Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zaten sıkıntı raporu alana kadar. Sonrası kolay. Yine 400 lira civarı bir masraf oluyor ama özel hastane masrafını düşününce devede kulak kalır.

canım bize sadece tüp bebek parası 4.750 dediler artı 1.500 civarıda ilaçlar tutuyormuş.embriyo dondurma işlemi 1.500 dondurlumuş embriyoyu çözdürüp 2.kez denemek de 1.500 müş yine.
merhabalar öncelikle umarım olumlu sonuç alırsınız bende aşılama sonucu bekliyorum olmaz ise tüp bebeğe geçmek istiyorum bizim morfoloji sorunumuz var acaba bu duruma yönelikte inceleme yapıyorlar mı bide raporsuz fiyat mı bu[/QUOTE]
evet raporsuz fiyatı bu canım.teşekkür ederim.inşallah benimde aşılama oldu haftaya sonucu alacam negatif olursa tüpe geçecez .morfoloji sorunu bizde yok ama olsada tüp bebek için önemli değil sanırım arkadaşımın eşinin sıfırdı ama ilk denemede tüple hamile kaldı.

evet canım haftaya perşembe kan tahlilim var.eşim diyorki eğer tutarsa tüp bebeğe vereceğim parayla her ay kurban keseceğim :)inşallah canım inşallahhhhh.

Zaten sıkıntı raporu alana kadar. Sonrası kolay. Yine 400 lira civarı bir masraf oluyor ama özel hastane masrafını düşününce devede kulak kalır.
Peki bu bahsettiğin rapor ne raporu, nasıl alınıyor, özelde raporun nasıl faydası oluyor, bilgim yok hiç biraz anlatabilir misin?

tüp bebekte yumurta dondurma işlemi pahalı,arkadaşıma doktoru güzel bi yumurtan var bunu donduralım,bi dahaki ayki iyi birlikte yaparız işlemi dedi,4500 tl istedi,istanbul fiyatı bu.

tüp bebekte yumurta dondurma işlemi pahalı,arkadaşıma doktoru güzel bi yumurtan var bunu donduralım,bi dahaki ayki iyi birlikte yaparız işlemi dedi,4500 tl istedi,istanbul fiyatı bu.

Biz de İstanbul'dayız canım. Bizim fiyat 5.250+ilaçlar(1300) civarında olacak. Dondurma çözme falan ayrı bi fiyat vermedi doktorum hepsi içinde ama, zaten bize bu fiyatı aşılamadan önce vermişti bilgi alırken. Yani sanırım benim doktorum hep bu şekilde tüp bebek yapıyor. Dolayısıyla tüm herşey bunun içinde. Zaten az da değil ama ben de güveniyorum, yani duyduğuma ve gördüğüme göre İstanbulda iyi bir merkez. Evet biraz fazla ama bu süreçte düşünmek istemiyorum. Onun için zaten kredi çektik. bir de yetecek mi paramız diye düşünüp bunun stresini yaşamayalım diye. Allah yardımcımız olsun inşallah ilk seferinde olur da tekrar düşünmek zorunda kalmayız.

ilaç herkese göre değişiyo,tedavi ortalama 5250-5750 arası..seninki paketin içinde varsa iyiymiş,arkadaşımda böyle bi durum hiç düşünülmediği için konuşulmamış.2 tüp tedavisi yarım kaldı,3. de negatif oldu,şimdi hastane değiştirdi.bakalım hayırlısı artık..

Kızlar bu aksam bir daraldim bi bunaldim anlatamam birden aklima ya dış gebelik yasiyorsam diye bi düşünce geldi ne yatabildim ne oturabildim keyfim kaçtı. . Kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama.. sonucta korkunun ecele faydasi yok pzrtsi kontrol var ama zaman gecmiyor..

KIZLAR HEPİNİZE MERHABA, BUGÜN SİZE YAZMA ŞANSIM OLMADI. DUN DR UMLA GİTTİM GÖRÜŞTÜM. PROGESTERONUM 1İN ÜZERİNDE ÇIKTIĞI İÇİN TÜP BEBEK TEDAVİSİ BİR SONRAKİ ADETİME KALDI. EĞER NORMAL OLSAYDI HEMEN DUN (ADETİN 2. GUNU) BAŞLAYACAKTIM İĞNELERE. ALMIŞTIM BUTUN İLAÇLARI. BU AY NASİP DEĞİLMİŞ. AMA DR UM SUNU SÖYLEDİ. BİZ BU AY YUMURTALARINI BUYUTUP TRANSFERİNİ YAPARIZ. BİZE 5-6 YUMURTA YETER. ŞAYET TUTMAZSA DİYE (%50) İHTİMAL VERİYOR. DONDURMANI ÖNERİRİM DEDİ. ÇUNKU DEDİ BAZEN TÜP BEBEĞİN TUTMAMASI RAHİMLE ALAKALI OLABİLİYOR. RAHİME TUTUNAMAYABİLİYOR. AMA EMİN OL DONDURULMUŞ EMBRİYO RAHİME DAHA KOLAY TUTUNUYOR. BU FİKRİ ŞİMDİDEN DÜŞÜNÜN. SONRA TUTARSA DA O ZAMAN 2. BEBEK İÇİN GENÇ YUMURTA VE SPERMDEN OLUŞMUŞ EMBRİYONU KULLANMIŞ OLURUZ DEDİ. AMA ŞİMDİ BENİM KAFAM TAKILDI. O ZAMAN ÖNCE BİRAZ DONDURSA MI? MADEM ÖYLE DAHA İYİ. KARIŞTIM KALDIM :S

happymeal beni de eklesat:05.11.2014 bat:02.12.2014 ilk aşılama 15.11.2014

Allah hayırlısı ile tamamına erdirsin inşallah.Benim de 7 yıllık evliliğim var 5 yıl korunduk ve sonrasın da gebelik oluştu gelişmedi kürtaj yapıldı ve 1 yıldır bekliyoruz sonun da aşılama yapıldı 15.11.2014 te inşallah rabbim bizi de sevindirir olmazsa tüp bebek işlemlerine başlayacağız

Insallah canim tupe gerek kalmadan hemen bu ay alirsin bebegini gobegine
Yas kacti peki canim?

Canım dün yazdıklarımı okuyabildin mi? Senin doktorun da benim ki gibi düşünüyo galiba. Benim dr'um da dedi ki bu ay yumurtaları toplar embriyoyu geliştirip dondururuz dedi. Bu ay senin kullandığın bu ilaçlar iğneler, yumurta toplama, anestezi falan senin rahminin yeterli kalınlığa erişmesini engelleyebilir dedi.Senin bu ay rahmini dinlendirmiş oluruz, bir dahaki ay rahim duvarını yeterli kalınlığa eriştirmek için basit bir hap kullanır zamanı gelince transferi yaparız dedi. Böylece tutunma ihtimali daha da artıyor dedi.

Happy Meal
Sen de kararını verirken bunu göz önünde bulundurabilirsin. Yani ben sonucu görmediğim için birşey diyemem tabi ama doktoruma güveniyorum şimdilik bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…