-
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.761
Canım bildiğim kadarıyla tüpte şans daha fazla. Düşün ne sorunları olanlar, menopoza girenler bile çocuk sahibi oluyor. Allahın izniyle senin de olur inşallah.Kizlar benim de 1 başarısız aşilama şimdi de tüp bebek tedavisi problemimiz eşimin sperm sayisi düşük acaba tutar mı tüp bebek garanti mi
Aminnn canımCanım bildiğim kadarıyla tüpte şans daha fazla. Düşün ne sorunları olanlar, menopoza girenler bile çocuk sahibi oluyor. Allahın izniyle senin de olur inşallah.
Allah razi olsun annecigundende Canim..soranokursa ara verdik de bosver.oluncada kendiliginden oldu dersiniz.ben oyle yapacam canim.tupe bile baslasak demiyecem.mecbur kalmadikca tabi.kayinvalidem zaten sormazda yinede gittinmi geldinmi dr ne dedi busorulari sadece annem sorunca bile bazen bunaliyorum.oyuzden nekadar az kisi bilirse okadar ii canim.en iyisini yapmışsınız canım keşke ben de öyle yapsaydım. İnan çok haklısın bizim derdimiz bize yetiyor bir de milletin kaprisiyle uğraşıyoruz. İnşallah gerek kalmaz ama bir dahaki sefere söylemiycem. Çok teşekkür ederim canım cevap için. İnşallah hayırlı sonuçları alırız da bu emeklerimiz boşuna gitmez. Annem ben le beraber sizlere de dua ediyor kızlar:)
Yok canım kojmanlar çok kötüydü istemedik, kışlanın karşısından bir ev tuttuk, gerçi buda lojman gibi herkes adker:) apart? Batman kaç yılmış? Nasıl idare edeceksiniz?ya sorma bir de sorun kendisindeymiş. Aslında Allah var çok anlayışlıydı ama biz tedaviyi annemlerde oluyoruz ben burda kalıyorum diye bozuldu. Aman neyse canım ben de aramıyacam onu. Senin de kafanı şişirdim canım bizim güzel haberlere moralle ihtiyacımız var. Siz lojmandamısınız. Bize lojman çıkmadı. Ev tuttuk. Şimdi fikir değiştirdik aparta geçcez inşallah ben gidince
Canım 3 yıl kalcaz. Bu apartlar evliler içinmiş mutfağı, yatak odası herşeyi varmış ne bileyim canım bana de başta iare edemeyiz gibi geldi ama bakalım hayırlısı. evinizin askerlerin içinde olması çok iyi. sizin kaç sene?Yok canım kojmanlar çok kötüydü istemedik, kışlanın karşısından bir ev tuttuk, gerçi buda lojman gibi herkes adker:) apart? Batman kaç yılmış? Nasıl idare edeceksiniz?
Ne demek Canım. İnan ben söyledim arkadaşlarım var benim internetten diyince ağlayarak hepimize dua etti. Allah sizden de razı olsun arkadaşım. En iyisi valla ne gerek var söylemeye bir de millete laf anlat. Çok haklısın canım dur bakiyim ben de öyle yapayım bu tutmazsa. Çok teşekkür ederim Allahım yüzünü güldürsünAllah razi olsun annecigundende Canim..soranokursa ara verdik de bosver.oluncada kendiliginden oldu dersiniz.ben oyle yapacam canim.tupe bile baslasak demiyecem.mecbur kalmadikca tabi.kayinvalidem zaten sormazda yinede gittinmi geldinmi dr ne dedi busorulari sadece annem sorunca bile bazen bunaliyorum.oyuzden nekadar az kisi bilirse okadar ii canim.
3 yıl canım, 2 yıl kaldı:)Canım 3 yıl kalcaz. Bu apartlar evliler içinmiş mutfağı, yatak odası herşeyi varmış ne bileyim canım bana de başta iare edemeyiz gibi geldi ama bakalım hayırlısı. evinizin askerlerin içinde olması çok iyi. sizin kaç sene?
