- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.601
kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebişçok moralim bozuk sanki regl olacak gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım dur bakalım daha erken değil mi hemen olumsuz düşünme.kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebişçok moralim bozuk sanki regl olacak gibi
erken ama olmadı sankiöyle hissediyorumCanım dur bakalım daha erken değil mi hemen olumsuz düşünme.
Evet canim daha erken 8.gundeyiz henuz hem akintida hamilelik belirtiside olabilir herkesin bunye farkli[/QUOTE]EvetOTE="Tamaraaaa, post: 37930377, member: 638461"]kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebişçok moralim bozuk sanki regl olacak gibi
Canım iyi düşün iyi olsun. Kendini dinleme, daha adet olmadın dur bakalım. Biliyorum beklemek çok zor ve seni çok iyi anlıyorum ama sabredecez canım herşey çok güzel olacak inşallah.erken ama olmadı sankiöyle hissediyorum
Ama hamileyken de akinti artarr cnm yhaaaa erken daha uzulme tatlimerken ama olmadı sankiöyle hissediyorum
Bende 6. Gündeyim bendede akıntı başladı, sarımsı renk?kızlar benim akıntım biraz fazlaca arttı galiba olmadı tutmadı bebişçok moralim bozuk sanki regl olacak gibi
inşallah canımCanım iyi düşün iyi olsun. Kendini dinleme, daha adet olmadın dur bakalım. Biliyorum beklemek çok zor ve seni çok iyi anlıyorum ama sabredecez canım herşey çok güzel olacak inşallah.
ay inşallah hamilelik akıntısı olsun.Ama hamileyken de akinti artarr cnm yhaaaa erken daha uzulme tatlim
inşallah hepimizin hayırlısı ile bebişleri olur canımBende 6. Gündeyim bendede akıntı başladı, sarımsı renk?
Bildiğim kadarıyla akıntı olması normal. Zaten kadınlarda akıntılar olabiliyor. Ama hamileyken de çok akıntı oluyor diye duymuştum. Hayırlısı inşallah canım...Bende 6. Gündeyim bendede akıntı başladı, sarımsı renk?
Yazdığın için cok sağol canım.ben 28 yaşındayım gerçi 2ay sonra 29 olacam:)tabi ki canım ne istiyorsan sorabilirsin. Şimdi benim eşim astsubay biz izin için konyaya (memeleketim) geldik. Biz daha önce Ankarada bütün tetkikleri yaptırmıştık. yani horman testleri, Amh, sperm testi ve rahim filmi herhangi bir olumsuzluk yoktu. Konyada iyi bir profun olduğunu öğrendik. Biz de bunun üzerine Tıp fakültesine gittik ve hocayla görüştük sonuçlarımızı kontrol etti. Bir sıkıntı yok ama ilaca başlayalım dedi. İnan bizim aklımızda bu yoktu. Sadece fikir alalım dedik. Hoca böyle söyleyince mantıklı geldi. Bu arada bizim de tayinimiz Batmana çıkmıştı. bunu hocaya söyledik. O da madem burda kalıcı değilsiniz aşılama yapalım dedi. İlaç olarak gonal 75 doz kullandım. Sonra çatlatma iğnesi ilaçların tutarı 250 tldi. 1 hafta hergün karnımdan iğne oldum. Sonra hoca tekrar çağırdı kontrol etti. 2 gün daha iğne vuruldum. yumurta istenilen olgunluğa gelince çatlatma iğnemi gece 11 de vuruldum. 36 saat sonra aşılamam gerçekleşti. Bu arada aynı gün eşim sperm örneği verdi. Özel bir hastanenin laboratuvarında spermleri yıkandı. 500tl. Bu arada eşim emekli sandığından o yüzden ilaçlara az ödeme yaptık. devlet 3 taneye kadar karşılıyor. İnşallah gerek kalmaz canım. Bu arada benim yaşım 34 bir düşüğüm var. Sen kaç yaşındasın canım?
