Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar benim de 1 başarısız aşilama şimdi de tüp bebek tedavisi problemimiz eşimin sperm sayisi düşük acaba tutar mı tüp bebek garanti mi
Canım bildiğim kadarıyla tüpte şans daha fazla. Düşün ne sorunları olanlar, menopoza girenler bile çocuk sahibi oluyor. Allahın izniyle senin de olur inşallah.

Allah razi olsun annecigundende Canim..soranokursa ara verdik de bosver.oluncada kendiliginden oldu dersiniz.ben oyle yapacam canim.tupe bile baslasak demiyecem.mecbur kalmadikca tabi.kayinvalidem zaten sormazda yinede gittinmi geldinmi dr ne dedi busorulari sadece annem sorunca bile bazen bunaliyorum.oyuzden nekadar az kisi bilirse okadar ii canim.

Yok canım kojmanlar çok kötüydü istemedik, kışlanın karşısından bir ev tuttuk, gerçi buda lojman gibi herkes adker:) apart? Batman kaç yılmış? Nasıl idare edeceksiniz?

Yok canım kojmanlar çok kötüydü istemedik, kışlanın karşısından bir ev tuttuk, gerçi buda lojman gibi herkes adker:) apart? Batman kaç yılmış? Nasıl idare edeceksiniz?
Canım 3 yıl kalcaz. Bu apartlar evliler içinmiş mutfağı, yatak odası herşeyi varmış ne bileyim canım bana de başta iare edemeyiz gibi geldi ama bakalım hayırlısı. evinizin askerlerin içinde olması çok iyi. sizin kaç sene?

Ne demek Canım. İnan ben söyledim arkadaşlarım var benim internetten diyince ağlayarak hepimize dua etti. Allah sizden de razı olsun arkadaşım. En iyisi valla ne gerek var söylemeye bir de millete laf anlat. Çok haklısın canım dur bakiyim ben de öyle yapayım bu tutmazsa. Çok teşekkür ederim Allahım yüzünü güldürsün

Ben tutmazsa sanırım hemen tüpe geçicem kızlar

Aynen, bende 34:))))çok acelem var çokkkk
ay inanmıyorum sen de mi 34 yine ortak bir nokta daha. Biliyormusun ilk evlendiğim zamanlar hiç çocuk istemedim çocuk fikri hep korkuttu beni. Keşke evlenir evlenmez bu yollara girseydim. Ben çok oyalandım canım. Ama bir yandan da herşey kısmet gerçi. Bazen böyle düşündüm diye Allah beni cezalandırıyor diye düşünüyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. keşke bebekler ikiz olsa ne güzel olur ya:) çalışıyormusun.?

Biz 2 yıldır evliyiz, geç evlenenlerden:) evlendiğimizden beri deniyoruzz şansımızı:) bende istiyorum ikiz, 5 yumurtayla oldu ya aşılamam, keşke diyorum:)

Biz 2 yıldır evliyiz, geç evlenenlerden:) evlendiğimizden beri deniyoruzz şansımızı:) bende istiyorum ikiz, 5 yumurtayla oldu ya aşılamam, keşke diyorum:)
Canım o zaman senin ikiz olma şansın yüksek. Doktor bana kaç yumurtam olduğunu söylemedi. Ama öğrencilerine gösterirken çok güzel gelişmiş falan dedi.

Tesekkur ederim hepimize hayırlı olur ins korkulu ve tedirginim biraz Allah a sığınıyorum sadece dua ediyorum herkes için
Canım hiç korkma. İnan ben de çok korkmuş günlerce uyku uyumayıp, kendime eziyet etmiştim. Ama korkulacak hiçbirşeyi yok. Çok basit bir işlem. Ben bu kadar kolay olacağını bilseydim kendimi bu kadar yıpratmazdım. İnşallah sonuçları da güzel olur. Allaha sığındık. Bol bol dua edeciğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…