kızlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum. Ben burda ailemin yanında konyada aşılamamı oldum. Çünkü burası maddi yönden daha avantajlıydı bizim için. Kayınvalidemler başka bir şehirde önce onay verdi. Ama sonra ben aradığımda böyle soğuk konuştu. Biz de bir daha aramadık. Bugün 5. günüm iananbiliyormusunuz bir kere bile arayıp sormadı. Çok zoruma gidiyor bu kadar kötü ben onlara ne yaptım. Arkasından anne anne diye pervaneyim, eşim aramz ben ararım. Tedavimi geçen aylarda iptal ettim üzülmesinler diye 1 ay orda da kaldım. Ameliyat oldu gittim. Bilemiyorum moralimi bozdular. Ne yapmalıyım sizce
canım ya ah şu kayınvalideler, onlar kızları gibi göremiyor biz de annemiz gibi göremiyoruz. bu dünyanın her yerinde böyle, bunun için üzme hiç kendini. ne güzel bak siz kesenizi cebinizi düşünmüşsünüz gurur duyacağı yerde. benim de mesela su an oturdugumuz evi eşim internetten buldu, anneme çok yakın tuttuk. ki daha tutmadan eşim arayıp ailesinden onay istedi. kayınvalidemin lafı 'mubarek olsun sık görüşüodunuz artık daha sık görüşürsünüz' olmuş düşün. ah oğlum iyi olmuş bak yarın öburgun bebek olur kızın annesine yakın olması iyidir filan yok. sallamamak lazım bu kaynanaları o kadar. bende dun aradım benimkini. öğretmen, öğretmenler gününü kutladım filan yarın görüşelim dedim. eşim akşamları 11de geliyorya benim tamam gel yarın 2de bende ol dedi. akşam yemeğe kalırsın oğlumda çıkışta buraya gelir dedi. ama ben 2 de gece 12ye anneme bile gitsem sıkılırım. bugun öğlen arıcam. anne dicem evde sıkıldım çok gel bi yerde bulusalım gezelim azıcık dicem
demişsinya eşim aramaz ben ararım ben de aynen öyleyim. ama ne yapsan yaranamazsın. sen aramasan olay olur ama oğlu aramasa olmaz çünkü o onun oğlu, mesgul olabilir, canı istemeyebilir. falan filan :) sıkma canını takma kafana, sen tadevine odaklan.
Son adet tarihim:22.11.14 ıgneye bugün başladım
Kizlar benim de 1 başarısız aşilama şimdi de
tüp bebek tedavisi problemimiz eşimin sperm sayisi düşük acaba tutar mı tüp bebek garanti mi
canım şimdi açıyorum aralık topiğimizi oraya yazacağım seni linki de birazdan aşağıda paylaşacağım bekleriz yeni topiğe :)canım eşinde ameliyatla sperm bulunanlar bile hamile kaldı Rabb ol desin yeter
Arkadaslar bende aşılama yaptiracagim bakalim adetten sonra gel dedi doktorum bekliyorum işte
Tesekkur ederim hepimize hayırlı olur ins korkulu ve tedirginim biraz Allah a sığınıyorum sadece dua ediyorum herkes için
Formu okuma firsatim olmadı tam olarak Allah herkesi güldürsün ins
Allah kabul etsin canım. hayırlı olsun şimdiden tedavin. birazdan aralık topiği açıyorum seni oraya ekleriz, bekleriz :)
kızlar size sormak istediklerim var 14 ünde adet oldum 4. gün gonal-f başladım 7 gün yaptım bugün adetin 11. günüydü yumurta takibine gittim fakat 12 mmde kalmış doz yükselttik çarşamba tekrar kontrol edilecek sizlere kaçıncı gün aşılama işlemi yapıldı 14. gün yapılır diye düşünürken çok üzüldüm inanki meraktan uyuyamamıştım sabaha kadar yine o odadan üzülerek çıktım böyle gelişmeyip sonradan gelişen varmı??
