CNm ağzınızdan bal damlıyor ALLAH herkesin gönlündekini versin
Teste gidemedim. Misafirim vardı ;(( ama az lekelenmem oldu az önce tam sökülmedim
( olmadı sanırım ....
dur bakalım ya bizim bu kızlar neden hemen böyle negatife odaklanırki Ya Rabb'im... :)
İyi akşamlar kızlar,
@Alenay ın tavsiyesi üzerine buraya geldim. Birkaç sayfa okudum ama maşallah samimi muhabbetler güzel fikir alıverişleri var. Ben 2 yıldır hiçbir sorunu olmayıp bir türlü hamile kalmayı başaramayanlardanım.
Her ay adetim gelmesin isterdim ama bu ay bir an önce gelsin istiyorum. Tıp fakültesinde aşılama yaptıran bir arkadaşla görüştüm bugün. Doçente özel muayeneye gitmiş 100 tl, aşılama yaptırmış hiç bir ücret ödemeden. Ben de adet olunca inşalllah o doktora gidecem, ilgiliymiş, işini de iyi yapıyormuş. Aralıkta aşılama yaptırmış olacam. Yeni yıla en az 2 kişi olarak girmek istiyorum:):)ikiz olsa keşke ahhhh
merhaba persa33, aramıza hoşgeldin :) inşallah aşılamaya gerek kalmadan bu ay bebişin gelir de hiç zahmet çekmezsin :)
Sence soğan kürümü yoksa ballı tarçınlı bir kür var omu daha iyi ben kür araştırıyorum...bebiş için.
Kızım için ona kardeş için her yolu deniycem anne kuzusu....Allah'ın izniyle inşallah ...
tatlım eğer polikistik over için diyorsan ben pko lu olmasamda potansiyel polikistik bi yapısı olduğundan benim yumurtalıkların soğan kürü uyguladım acayip de işe yaradığını gördüm. kistler patır patır gitti ama adetinin bittiği gun başlayıp en az 1 hafta yapman lazım. o da en az. dayanabildiğin yere kadar yap yani en fazla da 21 gun diyor saraçoğlu. oyy o kuzuya kardeş gelecek inşallah :)
canım benim dur hemen olumsuz düşünme. daha 11. gun diyorsun bana dr um 14. gunden itibaren pozitifse artmaya başlıcak demişti. şu an listeye seni negatif filan yazmıyorum. 14. gun mutlaka bir daha baktır canım eğer senin için zor olmayacaksa
Happymeal buradaki yazdıklarından seni tanımasam da çok iyi kalpli biri olduğunu anladım. Herkese o kadar destek oluyorsun ki. inanıyorum ki iyi insanlar her zaman kazanır. Sen de çok yakında anne olacaksın inşallah demedi deme:)
oy bitanem benim ya :) canım valla çok mutlu ettin beni :) senden de Allah razı olsun inşallah sen de hemen zahmetsizce al bebişini kucağına. o senin iyi kalbin :) burda bugun ona yarın başkasına öbürgün bize canım, elbetteki zevkle destek oluyorum. aslında ben de zaman zaman çok depresif anlar geçiriyorum ama stresimi yine size yazarak atıyorum artık geri sayfalarda kalmıştır ama uzun uzun dertleştiğim anlar oluyor belki okumuşsundur denk gelmiştir. öyle yani. :)
kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebiş
çok moralim bozuk sanki regl olacak gibi
Bende 6. Gündeyim bendede akıntı başladı, sarımsı renk?
bak bak bak akıntılara kafayı takan bir grup kzı daha :) kızlar benim de çok akıntım oldu, adet sancım oldu, şu an hiç birini ne hamileliğe yorun lütfen ne de regl e. vücudumuz hormonlarımız bie oyunlar oynuyor. bizi ne düşünmek istiyorsak ona inandırıyor. o yuzden lütfen dinlemeyin kendinizi. bi de şu var; kullandığımız ilaçlar, spermlerin yıkandığı o ilaçlı su gun gun geri geliyor. bu da olabilir. no panic ok?
gunaydn kızlar bnde asılama yaptrıcam harekt yavaslıgı var esımde doktr doğal yolla gebe kalabılrsın dedı ama 1 yıldr kalamıorum. bnm tahlıllerım norml hepsi. asılama oncesınde ne gbı testler yapılıo bıde asılama ıcn dırek kadın doguma gtmk yeterlmı
teskkr ederım ınsalllah bende bu ay rahım fılmı cekılmeyı dusunuorum. adetten sonra gtmek gerekıor sarnım rahım fılmınede. uroolojıden herhngı bır yazı almamıza grek vrmı sperm sayısı az dıe flan? tyoksa dırek kadın doguma gıdıp asılama ıstıyoruz mu dıcem. buay sımdı adetımn 3.gunu gıdp dusunuorm rahım flmını gelecek aydada asılama ıns. sonucunu yaz banna merak ettm cok ıns hayrlısıyla alrsn melgnı kucgna
canım aramıza hoşgeldin. aralık ayında ya da ne zaman yaptıracaksan senin de aşılamanı takip edip mutlu haberlerinle sevinmek isteriz :) tahlillerinle birlikte kadın doğumcuya gitmen yeterli canım. ama sana tavsiyem infertilite alanında uzmanlaşmış bir kadın doğum dr una gitmen. ben öyle 3 normal kadın doğumcuya gittim. ne kullandığım klomenden fayda gördüm ne de çatlatma iğnelerinden. bu işin uzmanı olmalı, unutma :) bi de rahim filmi çekilmeyi düşündüğünü söylemişsin. çok doğru bir düşünce. aşılamaya dünya para emek ve ilaç yukunun altına girmeden tüplerinden emin olmak gerek. benim o normal kadın doğum uzmanı dr larım rahim filmi önermemişti. oysaki ben gittim senin gibi kafama koyup çektirdim ve sağ tüpüm tıkalı çıktı. yani sen üstüne düşmezsen o sadece kadındoğumcular seni doğru yönlendiremeyebiliyorlar. adetinin bitiminden sonraki ilk hafta içinde çektirebiliyorsun canım rahim filmini randevunu ona göre al. adetliyken çekilemezsin. bu arada rahim filminden hiç korkma, eğer acı eşiğin çok düşük değilse biraz olsun dayanıklıysan anaestezisiz çektirebilirsin. daha biz doğum sancıları çekicez :)
2. Kez kan testimi yaptım sonuç bekliyorum kızlar,dua edin değer artmış olsun.inşallah bebek tutunmuştur ....
oy kuzuuuuu hadi güzel sonucunu beklioruz. o bebiş tutundu ben sana diim :)