Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar asker eşimisiniz?bende asker eşiyim :)

canım ben ilaç kullandım klomen.adetin 13.günü yumurtaya baktı dr um o gece çatlatma iğnesi vuruldum adetin 15.günüde aşılamam yapıldı.

Canım şöyle bir durum var. Eğer rahim duvarı incelmesi yoksa yada biraz varsa hap olarak veriyorlar, çok incelme varsa vajinal jel veriyorlar, eğer ileri derecede incelme vara yani bende olduğu gibi hem hap hem jel veriyorlar
Canım çok teşekkür ederim cvp için. İnşallah bu çabalarımız sonuçsuz kalmaz

Merhaba arkadaşlar burası yeri mi bilmiyorum ama elimde tüp bebekden 4 kutu gonalf 450 ıu ve 2 kutu cetrotide kaldı mucize eseri ikinci tüp bebek öncesi hamile kaldım ilaçları almak isteyen arkadaslar varmı acaba

Kızlar benim değerim 33.3'ten 24.2'ye düştü,doktorum sanırım düşük olacak dedi.ama en azından hamile kalabildiğini gördük bu da iyi bir bulgu dedi,şimdi adet olmayı bekleyip kontrole gidicem ve sanırım önümüzdeki ay tekrar aşılama deniycez.
Bu arada ilk aşılamaydı ve yıkama sonrası 13 milyon sperm ile tuttu,soran arkadaşlara bilgi olsun,14. Günümde yapışdı aşılama..
Kısmet inşallah aralık ayındadır..

Merhaba arkadaşlar burası yeri mi bilmiyorum ama elimde tüp bebekden 4 kutu gonalf 450 ıu ve 2 kutu cetrotide kaldı mucize eseri ikinci tüp bebek öncesi hamile kaldım ilaçları almak isteyen arkadaslar varmı acaba

Allah bebeğini sağlıkla dünyay getirmeyi nasip etsin canım. mucizen sana sıkı sıkı sarılsın dilerim. ilgilenen arkadaşlar sana mutlaka yazacaklardır :) teşekkür ederiz.

canım benim hayırlısı Allah'tan en azından bak ilk aşılamanda pozitifi görebildin. bizlerin o bile tutmadı. inşallah biran önce regl olursunda döndün hemen başla yeni dönemin. aralık topiği açtık bile :) her ne kadar ben bu ay listede olmasam da sizler için açtım :)

devam kuzum ama once bi dr degstrcem sonra d3vam edicrm ben tip fakultesinde tedavi gryrum ordaki dr.umu dgstrcem :)

happymeal durumu çok güzel özetlemişsin. Ben anlamadım. Bu insanlar daha ne bekliyor. Daha nasıl davranalım. Ama kendileri bilir. Yapcak bişey yok..Bir de insan haddini bilecek tabiki herkes annesine yakın olmak ister Biraz anlayış ve mantık olsa herşey daha güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…