Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Testte değerin yükseldiğini görmeden inanamam inşallah öyledir,hayırlısıyla..teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Ewet cnm seni uzmek istemem ama gecen ay bende de gebelik oldu ama degerim yukselmedi o ihtimali bi kenarda tut da yine de cok sevin bence tadini cikar gecen ay iki gun hamile hissettim o bile guzeldi

happymeal
Hoşgeldin Persa33 ben de aşılamamı konya tıp fakültesinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. Bizim de hiçbir sorunumuz yok görünürde. 2 yıl önce hamile kalmıştım ama kaybettim. 4 gün önce aşılamam oldu. şimdi sonuç bekliyorum. Senin de tedavin hayırlı olur inşallah canım:)

canım oluyormuş evet adet günü gelince de o adet belirtileri birden geçiyormuş. burada haseki nin yanılmıyorsam bir arkadaşında öyle olmuştu. inşallah bebiş vardır hadi bize güzel haberler getir :)
Happymeal buradaki yazdıklarından seni tanımasam da çok iyi kalpli biri olduğunu anladım. Herkese o kadar destek oluyorsun ki. inanıyorum ki iyi insanlar her zaman kazanır. Sen de çok yakında anne olacaksın inşallah demedi deme:)

Sağol kuzum, inşallah aşılaman tutmuştur.
Tıp fakültesinde yaptırmışsın biraz ayrıntı verebilir misin? Muayeneye gidince sen mi aşılama dedin, onların mı önerisiydi, ilaç ne kullandın, ödeme yaptın mı falan. Nolur kusura bakma çok merak ediyorum:)

tabi ki canım ne istiyorsan sorabilirsin. Şimdi benim eşim astsubay biz izin için konyaya (memeleketim) geldik. Biz daha önce Ankarada bütün tetkikleri yaptırmıştık. yani horman testleri, Amh, sperm testi ve rahim filmi herhangi bir olumsuzluk yoktu. Konyada iyi bir profun olduğunu öğrendik. Biz de bunun üzerine Tıp fakültesine gittik ve hocayla görüştük sonuçlarımızı kontrol etti. Bir sıkıntı yok ama ilaca başlayalım dedi. İnan bizim aklımızda bu yoktu. Sadece fikir alalım dedik. Hoca böyle söyleyince mantıklı geldi. Bu arada bizim de tayinimiz Batmana çıkmıştı. bunu hocaya söyledik. O da madem burda kalıcı değilsiniz aşılama yapalım dedi. İlaç olarak gonal 75 doz kullandım. Sonra çatlatma iğnesi ilaçların tutarı 250 tldi. 1 hafta hergün karnımdan iğne oldum. Sonra hoca tekrar çağırdı kontrol etti. 2 gün daha iğne vuruldum. yumurta istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnemi gece 11 de vuruldum. 36 saat sonra aşılamam gerçekleşti. Bu arada aynı gün eşim sperm örneği verdi. Özel bir hastanenin laboratuvarında spermleri yıkandı. 500tl. Bu arada eşim emekli sandığından o yüzden ilaçlara az ödeme yaptık. devlet 3 taneye kadar karşılıyor. İnşallah gerek kalmaz canım. Bu arada benim yaşım 34 bir düşüğüm var. Sen kaç yaşındasın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…