-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.861
Hadibakalim insallah canim.benimde yarin 13.gunum sabah kan vercemins cnm hayrlisiyla bn asilamadan 13 gun sonra yapmistim 58.80 cikmisti bakalim ins artmistir:)
Canim birde esinin degerleri nasildi nekadar sayi ve hareketlilikle asilaman oldu?ins cla bn asilamadan 13 gun sonra yapmistim 58.80 cikmisti bakalim ins artmistir:)
inss hayrlisi olur cnm senin icin yok cnm 2. asilamamdi ilki tutmamistiHadibakalim insallah canim.benimde yarin 13.gunum sabah kan vercembakalim ne olacak.senin ilk asilamamiydi canim?
ilk asilamam 67 milyonda %95 ileri harwketliyle ypildi 2.asilamam 7 miyonda %100 ileri hareketlilikle yapildi cnm bu sayilar yikandiktan sonra tabiki.Canim birde esinin degerleri nasildi nekadar sayi ve hareketlilikle asilaman oldu?
canım ne iğnesi vuruldu eşin biz 4 farklı doktora gittik neofertil ve evicap verdi kullanıyoruz sayıda sıkıntı yok ama hareket ve morfoloji aynı % 2Bizde eşimin morfoloji %1 di ve doktoru bi iğne verdi,3 bölümde yapılacak bir tedaviydi,biz 1 doz tedaviyi uyguladık,çatlatma iğnesi gibi karından vuru toplam 8-9 kere ve morfoloji %6 oldu,sayı 12 mil civarıyken 37 lere çıktı.
Aa cok sevindim canim bende uzuluyodum daha iyi sayiyla yaptiranlarin bile tutmuyo benimkimi tutacak die.bizimde yikama sonrasi 9milyon %90 hareketle yapildi.insalla tutmustur benimde.aa icime su serptin canim insallah okumlu bir artisun olmustur.ilk asilamam 67 milyonda %95 ileri harwketliyle ypildi 2.asilamam 7 miyonda %100 ileri harekle yapildi cnm bu sayilar yikandiktan sonra tabiki.
canım ne oldu sonucun?ilk asilamam 67 milyonda %95 ileri harwketliyle ypildi 2.asilamam 7 miyonda %100 ileri hareketlilikle yapildi cnm bu sayilar yikandiktan sonra tabiki.
Eve gidince bakıp söylerim canım,şimdi dışarıdayım..canım ne iğnesi vuruldu eşin biz 4 farklı doktora gittik neofertil ve evicap verdi kullanıyoruz sayıda sıkıntı yok ama hareket ve morfoloji aynı % 2
hadi bakalım yeni yıla hamile girersin inşalalh canım hakkımızda hayırlısı.Bugun aşılamam oldu sonucu aralıkta öğreneceğiz inşallah
Bende bir aşilama yaptırdım başarısız olduk aşilama ile vakit kaybetmek istemedikcanım tedavin hayırlı olsun inşallah.bende bu ay ilk defa aşılama yaptırdım.yarın sonucu öğrenecem.negatif olursa tüp bebek tedavisine başlıycaz hemen.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
bizimde öyle canım.dr um bikere yaparım başka yapmam dedi.eşimde biraz sıkıntı var çünkü.en azından hemen tüp bebeğe geçmemiş oluruz dedi dr.bikez denedik sonucu yarın belli olacak hayırlısı hakkımızda.Bende bir aşilama yaptırdım başarısız olduk aşilama ile vakit kaybetmek istemedik
Miyankizu yarın inşallah haırlı sonuçlar alırsın canım. Dualarım seninle...bizimde öyle canım.dr um bikere yaparım başka yapmam dedi.eşimde biraz sıkıntı var çünkü.en azından hemen tüp bebeğe geçmemiş oluruz dedi dr.bikez denedik sonucu yarın belli olacak hayırlısı hakkımızda.
biraz once aldim cnm 241.1 yukselmis yani cok sukur haftaya cagrdi doktor bakalim ins hersey yolunda gider saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza :)canım ne oldu sonucun?
hadi insss cnm sende pozitiflerle gel :)bizimde öyle canım.dr um bikere yaparım başka yapmam dedi.eşimde biraz sıkıntı var çünkü.en azından hemen tüp bebeğe geçmemiş oluruz dedi dr.bikez denedik sonucu yarın belli olacak hayırlısı hakkımızda.
Canım hayırlı olsun. İnşallah Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip tesinbiraz once aldim cnm 241.1 yukselmis yani cok sukur haftaya cagrdi doktor bakalim ins hersey yolunda gider saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza :)
gözün aydın olsun canım çok sevindim.inşallah canım ama belimde ağrı var şuanbiraz once aldim cnm 241.1 yukselmis yani cok sukur haftaya cagrdi doktor bakalim ins hersey yolunda gider saglikla aliriz yavrularimizi kucagimiza :)