canım sen iğneye geç başilamışsın normalde 2. gunde başlatıyorlar bu yuzden geç gelişebilir. benim mesela 18. gun aşılamam yapılabildi. 22. gun yapılan var :) o boyda kalırsa aşılaman iptal edilir ama dilerim kalmaz.
kızlar merhaba, iğnelere başladıktan kaç gün sonra yumurtalarınız gelişmeye başladı?
benim 4.günde hiç gelişmemiş doktor dozu arttırdı,
arkadaşlar yumurtam gelişmiyor diye endişelenmem için iğneden sonra en az kaç gün geçmesi gerekiyor?
tatlım ilacın dozunu artırması normal birden yuksek dozda başlarsa ohss olabilirsin Allah korusun, o yuzden düşükle başlayıp vucudunu tanıyacak. deneme yanılmayla olacak. hiç endişelenme 22. gun buyuyen bile oldu 24.gun aşılaması yapılan. telaş etme, dr una güven
Arkadaslar gunaydin beni burda taniyan arkadaslar bilir ben birascik sabirsizim 7.gun rahatsizlandim acile gittim kanda baktilar erken gebelik mi diye 19.larda falan cikmisti sonucu sonra aksaminda dayanamadik esimle yi e gittik 4.lete dusmustu yani catlatici ignenin etkisi bunlar yanlis alarm oldu bize biz yine rahat durmadik 11.gun yine baktirdik sonuc negatif bu gun 15.gunum dr um cagrdi sabahtan kan verdik ogleden sonra cikacak sonuclar ven dedim ki dr uma ben 11.gun yaptrdim sonuc negatif dedim iyi halt etmissin dedi bide kizdi bana moralini neden bu kadar bozdun diye ben sana eger varsa 14.gund3n sonra belli olur demedim mi diye adam hakli erkenden benim gibi yapmayin arkadaslar sadece moral bozuluhor biliyorum dayanamiyoruz hemen yapalim istiyoruz ama bircogumuz negatif sonuc aliyoruz moralimizi bozuhoruz ben kendimi cok dinl3dim aman kasigim agrirsa tutacak m8dem bulanirsa tutacak hic belirtinin olmadigi zamanlarda aman olmadi dedim ama sunu unuttum ki YUCE RABBIM istedikten sonra o ol dedikten sonra hic bir engel olamaz ve olur ama zamani ve vakti saati degilse kesinlikle olmaz arkadaslar benim daha once 2 dusugum var 2 senelik evliyim ilk kez asilama yaptrdim eger olumsuz olsa bile moralimi bozmiycam 2.si ocin kollari siviycam elbet eninde sonunda olcak bu bebek allahin izniylen tabiki ben 11.gun moralimi cok bozdum saatlerce agladim esimle tartistim sinirimi en yakinimdan cikardim ve esim bana bosanalim dedi hazir cocukta yokkrn dedi dusunun o kadar kotu bir psikolojiye burundum ki ki kendi elimle kendi hayatimi evliligimi bitirodum ama hata bende asilama yaptrdiginu butun mahalle duyarsa ne olur her goren ne oldu dior ve sinirleriniz bozuluo zaten kaynana her zaman laf sokma icinde oglunun onunde bi farkli davranio olmadigi yerdr bi farkli tabi bunu esime anlatamiyorum ve anlatmaya calistigim zamanda ben suclu oluhorum vazgectim anlatmiyorum hic birine bisey susyorum sadece allaha havele esiyorum cok sukur esimle aramiz biraz duzeldi demek istiyorum ki aekadaslar her negatif sonuc bitis degildir bizim icin yeni bir baslangic ben bu bebegi 2 senedir bekliosam 1 ay daha 2 ay dahha beklerim moralimizi bozmk sadece bize zarar verio geri kalanlar hayatlarina drvam edior onun icin pozitif dusunelim pozitif olsun ..uzun oldu biraz ama bende farkinda olmadan dolmusum biraz opuhorum hepinizi sonucum ogeleden sonra cikcak yazarim arkadaslar ... :) :) :)
bitanem ya ne guzel yazmışsın burdaki herkese ışık olmuş :) hadi inşallah guzel sonuçlarını bekliyoruz