ben dıılım olmaayan
6. Tupu yapiyor negatifi goruyor yine de umutlari tukenmiyor, srn daha asilama olmadin ne tukenmesi ne diyorsun Allah askina boyle konusma, nelkide bebisin seni masrafa sokmadan gelmek istiyor annesi.

Canim millet

6. Tupu yapiyor negatifi goruyor yine de umutlari tukenmiyor, srn daha asilama olmadin ne tukenmesi ne diyorsun Allah askina boyle konusma, nelkide bebisin seni masrafa sokmadan gelmek istiyor annesi.
Yhaa bi iki gune duzelip adetimi bekliycem ama su anda su bogazimdaki dugum nefesimi kesiyo hastaneden eli kolu bos donunce hep boyle oluyorum tukendim bittim diyorum ama keske bitsem tukensem de su acilari cekmesem daha nerdee iki gun sonra yine cocuk istegiyle yanar tutusurum keske istegi nitse ciksa icimden

Yhaa bi iki gune duzelip adetimi bekliycem ama su anda su bogazimdaki dugum nefesimi kesiyo hastaneden eli kolu bos donunce hep boyle oluyorum tukendim bittim diyorum ama keske bitsem tukensem de su acilari cekmesem daha nerdee iki gun sonra yine cocuk istegiyle yanar tutusurum keske istegi nitse ciksa icimden
Yine de boyle soyleme canim lutfen, senin yasadiklarini ben de yasadim, catlatma ignesi olurum diye gittigim gun dr yumurta o boyda kalmis dedi, ne husranla eve dondum, sonra bu ay yumurta buyudu asilama oldum tutmadi, regl oldum dr a gittim bi kac gun once, tup tedavisi icin, progesteron hormon seviyem yuksek cikinca elimde aldigim ignelerimle tiris tiris eve dondum dr bu ay bos gececek tedavi yok dedi. Lutfen umidini kirma, bekletio iste sipalar bizi.

X