Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sat 27 eylül
bat 24 ekimdi gelmedi
hsg filminin sonucuna göre aşılama mı tüp mü karar verilecek. adet olmadığım için henüz hsg çekilemedim.

tamam canım o zaman adet olunca adet olmanla alalım listeye çunku belki de hamile çıkarsın bu ay inşallah :)

slm kızlar bugün sanki adet olcak gibi karnım ağrıyo. 24 ekimde aşılama oldum.adetim 9 kasımda.2 gündür duygu bunalımındayım ağlıyorum hele de karaman ermenekti maden faciasını görünce hepten duygusala bağladım

canım benim yaaaa.ahhh bu analamızzzz bizde bir annenin evladıyızzz onlar iyiki varlarr.sadece bunu demek istedim canım.Allah yardımcın olsun.belkide bu ay doğal yoldan kalırsın .

Zelal89.............23.10.2014........03.11.2014.......1.aşılama

Can
Canım Senin durumunda benim ki gibi olmuş benim de elimin ailesi destek olmadı paraları olduğu halde benim ailemin ise durumu yok ama aşılama parasını annemler verdi hatta taksitlerini ödemdyip parayı bana verdiler

Maddi konular da çok yıpratıcı gerçekten, Allah yardımcınız olsun. Hemen canınızı sıkmayın, gün doğmadan neler doğar...

Pek normal değil gibi.Raporu devlet hastanelerinde ilaçları devlet karşılasın die veriolar ben o halle jel,ve iğnelere 250 tl verdim cnm ama sana vermemiş dr o iğneler pahalı belki.

evet canım bana iğne falan vermedi jelden bahsediyosunuz ki ben onu ilk defa duydum bugun akşam gidecem bakalım ne diyecek doktor. iğne dediğin kaç tane klomen yerine iğnemi kullanıyosun .

canım ben 5-6 ay klomenle hamile kalmaya çalıştım ama hiç bir sorun yokken kalamadım . sonra 4 ay kistle uğraştım bide artık eşimle stresten yumurtlama gununde ilişkiye giremiyoduk doktora anlatınca bide doktorumu değiştirdim yine hemen aşılama dedi. daha yaptırmadım bugun kontrol var yumurtalara bakılacak akalım hayırlısı inş hepimiz için.

Günaydınnnnnnn
Kızlar yarın mevsimine inat umutlar yeşerttiğimiz Kasım ayına giriyoruz...
Hepimiz için diliyorum ki arka arkaya hamile haberleri veririz inşallahhhh...
Bugün Cuma bol bol dua edelim arkadaşlar hem kendimize hemde birbirimize...

inşallah canım bol bol dualaşalım inşallah :) senin test yapmana da bişey kalmadı :)

ah şu ilaçlar yok mu iyice duygusal yaptı bizi sorma bende haberleri açıyoruz, onu değiştir diorum eşime bunu da değiştir diyorum anneme ben zaten çoğu zaman izlemiyorum.

canım benim yaaaa.ahhh bu analamızzzz bizde bir annenin evladıyızzz onlar iyiki varlarr.sadece bunu demek istedim canım.Allah yardımcın olsun.belkide bu ay doğal yoldan kalırsın .

canım benim bakalım bugün annemle bi çaresine bakmaya çalışıcaz, bugun dr kontrolüm var 3 te bakalım ne dicek iice tüpe doğru gitmişiz mi dicek yoksa cücük kalanlar var tüp verimli olmaz mı dicek öğrenicez bugun.

Zelal89.............23.10.2014........03.11.2014.......1.aşılama

hemen ekliyorum canım listeye hayırlı olsun inşallah şimdiden :)

nie böle yapıolar anlamıyorum işte ve bu gibi durumlar beni çok üzüyor. babam da dün anneme demişki acaba hani sizin kızınızda kusur siz ödeyin mi demek istiolar demiş. çok hassas konular bunlar ya

Maddi konular da çok yıpratıcı gerçekten, Allah yardımcınız olsun. Hemen canınızı sıkmayın, gün doğmadan neler doğar...

amin canım inşallah Rabb'im şu mübarek cuma gününün hürmetine güzel güzel göstersen hepimize.

günaydııınnnn

günaydın kızlar :) topikte böyle neşeli şeyler görmek ne güzel.

