- 26 Mart 2014
- 228
- 173
- Konu Sahibi Happy Meal
kızlar size hemen kısaca durumdan bahsedeyim. eşim gündüz işte gece kursta olduğu için akşam yemeklerine filan annemlere gidiyorum zaten çok yakınıız, benim için iyi de oluyor çünkü kafamı dağıtmış oluyorum. dün gittim işte anneme zaten telefonda durumdan söz etmiştim, yine aynı şeyleri söyledi, küpelerime kadar satarım yine sana o parayı bi şekilde çıkarırım dedi. ne dediysem kabul etmedi. bak dedi 'sen doğurmadan bebeğe karsı bu kadar duygusalsın, ben doğurmuşum bırak da doğurduğuma karsı senden daha fazla duygusal olayım' dedi. o cümle zaten beni bitirdi. gözlerim doldu. sonra dedim ki kayınvalidem de verebilirdi anne dedim. kızım dedi belki onun oğlunun kusuru olsa belki oğlu bu kadar hormon yüklenio olsa o zaman oğlu için öderdi belki ama sen şimdi bunları düşünme ben çözücem bu konuyu dedi.
babamla konuştuk elimizden geleni yaparız dediler. kardeşim abla bana düşen ne kadar dedi. ailemi öyle birlik için görmek beni iyice duygulandırdı. yine ağladım. sonra babam benim olmadığım yerde anneme demişki, 'acaba dünürler kusur sisin kızınızda o yüzden siz ödeyin mi demek istediler' demiş. düşünün kızlar ne kadar hassas konular.
dün eve dondukten sonra ben, eşim geldi. sarıldı, bak dedi doğacak çocuklarımız benim gözümde senden kıymetli değil dedi. köftehorlar üni kazanıp gidicekler sonra dönüp evlenicekler biz yine seninle kalıcaz. 2 kişi başladığımız bu hayata 2 kişi devam edicez dedi. ben başladım yine ağlamaya. sonra beni neşelendirmek için deli miyim ben bindiğim dalı keser miyim yoksa bana o yaşlı halimde kim bakacak dedi. ben tabi yandan gülüyorum ama bi yandan da gözlerimden yaşlar süzülüo. annesiyle ilgili konuştuk. beni aramasını beklerdim dedim. ama o senin haberin olmadan onla konuşuyorum sandı galiba ondan aramamıştır dedi. üstünde durmadım. annemin takılarını satma olayına karsı geldiğini söyledi. annemin sözlerini ekleyince dondu kaldı anne olunca böyle oluyor demekki dedi. yutkundu gözleri doldu. oldukça duygusal bir gun ve geceydi benim için.
şimdi kızlar bugun saat 3 te kontrolüm var. yumurtaların gelişimine bakacak doktor. eğer tüp için elverişliyse tüp yapmayı planlıyoruz Allah'ın izniyle. ama doktora sunu sorucam eğer dicem tüp için yeterli olgunlukta yeteri kadar yumurta varsa bunu yapalım, çunku benim 1 kez tüp deneme hakkım var eğer ihtimal düşükse hiç girmeyelim bu ay dicem. benim için dua edin. şu mübarek cuma gününün hürmetine dualaşalım inşallah. iyi ki varsınız kızlar. Rabb'im hepimizin kucağını hemencecik doldursun inşallah. Allah'a emanet olun, hayırlı cumalar.
canım yazıı okurken bende çook duygulandım. olay kusur sende ve ya onda olma sorunu değil. özellikle erkek anneleri evlendikten sonra oğullarını biraz dışlıyolar üzerine düşenleri yapmıyolar ama kız annesi öylemi sonuna kadar uğraşıyorlar benım ailemde oyle yapardı kesinlikle oyuzden kafanı rahat bırak ve boyle ailen old için şükret kayınvalıdende kendi yaptığıyla kalsın bebişin oluncada en azından hiçç bir hak iddia etmesin hayırlısı canım. haberlerini bekliyorz.