Ben tutmazsa sanırım hemen tüpe geçicem kızlarNe demek Canım. İnan ben söyledim arkadaşlarım var benim internetten diyince ağlayarak hepimize dua etti. Allah sizden de razı olsun arkadaşım. En iyisi valla ne gerek var söylemeye bir de millete laf anlat. Çok haklısın canım dur bakiyim ben de öyle yapayım bu tutmazsa. Çok teşekkür ederim Allahım yüzünü güldürsün
hayırlısıyla bitirip döneriz inşallah3 yıl canım, 2 yıl kaldı:)
İnşallah tutar canım tüpe gerek kalmaz. Ama tutmazsa da dünyanın sonu değil dediğin gibi tüp yaptırırız. Benim yaş 34 bekleyecek zamanım kalmadı.Ben tutmazsa sanırım hemen tüpe geçicem kızlar
Aynen, bende 34:))))çok acelem var çokkkkİnşallah tutar canım tüpe gerek kalmaz. Ama tutmazsa da dünyanın sonu değil dediğin gibi tüp yaptırırız. Benim yaş 34 bekleyecek zamanım kalmadı.
ay inanmıyorum sen de mi 34 yine ortak bir nokta daha. Biliyormusun ilk evlendiğim zamanlar hiç çocuk istemedim çocuk fikri hep korkuttu beni. Keşke evlenir evlenmez bu yollara girseydim. Ben çok oyalandım canım. Ama bir yandan da herşey kısmet gerçi. Bazen böyle düşündüm diye Allah beni cezalandırıyor diye düşünüyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. keşke bebekler ikiz olsa ne güzel olur ya:) çalışıyormusun.?Aynen, bende 34:))))çok acelem var çokkkk
Biz 2 yıldır evliyiz, geç evlenenlerden:) evlendiğimizden beri deniyoruzz şansımızı:) bende istiyorum ikiz, 5 yumurtayla oldu ya aşılamam, keşke diyorum:)ay inanmıyorum sen de mi 34 yine ortak bir nokta daha. Biliyormusun ilk evlendiğim zamanlar hiç çocuk istemedim çocuk fikri hep korkuttu beni. Keşke evlenir evlenmez bu yollara girseydim. Ben çok oyalandım canım. Ama bir yandan da herşey kısmet gerçi. Bazen böyle düşündüm diye Allah beni cezalandırıyor diye düşünüyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. keşke bebekler ikiz olsa ne güzel olur ya:) çalışıyormusun.?
Canım o zaman senin ikiz olma şansın yüksek. Doktor bana kaç yumurtam olduğunu söylemedi. Ama öğrencilerine gösterirken çok güzel gelişmiş falan dedi.Biz 2 yıldır evliyiz, geç evlenenlerden:) evlendiğimizden beri deniyoruzz şansımızı:) bende istiyorum ikiz, 5 yumurtayla oldu ya aşılamam, keşke diyorum:)
Hoşgeldin canım tedavin hayırlı olur inşallah. Bu sitede deneyimli arkadaşlar sorularını yanıtlar. sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin:)Arkadaslar bende aşılama yaptiracagim bakalim adetten sonra gel dedi doktorum bekliyorum işte
Canım hiç korkma. İnan ben de çok korkmuş günlerce uyku uyumayıp, kendime eziyet etmiştim. Ama korkulacak hiçbirşeyi yok. Çok basit bir işlem. Ben bu kadar kolay olacağını bilseydim kendimi bu kadar yıpratmazdım. İnşallah sonuçları da güzel olur. Allaha sığındık. Bol bol dua edeciğiz.Tesekkur ederim hepimize hayırlı olur ins korkulu ve tedirginim biraz Allah a sığınıyorum sadece dua ediyorum herkes için
inşallah canımFormu okuma firsatim olmadı tam olarak Allah herkesi güldürsün ins