kızlar size hemen kısaca durumdan bahsedeyim. eşim gündüz işte gece kursta olduğu için akşam yemeklerine filan annemlere gidiyorum zaten çok yakınıız, benim için iyi de oluyor çünkü kafamı dağıtmış oluyorum. dün gittim işte anneme zaten telefonda durumdan söz etmiştim, yine aynı şeyleri söyledi, küpelerime kadar satarım yine sana o parayı bi şekilde çıkarırım dedi. ne dediysem kabul etmedi. bak dedi 'sen doğurmadan bebeğe karsı bu kadar duygusalsın, ben doğurmuşum bırak da doğurduğuma karsı senden daha fazla duygusal olayım' dedi. o cümle zaten beni bitirdi. gözlerim doldu. sonra dedim ki kayınvalidem de verebilirdi anne dedim. kızım dedi belki onun oğlunun kusuru olsa belki oğlu bu kadar hormon yüklenio olsa o zaman oğlu için öderdi belki ama sen şimdi bunları düşünme ben çözücem bu konuyu dedi.

babamla konuştuk elimizden geleni yaparız dediler. kardeşim abla bana düşen ne kadar dedi. ailemi öyle birlik için görmek beni iyice duygulandırdı. yine ağladım. sonra babam benim olmadığım yerde anneme demişki, 'acaba dünürler kusur sisin kızınızda o yüzden siz ödeyin mi demek istediler' demiş. düşünün kızlar ne kadar hassas konular.

dün eve dondukten sonra ben, eşim geldi. sarıldı, bak dedi doğacak çocuklarımız benim gözümde senden kıymetli değil dedi. köftehorlar üni kazanıp gidicekler sonra dönüp evlenicekler biz yine seninle kalıcaz. 2 kişi başladığımız bu hayata 2 kişi devam edicez dedi. ben başladım yine ağlamaya. sonra beni neşelendirmek için deli miyim ben bindiğim dalı keser miyim yoksa bana o yaşlı halimde kim bakacak dedi. ben tabi yandan gülüyorum ama bi yandan da gözlerimden yaşlar süzülüo. annesiyle ilgili konuştuk. beni aramasını beklerdim dedim. ama o senin haberin olmadan onla konuşuyorum sandı galiba ondan aramamıştır dedi. üstünde durmadım. annemin takılarını satma olayına karsı geldiğini söyledi. annemin sözlerini ekleyince dondu kaldı anne olunca böyle oluyor demekki dedi. yutkundu gözleri doldu. oldukça duygusal bir gun ve geceydi benim için.

şimdi kızlar bugun saat 3 te kontrolüm var. yumurtaların gelişimine bakacak doktor. eğer tüp için elverişliyse tüp yapmayı planlıyoruz Allah'ın izniyle. ama doktora sunu sorucam eğer dicem tüp için yeterli olgunlukta yeteri kadar yumurta varsa bunu yapalım, çunku benim 1 kez tüp deneme hakkım var eğer ihtimal düşükse hiç girmeyelim bu ay dicem. benim için dua edin. şu mübarek cuma gününün hürmetine dualaşalım inşallah. iyi ki varsınız kızlar. Rabb'im hepimizin kucağını hemencecik doldursun inşallah. Allah'a emanet olun, hayırlı cumalar.

nekadar duygusal bir gün yaşamışsın. ne mutlu sana ki ailen elinden gelenin fazlasını yapmaya hazır. Tez zamanda Allah evlattan yana yüzünü güldürsün... hayırlı haberler alırsın umarım.

Yavru üzme kendini bu kadar bende daha toy bir anneyim (4,5yıllık) ama şunu bilmek için çok da tecrübeye gerek yok... Bir annenin evladı için yapamayacağı hiç bir şey yok... Ne mutlu sana ki senin en yakınların ailen ve kocan senin yanında ve sana destek... İçini ferah tut canım, hakkında hayırlısını diliyorum... Veeee güzel haberlerini bekliyorum...

nekadar duygusal bir gün yaşamışsın. ne mutlu sana ki ailen elinden gelenin fazlasını yapmaya hazır. Tez zamanda Allah evlattan yana yüzünü güldürsün... hayırlı haberler alırsın umarım.

inşallah kızlar inşallah. Rabb'im hakkımızda hayırlısını göstersin.

selam canım. ben bu ay pek giremedim ama yakından olanları takip etmeye çalıştım. senin yaşadığın çok zor bi durum. Allah yardımcınız olsun. zaten birçok sıkıntı çekiyoruz birde maddiyat işin içine girince daha da kötü oluyor. inşaallaahhh hayırlı haberler alırsın. devlete gitmeyi hiç düşünmedin mi?

selam kızlar benide listeye ekleyebilirsiniz. ağustos ve eylülde 2 negatif aşılama olduktan sonra, ekimde ara verdim. 29 ekimde adet oldum. yarında tüp bebek için ön görüşmeye gidicem. bakalım dr ne diyecek? hepimiz için hayırlısı olur inşaallaahhh. kasımda bebişlerimize kavuşuruz.

hakkımızda hayırlısı inşallah canım dediğin gibi... hemen listeye ekliyorum seni :) kasım ayı uğur getirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…