İnşallah canım:) umutla bekliyoruminşallah hepimizin hayırlısı ile bebişleri olur canım
bizimde emekli sandığı ama sigorta yeter bildiğim kadarıyla bizde üniversitede yaprtırdık.hiç ücret ödemedik...daha 4 gün oldu....Yazdığın için cok sağol canım.ben 28 yaşındayım gerçi 2ay sonra 29 olacam:)
Biz de emekli sandığına bağlıyız. Sperm yıkama isini tip fakültesinde yapmıyorlar mi acaba. Arkadaşım bana hiç para odemedik dedi. Bir araya gelirsek sorayım bakim
Merhaba canım, sorunumuz aynı, benimde eşimin sperm hızı yavaş olduğu için hamile kalamadım. 17 sinde aşılamamı oldum, aşılama yapılmadan önce genelde rahim filmi çekiyorlar, tüplerin açıkmı diye bakacaklar. Açıksa zaten tedaviye filimden bir ay sonra başkayacaklar. Bizim durumumuzda olup yani anne adayı sağlıklı, baba adayının sperm ile ilgili sıkıntısı varsa öncelikle sşılama deniyorlar. Aşılamada eşinden alınacak sperm örneği yıkama denilen bir işlemden geçip kaliteliler ayrılacak, hız yüzdeside oldukça artacak. Bizim %35 olan hızımız %95 e çıktı. Şimdiden hakkında hayırlı olsun canımgunaydn kızlar bnde asılama yaptrıcam harekt yavaslıgı var esımde doktr doğal yolla gebe kalabılrsın dedı ama 1 yıldr kalamıorum. bnm tahlıllerım norml hepsi. asılama oncesınde ne gbı testler yapılıo bıde asılama ıcn dırek kadın doguma gtmk yeterlmı
teskkr ederım ınsalllah bende bu ay rahım fılmı cekılmeyı dusunuorum. adetten sonra gtmek gerekıor sarnım rahım fılmınede. uroolojıden herhngı bır yazı almamıza grek vrmı sperm sayısı az dıe flan? tyoksa dırek kadın doguma gıdıp asılama ıstıyoruz mu dıcem. buay sımdı adetımn 3.gunu gıdp dusunuorm rahım flmını gelecek aydada asılama ıns. sonucunu yaz banna merak ettm cok ıns hayrlısıyla alrsn melgnı kucgnaMerhaba canım, sorunumuz aynı, benimde eşimin sperm hızı yavaş olduğu için hamile kalamadım. 17 sinde aşılamamı oldum, aşılama yapılmadan önce genelde rahim filmi çekiyorlar, tüplerin açıkmı diye bakacaklar. Açıksa zaten tedaviye filimden bir ay sonra başkayacaklar. Bizim durumumuzda olup yani anne adayı sağlıklı, baba adayının sperm ile ilgili sıkıntısı varsa öncelikle sşılama deniyorlar. Aşılamada eşinden alınacak sperm örneği yıkama denilen bir işlemden geçip kaliteliler ayrılacak, hız yüzdeside oldukça artacak. Bizim %35 olan hızımız %95 e çıktı. Şimdiden hakkında hayırlı olsun canım
Canım eşinin sperm testinin sonucunu yanınızda götürün, kadın doğumcu ona bakıp bir yol çiziyor, aşılamamı yoksa tüp mü daha uygun ona karar verir. Regl min 7. Günü çektirdim ben filmimi, özellikle bu tarihlerde yapıyorlarmış olası bir gebeliğe zarar vermemek için, yaşın kaç bu arada? Tüm hormonlarına baktırdınmı? Aman ihmal etme canımsakın, zor ve stresli bir serüven, dilerim ilk aşılamalarda tuttururuz, benim beş yumurtam oldu, çoğul gebelik olabilir dedi dr um, olsun dedim:)teskkr ederım ınsalllah bende bu ay rahım fılmı cekılmeyı dusunuorum. adetten sonra gtmek gerekıor sarnım rahım fılmınede. uroolojıden herhngı bır yazı almamıza grek vrmı sperm sayısı az dıe flan? tyoksa dırek kadın doguma gıdıp asılama ıstıyoruz mu dıcem. buay sımdı adetımn 3.gunu gıdp dusunuorm rahım flmını gelecek aydada asılama ıns. sonucunu yaz banna merak ettm cok ıns hayrlısıyla alrsn melgnı kucgna