- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.561
Evet canim kesinlikle oyle sorun erkekte bile olsa butun sikintiyi kadinlar cekiyo malum erkegin yapacagi tek bisey varken bizim bisuru.catlatma ignemi esim yapti gobekten:)eşimin ablası canım gecen sene tüp bebekle hamile kaldı ve bana dioduki eğer olurya benim yasadıklarımı yasarsan, ki o zaman daha klomen filan kullanmaya yeni başlamıştım. eğer bu gunlere gelirsen her seyi eşinin gözünün önunde yap dedi iğneleri hapları. görsün ne yasadığını dedi. o 36 yasında hamile kaldı 2. bebeğine ve yumurta rezervi yoktu eşine sperm zor buldular filan. karnımda iğne yapacak yerim kalmamıştı dedi ve hep onun önunde yapıyordum dedi. hatta en son eşi tamam ben vazgeçtim 2. çocuktan senin sağlıgın benim için daha önemli filan demişti. o yuzden hem onların durumu anlamaları için hem de bizim daha kolay göğüslememiz için yanlarımızda olmaları daha iyi canım iyi düşünmüşsün :)
Bende karın ağrısı var mesela,kasıklara ara ara sancı giriyor,sabah idrar testi yaptım çooook hafif 2. Çizgi vardı,kan değerim de sınıra yakın çıkmıştı ya,pazrtesi günü testle belli olacak son durumun.ama insan kendini kaptırıyor,hamile gibi hissediyor.Allah isteyen herkese yaşatsın bu hissi...canım oluyormuş evet adet günü gelince de o adet belirtileri birden geçiyormuş. burada haseki nin yanılmıyorsam bir arkadaşında öyle olmuştu. inşallah bebiş vardır hadi bize güzel haberler getir :)
Canim ben bikez hamile kaldim.aynen adet belirtisi yasadim ha oldum ha olacam diyodum ablamlara 32.gunum olunca komsum israr etmişti test yap die yok diyodum hastalanavam agriyo karnim diyodum.ama hamileymisim ogun test yaptim.hamileyken bile aha adet oluyorum diyip wc ye kostugum sonrada kizim hamilesin ne adeti diyip guldugum cok oldu ama malesef bos gebelikten 6 haftalikken kürtaj oldum.canim ben esim aksam gelsinde bi yaptrcaz bakalim ne cikacak 1 saate cikiyor etmişti onuc cok merak ediorum zaten azartesi gunude dr gidicem cagrmisti bakalum ya bu hamileleikte karin agrisi olurmu kuzum adet sancisi gibi
Evet canim kesinlikle oyle sorun erkekte bile olsa butun sikintiyi kadinlar cekiyo malum erkegin yapacagi tek bisey varken bizim bisuru.catlatma ignemi esim yapti gobekten:)
Bende karın ağrısı var mesela,kasıklara ara ara sancı giriyor,sabah idrar testi yaptım çooook hafif 2. Çizgi vardı,kan değerim de sınıra yakın çıkmıştı ya,pazrtesi günü testle belli olacak son durumun.ama insan kendini kaptırıyor,hamile gibi hissediyor.Allah isteyen herkese yaşatsın bu hissi...
Testte değerin yükseldiğini görmeden inanamamooo iyi bak elinden gelio. benimki de benim elimden gelir ama sana batıramam diodu hadi bunu sen yap dediğimde :)
canım hayırlı uğurlu olsunnnn değerinden emindim artık 2. çizgi silik diosun gelio bebişşşşş :) gözümüz aydın pzt gelmek bilmez şimdi topiğe ilk sayfaya guncellemek için sabırsızlanıyoruımmmmmm :) oleyyyy :)
Testte değerin yükseldiğini görmeden inanamaminşallah öyledir,hayırlısıyla..teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Ctatlım naptın? gittin mi teste? hadi bize güzel haberler ver inşallah :) ben aşılamanın 12. gunu regl oldum canım. genelde oldugum gibi oldum yani. bi de canım 20mm tam iyi sperm sayısı ve hareketlilik süper bence. bak diim sana gelio bebiş :)
canım iyi yapmışsın sonucun güzel olacak inşallah ben çok ümitliyim senden. eşinle o güzel anları paylaşmak çok güzel olur inşallah. eğer olumsuz olursa da eşin yanında olmuş olur. çok iyi düşünmüşsün :) eğer onun için izin almak sıkıntı olmuyorsa tabi :)
canım bana dr um 14. gunden önce kesinlikle test yapma demişti. çunku ancak yukselmeye başlıyormuş 14. gunde eğer varsa. erken yaparsan düşür çıkar boşuna moralini bozarsın demişti. aklında olsun :)
CNm ağzınızdan bal damlıyor ALLAH herkesin gönlündekini versin
Canım geçmişe sünger çek. Emin ol birçoğumuzun seninkine benzer hikayesi var. Heleki benim çok daha feci bir hikayem var.. Anlatarak bile hatırlamak istemiyorum. Ama geçen geçiyor, eşlerimiz çok şükür iyiler ve hep yanımızdalar. Çocuktansa iyi eşi tercih ederim. Testi çok erken yapmışsın. Ha olmadıysa bile aralıkta beraber aşılama yapalım:):)Bu ay doktorum yumurtalarımla ilgili çok olumlu konuşmuştu. Rahim duvarım, yumurta gelişimim, hepsi çok iyiydi ve hamile kalma ihtimalin çok yüksek demişti. Bu ay çok umutlanmıştım. Sabah erkenden kalktım ve koşa koşa eczaneye gittim erken gebelik testi aldım. Negatif olduğunu gördüm. Sonra sakin bir şekilde evi toplamaya başladım. Yastıkları yorganları vakkumlarken bir tane torba yırtıldı. Oysa ben yeni almıştım o vakkumlu poşetleri. Nasıl bu kadar kolay yırtılabilirdi. Oturdum ağlamaya başladım. Hıçkıra hıçkıra ağladım. yırtılan poşete ağladım. Kendimi buna inandırdım.
