- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.581
kizlar ben kanimi verdim simdi bekliyoruz sonucunu dua edin bana lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim hayirlisini nasip etsin canim.bekliyoruz haberini insallahkizlar ben kanimi verdim simdi bekliyoruz sonucunu dua edin bana lutfen
Kac dk ya cikarmis sonuc canimkizlar ben kanimi verdim simdi bekliyoruz sonucunu dua edin bana lutfen
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz :)kizlar ben kanimi verdim simdi bekliyoruz sonucunu dua edin bana lutfen
hayırlısı olsun canımkizlar ben kanimi verdim simdi bekliyoruz sonucunu dua edin bana lutfen
Ewet cnm seni uzmek istemem ama gecen ay bende de gebelik oldu ama degerim yukselmedi o ihtimali bi kenarda tut da yine de cok sevin bence tadini cikar gecen ay iki gun hamile hissettim o bile guzeldiTestte değerin yükseldiğini görmeden inanamam inşallah öyledir,hayırlısıyla..teşekkür ederim güzel dileklerin için...
Yhaa hevesle kaydirdim kaydirdim bu mesaji gorunce cok uzuldum ama vakti gelmemis demekki daha umudumuzu hic kaybetmeyelimkizlar negatif malesef
Tıp fakültesinde canım. filiz cayancanım hangi doktor nerde muayenehanesi
Hoşgeldin Persa33 ben de aşılamamı konya tıp fakültesinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. Bizim de hiçbir sorunumuz yok görünürde. 2 yıl önce hamile kalmıştım ama kaybettim. 4 gün önce aşılamam oldu. şimdi sonuç bekliyorum. Senin de tedavin hayırlı olur inşallah canım:)İyi akşamlar kızlar, @Alenay ın tavsiyesi üzerine buraya geldim. Birkaç sayfa okudum ama maşallah samimi muhabbetler güzel fikir alıverişleri var. Ben 2 yıldır hiçbir sorunu olmayıp bir türlü hamile kalmayı başaramayanlardanım.
Her ay adetim gelmesin isterdim ama bu ay bir an önce gelsin istiyorum. Tıp fakültesinde aşılama yaptıran bir arkadaşla görüştüm bugün. Doçente özel muayeneye gitmiş 100 tl, aşılama yaptırmış hiç bir ücret ödemeden. Ben de adet olunca inşalllah o doktora gidecem, ilgiliymiş, işini de iyi yapıyormuş. Aralıkta aşılama yaptırmış olacam. Yeni yıla en az 2 kişi olarak girmek istiyorum:):)ikiz olsa keşke ahhhh
Happymeal buradaki yazdıklarından seni tanımasam da çok iyi kalpli biri olduğunu anladım. Herkese o kadar destek oluyorsun ki. inanıyorum ki iyi insanlar her zaman kazanır. Sen de çok yakında anne olacaksın inşallah demedi deme:)canım oluyormuş evet adet günü gelince de o adet belirtileri birden geçiyormuş. burada haseki nin yanılmıyorsam bir arkadaşında öyle olmuştu. inşallah bebiş vardır hadi bize güzel haberler getir :)
0.384 canim
Sağol kuzum, inşallah aşılaman tutmuştur.happymeal
Hoşgeldin Persa33 ben de aşılamamı konya tıp fakültesinde yaptırdım. Çok memnun kaldım. Bizim de hiçbir sorunumuz yok görünürde. 2 yıl önce hamile kalmıştım ama kaybettim. 4 gün önce aşılamam oldu. şimdi sonuç bekliyorum. Senin de tedavin hayırlı olur inşallah canım:)
tabi ki canım ne istiyorsan sorabilirsin. Şimdi benim eşim astsubay biz izin için konyaya (memeleketim) geldik. Biz daha önce Ankarada bütün tetkikleri yaptırmıştık. yani horman testleri, Amh, sperm testi ve rahim filmi herhangi bir olumsuzluk yoktu. Konyada iyi bir profun olduğunu öğrendik. Biz de bunun üzerine Tıp fakültesine gittik ve hocayla görüştük sonuçlarımızı kontrol etti. Bir sıkıntı yok ama ilaca başlayalım dedi. İnan bizim aklımızda bu yoktu. Sadece fikir alalım dedik. Hoca böyle söyleyince mantıklı geldi. Bu arada bizim de tayinimiz Batmana çıkmıştı. bunu hocaya söyledik. O da madem burda kalıcı değilsiniz aşılama yapalım dedi. İlaç olarak gonal 75 doz kullandım. Sonra çatlatma iğnesi ilaçların tutarı 250 tldi. 1 hafta hergün karnımdan iğne oldum. Sonra hoca tekrar çağırdı kontrol etti. 2 gün daha iğne vuruldum. yumurta istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnemi gece 11 de vuruldum. 36 saat sonra aşılamam gerçekleşti. Bu arada aynı gün eşim sperm örneği verdi. Özel bir hastanenin laboratuvarında spermleri yıkandı. 500tl. Bu arada eşim emekli sandığından o yüzden ilaçlara az ödeme yaptık. devlet 3 taneye kadar karşılıyor. İnşallah gerek kalmaz canım. Bu arada benim yaşım 34 bir düşüğüm var. Sen kaç yaşındasın canım?Sağol kuzum, inşallah aşılaman tutmuştur.
Tıp fakültesinde yaptırmışsın biraz ayrıntı verebilir misin? Muayeneye gidince sen mi aşılama dedin, onların mı önerisiydi, ilaç ne kullandın, ödeme yaptın mı falan. Nolur kusura bakma çok merak ediyorum:)