Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim ben esim aksam gelsinde bi yaptrcaz bakalim ne cikacak 1 saate cikiyor zaten sonuc cok merak ediorum zaten azartesi gunude dr gidicem cagrmisti bakalum ya bu hamileleikte karin agrisi olurmu kuzum adet sancisi gibi

canım oluyormuş evet adet günü gelince de o adet belirtileri birden geçiyormuş. burada haseki nin yanılmıyorsam bir arkadaşında öyle olmuştu. inşallah bebiş vardır hadi bize güzel haberler getir :)

Evet canim kesinlikle oyle sorun erkekte bile olsa butun sikintiyi kadinlar cekiyo malum erkegin yapacagi tek bisey varken bizim bisuru.catlatma ignemi esim yapti gobekten:)

canım oluyormuş evet adet günü gelince de o adet belirtileri birden geçiyormuş. burada haseki nin yanılmıyorsam bir arkadaşında öyle olmuştu. inşallah bebiş vardır hadi bize güzel haberler getir :)
Bende karın ağrısı var mesela,kasıklara ara ara sancı giriyor,sabah idrar testi yaptım çooook hafif 2. Çizgi vardı,kan değerim de sınıra yakın çıkmıştı ya,pazrtesi günü testle belli olacak son durumun.ama insan kendini kaptırıyor,hamile gibi hissediyor.Allah isteyen herkese yaşatsın bu hissi...

canim ben esim aksam gelsinde bi yaptrcaz bakalim ne cikacak 1 saate cikiyor etmişti onuc cok merak ediorum zaten azartesi gunude dr gidicem cagrmisti bakalum ya bu hamileleikte karin agrisi olurmu kuzum adet sancisi gibi
Canim ben bikez hamile kaldim.aynen adet belirtisi yasadim ha oldum ha olacam diyodum ablamlara 32.gunum olunca komsum israr etmişti test yap die yok diyodum hastalanavam agriyo karnim diyodum.ama hamileymisim ogun test yaptim.hamileyken bile aha adet oluyorum diyip wc ye kostugum sonrada kizim hamilesin ne adeti diyip guldugum cok oldu ama malesef bos gebelikten 6 haftalikken kürtaj oldum.

insallh canim guzel haberlerle gelirim olmassada uzulmem daha onumuzde cok zaman var bide ben pkolu oldugum ici her ay adetim ilacla oluyor o yuzden adet zamanim belli olmuyo kuzum

insallah adet belirtisi degildir canlarim burdaki arkadaslar gibi bizde cok istiyoruz esim bnden daha cok umutlu sanki ona yaptilar asilamayi adam benden cok belirti yasio aksama kadar isyerinde arastrma yapio aksam bana anlatio :) :)

Evet canim kesinlikle oyle sorun erkekte bile olsa butun sikintiyi kadinlar cekiyo malum erkegin yapacagi tek bisey varken bizim bisuru.catlatma ignemi esim yapti gobekten:)

ooo iyi bak elinden gelio. benimki de benim elimden gelir ama sana batıramam diodu hadi bunu sen yap dediğimde :)

canım hayırlı uğurlu olsunnnn değerinden emindim artık 2. çizgi silik diosun gelio bebişşşşş :) gözümüz aydın pzt gelmek bilmez şimdi topiğe ilk sayfaya guncellemek için sabırsızlanıyoruımmmmmm :) oleyyyy :)

Testte değerin yükseldiğini görmeden inanamam inşallah öyledir,hayırlısıyla..teşekkür ederim güzel dileklerin için...

Testte değerin yükseldiğini görmeden inanamam inşallah öyledir,hayırlısıyla..teşekkür ederim güzel dileklerin için...

canım benim öyledir inan bana, yoksa 2. çizginin çıkmasına ihtimal yok çatlatmanın üstünden bu kadar gün geçmişken, hadi inşallah :)

C

İyi akşamlar kızlar, Alenay ın tavsiyesi üzerine buraya geldim. Birkaç sayfa okudum ama maşallah samimi muhabbetler güzel fikir alıverişleri var. Ben 2 yıldır hiçbir sorunu olmayıp bir türlü hamile kalmayı başaramayanlardanım.
Her ay adetim gelmesin isterdim ama bu ay bir an önce gelsin istiyorum. Tıp fakültesinde aşılama yaptıran bir arkadaşla görüştüm bugün. Doçente özel muayeneye gitmiş 100 tl, aşılama yaptırmış hiç bir ücret ödemeden. Ben de adet olunca inşalllah o doktora gidecem, ilgiliymiş, işini de iyi yapıyormuş. Aralıkta aşılama yaptırmış olacam. Yeni yıla en az 2 kişi olarak girmek istiyorum:):)ikiz olsa keşke ahhhh

Canım geçmişe sünger çek. Emin ol birçoğumuzun seninkine benzer hikayesi var. Heleki benim çok daha feci bir hikayem var.. Anlatarak bile hatırlamak istemiyorum. Ama geçen geçiyor, eşlerimiz çok şükür iyiler ve hep yanımızdalar. Çocuktansa iyi eşi tercih ederim. Testi çok erken yapmışsın. Ha olmadıysa bile aralıkta beraber aşılama yapalım:):)

Sence soğan kürümü yoksa ballı tarçınlı bir kür var omu daha iyi ben kür araştırıyorum...bebiş için.

Kızım için ona kardeş için her yolu deniycem anne kuzusu....Allah'ın izniyle inşallah ...

Benimki normalde bakma bile bakamaz benden kan alirken ama ben israr edince vurdu:))))

Sana katiliyorum canim ii es cok onemli cocuklarimiz bize iki sebeklik yapip sonta hic umurlarinda bile olmayacaz belki ama esin iyiyse o hep yaninda olacak.buyatz sorunlar eslwr arasinda bazen problem oluyo ama cok sukur bu sikinti bizim sevgimizi dahada artirdi.baglilimiz cogaldu.hersey cocuk demek degil ama oda evliligin sevginin meyvesi.Allj yardimcimiz olsun

canım hangi doktor nerde muayenehanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…