Yıllar önce bir sevgilim vardı. 7 yıl dile kolay. En güzel yıllarımı verdim ona. 4 yıl üniversitenin bitmesini bekledim. 2 yıl iş kurma telaşı ve 1 yılı bulan sancılı bir ayrılık süreci. Çocuk hayalleri kurardık. Hatta isimleri bile belliydi. Taki ben ihanetle suçlanıp ihanete uğrayana kadar. aldatılmış olmaktan daha acıydı aldatmakla suçlanmak. Ayrılığımızın bir yılı dolmadan evlendi. Biri kız biri oğlan iki tane çocuğu var. Allah onlara uzun ömür versin. Dilerim yuvasında dünyanın en mutlu bahtiyar adamı olur. Ben çok beddua etmiştim zamanında. Ah etmiştim. Ama şimdi görüyorum ki benimle evlenmediği için meğer ne kadar şanslıymış. Belki de hiç baba olamayacaktı. Bu duyguyu tadamayacaktı.
Yıllar sonra hayatıma giren değerli insan. 30 yaşında buldum mutluluğu ve 32 yaşındayım. Tek eksiğimiz olmasa da en büyük eksiğimiz çocuk aslında. Eşimin beni motive eden sözleri, bana karşı olan şefkat ve anlayışı dünyalara bedel.
İnsanın eşinden başka hiç kimsesi olmaması nasıl bir duygudur bunu ancak yaşayan bilir. Evet benim tek sığınağım, tek tutunacak dalım o. Tüp bebek tedavisine geçsem. Başımda duracak, yanımda olacak bir allahın kulu yok hayatımda.
tatlım naptın? gittin mi teste? hadi bize güzel haberler ver inşallah :) ben aşılamanın 12. gunu regl oldum canım. genelde oldugum gibi oldum yani. bi de canım 20mm tam iyi sperm sayısı ve hareketlilik süper bence. bak diim sana gelio bebiş :)
canım iyi yapmışsın sonucun güzel olacak inşallah ben çok ümitliyim senden. eşinle o güzel anları paylaşmak çok güzel olur inşallah. eğer olumsuz olursa da eşin yanında olmuş olur. çok iyi düşünmüşsün :) eğer onun için izin almak sıkıntı olmuyorsa tabi :)
canım bana dr um 14. gunden önce kesinlikle test yapma demişti. çunku ancak yukselmeye başlıyormuş 14. gunde eğer varsa. erken yaparsan düşür çıkar boşuna moralini bozarsın demişti. aklında olsun :)
Benimki normalde bakma bile bakamaz benden kan alirken ama ben israr edince vurdu:))))ooo iyi bak elinden gelio. benimki de benim elimden gelir ama sana batıramam diodu hadi bunu sen yap dediğimde :)
canım hayırlı uğurlu olsunnnn değerinden emindim artık 2. çizgi silik diosun gelio bebişşşşş :) gözümüz aydın pzt gelmek bilmez şimdi topiğe ilk sayfaya guncellemek için sabırsızlanıyoruımmmmmm :) oleyyyy :)
Sana katiliyorum canim ii es cok onemli cocuklarimiz bize iki sebeklik yapip sonta hic umurlarinda bile olmayacaz belki ama esin iyiyse o hep yaninda olacak.buyatz sorunlar eslwr arasinda bazen problem oluyo ama cok sukur bu sikinti bizim sevgimizi dahada artirdi.baglilimiz cogaldu.hersey cocuk demek degil ama oda evliligin sevginin meyvesi.Allj yardimcimiz olsunCanım geçmişe sünger çek. Emin ol birçoğumuzun seninkine benzer hikayesi var. Heleki benim çok daha feci bir hikayem var.. Anlatarak bile hatırlamak istemiyorum. Ama geçen geçiyor, eşlerimiz çok şükür iyiler ve hep yanımızdalar. Çocuktansa iyi eşi tercih ederim. Testi çok erken yapmışsın. Ha olmadıysa bile aralıkta beraber aşılama yapalım:):)
canım hangi doktor nerde muayenehanesiİyi akşamlar kızlar,Alenay ın tavsiyesi üzerine buraya geldim. Birkaç sayfa okudum ama maşallah samimi muhabbetler güzel fikir alıverişleri var. Ben 2 yıldır hiçbir sorunu olmayıp bir türlü hamile kalmayı başaramayanlardanım.
Her ay adetim gelmesin isterdim ama bu ay bir an önce gelsin istiyorum. Tıp fakültesinde aşılama yaptıran bir arkadaşla görüştüm bugün. Doçente özel muayeneye gitmiş 100 tl, aşılama yaptırmış hiç bir ücret ödemeden. Ben de adet olunca inşalllah o doktora gidecem, ilgiliymiş, işini de iyi yapıyormuş. Aralıkta aşılama yaptırmış olacam. Yeni yıla en az 2 kişi olarak girmek istiyorum:):)ikiz olsa keşke ahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?