Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar kızlar dün kan vermeye gidecekken adet oldum ümit edip böyle hayal kırıklığına uğramak çok kötü rabbimiz inşallah en kısa zamanda evlat hasretimizi sonlandırır tekrar aşılama yaptırmayı düşünmüyorum rapor için 2 kez daha aşılama yaptırmam gerekiyor o kadar hormon ilaçlarını boş yere kullanmak istemiyorum maddi olarak biraz toparlanıp tüp bebeğe geçmeyi düşünüyoruz nasipse sorunumuz morfoloji olduğu için IMSI metodunu kullanan tüp bebek merkezleriniz araştıracağız zaten morfoloji sıkıntısı olupta aşılama ile hamile kalan kimseye rastlamadım forumda sizlerden ricam lütfen dualarımızı bizbirimizden esirgemeyelim...

Bizde eşimin morfoloji %1 di ve doktoru bi iğne verdi,3 bölümde yapılacak bir tedaviydi,biz 1 doz tedaviyi uyguladık,çatlatma iğnesi gibi karından vuru toplam 8-9 kere ve morfoloji %6 oldu,sayı 12 mil civarıyken 37 lere çıktı.

Bizde eşimin morfoloji %1 di ve doktoru bi iğne verdi,3 bölümde yapılacak bir tedaviydi,biz 1 doz tedaviyi uyguladık,çatlatma iğnesi gibi karından vuru toplam 8-9 kere ve morfoloji %6 oldu,sayı 12 mil civarıyken 37 lere çıktı.
canım ne iğnesi vuruldu eşin biz 4 farklı doktora gittik neofertil ve evicap verdi kullanıyoruz sayıda sıkıntı yok ama hareket ve morfoloji aynı % 2

ilk asilamam 67 milyonda %95 ileri harwketliyle ypildi 2.asilamam 7 miyonda %100 ileri harekle yapildi cnm bu sayilar yikandiktan sonra tabiki.
Aa cok sevindim canim bende uzuluyodum daha iyi sayiyla yaptiranlarin bile tutmuyo benimkimi tutacak die.bizimde yikama sonrasi 9milyon %90 hareketle yapildi.insalla tutmustur benimde.aa icime su serptin canim insallah okumlu bir artisun olmustur.

kızlar bugün 13. günüm hiç belirtim yok sadece bu sabah çok şiddetli bi baş ağrısı ile uyandım 2 saat kaar sürdü ve geçti. Birde regl döneminde olan göğüs ağrım aşılamadan beri hiç geçmedi. onu da içtiğim ilaçlara bağladım. Onun dışında kasıkta batma vs hiç birşey yaşamıyorum :KK43: Bende cumartesi gününe kadar bekleyeceğim 16. gün olacak bakalım inşallah o zamana kadar regl olmam . Baş ağrısı gebelik belirtisi değil sanırım ama garip geldi bana bu sabah yaşadıklarım. bu konuda fikri olan var mı? baş ağrısı bişelerin habercisi olabilir mi.

canım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.yarın sonucu öğrenecem.negatif olursa tüp bebek tedavisine başlıycaz hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bende bir aşilama yaptırdım başarısız olduk aşilama ile vakit kaybetmek istemedik

Bende bir aşilama yaptırdım başarısız olduk aşilama ile vakit kaybetmek istemedik
bizimde öyle canım.dr um bikere yaparım başka yapmam dedi.eşimde biraz sıkıntı var çünkü.en azından hemen tüp bebeğe geçmemiş oluruz dedi dr.bikez denedik sonucu yarın belli olacak hayırlısı hakkımızda.

bizimde öyle canım.dr um bikere yaparım başka yapmam dedi.eşimde biraz sıkıntı var çünkü.en azından hemen tüp bebeğe geçmemiş oluruz dedi dr.bikez denedik sonucu yarın belli olacak hayırlısı hakkımızda.
Miyankizu yarın inşallah haırlı sonuçlar alırsın canım. Dualarım seninle...

X