- 14 Şubat 2011
- 367
- 249
- 133
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.321
bende aralardayım valla,27.günüm,regl gelmedi henüz,belirti de yok,2 gün önce idrar negatif çıktı,yarın kan testi mi yapsam,yoksa regl olmayı mı beklesem ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar hepinize gunaydin, ben simdi hastaneye geldim tup bebek gotusmek ve Allah'in izniyle baslamak icin, dualarinizi esirgemeyin lutfen. Hepinizi opuyorum.
bende aralardayım valla,27.günüm,regl gelmedi henüz,belirti de yok,2 gün önce idrar negatif çıktı,yarın kan testi mi yapsam,yoksa regl olmayı mı beklesem ??
bugun ben de aynı oldum ağlaya ağlaya ewe geldım karanlıkta yollarda yurudum ve cocuum olmuyacagına karar verdım olmasın da artık zerre hevesım kalmadıaynen adet olsam belki biraz rahatlarım şuan patlıcam işyerınde hıçkıra hıçkıra ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. benim bebeğim hiç olmayacak. cünkü artık hayalını bıle edemıyorum.
bugun ben de aynı oldum ağlaya ağlaya ewe geldım karanlıkta yollarda yurudum ve cocuum olmuyacagına karar verdım olmasın da artık zerre hevesım kalmadı
hevesım kalmadı yhaa ne yapayım çok yoruldum artık aşılama da olucak ınanıyorum ama zaman gecmıyo bugun de yumurtalarım ıstenılen buyuklukte degıl gecen ay kımyasal yasadım bıttım dedıgım nokta artık bu ay da olmassa bırakıcam tedavıyı falan kafam taş gibi gözlerim davul gibi şiştiAaaa delinin dedigine bak buyuk lafin buyuk tas altina olsun caniim agzindan çıkana dikkat et dua kapilarin acik olur istemedigin bi dua kabul olur peygamber efendimiz hayirli saglikli salih evlat istermis hep boyle dua edermiş...
Merhaba kızlar,
Ben bugün gittim geldim muayeneye, adetimin 2.günüydü. Tüp denemeyi düşünüyoruz biliyorsunuz paylaşmıştım. Doktorum bu ay başlamayacağız demişti dedim dboşaltıne, kastettiği şuymuş: biz bu ay tüp bebek yapılırken ne gerekiyorsa yapacağız, hatta puregon sanırım adı iğne aldım 1.sini vuruldum bugün. Sonra yumurtalar geliştiğinde, yumurtalar toplanacak. Aynı gün eşimden de sperm alınacak. Fakat embriyolar yeteri kadar geliştiğinde transfer yapılmayacak dondurulacak. Sebebi de yumurta büyütme sırasında kullanılan tüm bu ilaçlar rahim duvarının uygun kalınlığa erişmesine engel olmaktaymış.Bir sonraki ay rahim duvarı uygun kalınlığa eriştiğinde(basit bir hap ile) transfer yapılacakmış. Yani rahim dinlenecekmiş bu yıpratıcı süreçten sonra.Rahim dinlenecek ve uygun kalınlığa erişince sonraki ay embriyolar çözülerek transfer yapılacak. Yani ben biraz tedirginim açıkçası. İlk defa böyle bir tüp bebek yöntemi duydum. Yani hep okuyorum sizlerden duyuyorum hiç karşılaşmadım. Var mı bu şekilde duyan yaşayan, lütfen yardım edin. Yani bu tedavinin masrafları için kredi çekmiştik, bunu boşa harcamak istemem dolayısıyla. Bilemedim bir e buna stres yapmak istemiyorum ama taze taze transfer daha iyi değil mi ki? Cevaplarınızı bekliyorum
hevesım kalmadı yhaa ne yapayım çok yoruldum artık aşılama da olucak ınanıyorum ama zaman gecmıyo bugun de yumurtalarım ıstenılen buyuklukte degıl gecen ay kımyasal yasadım bıttım dedıgım nokta artık bu ay da olmassa bırakıcam tedavıyı falan kafam taş gibi gözlerim davul gibi şişti
keşkeee cnm ıkı kımyasal bı 14. haftalık düşük bi 23 haftalık erken dogumum var çok yoruldum artık su surec bı bıtse dıyorum olumlu olumsuz ama surecler benı yıpratıyoinsallah o yumutalar buyur bebis olurda bu soylediklerinden utanirsin :)
keşkeee cnm ıkı kımyasal bı 14. haftalık düşük bi 23 haftalık erken dogumum var çok yoruldum artık su surec bı bıtse dıyorum olumlu olumsuz ama surecler benı yıpratıyo
bugun daha bıssuru hamıle dolu ıdı drun kapısı benım sorunum da yetmezlik bu tutacak mı bılmıyorum tutar heralde dıyorum cunku 4 gebelıkte sadece iğneyle oldu ama napııım yhaa artık dayanamıyom ben cok yoruldumCanim cok zor bilirim bende rahim agzi yetmezligi yuzunden 19 haftalik ikizlerimi suni sanciyla dogurdum ve kaybettim hala mezarlarina gidemedim acisi hic gecmiyor.. iki basarisiz asilamam oldu ama onlardan cok etkilenmedim.. ama kadin dogum doktorunun odasina her girisim ölüm ayni rezilligi yaşa dur cok zor cok...
bugun daha bıssuru hamıle dolu ıdı drun kapısı benım sorunum da yetmezlik bu tutacak mı bılmıyorum tutar heralde dıyorum cunku 4 gebelıkte sadece iğneyle oldu ama napııım yhaa artık dayanamıyom ben cok yoruldum
benim de cnm gebelık olunca 12 13 haftalarda dikiş atılacak yatacagım calışmayacagım sen de bol bol dınlen 20 haftadan sonrası çok zor bızım ıcın ben 20 ye gırdım kasılmalarım basladı 3 hafta sonra dogum gerceklestı durduramadılar ustelık bende serklaj da vardıO zaman Allahin izniyle bu da olur benim gebelik devam ederse bu sefer rahim agzina dikis atilacak ikizlerimde dikis atilmamisti cok sukur bu durumumuzun da caresi var saglam durup devam edicez
Merhaba kızlar,
Ben bugün gittim geldim muayeneye, adetimin 2.günüydü. Tüp denemeyi düşünüyoruz biliyorsunuz paylaşmıştım. Doktorum bu ay başlamayacağız demişti dedim dün sizlere, kastettiği şuymuş: biz bu ay tüp bebek yapılırken ne gerekiyorsa yapacağız, hatta puregon sanırım adı iğne aldım 1.sini vuruldum bugün. Sonra yumurtalar geliştiğinde, yumurtalar toplanacak. Aynı gün eşimden de sperm alınacak. Fakat embriyolar yeteri kadar geliştiğinde transfer yapılmayacak dondurulacak. Sebebi de yumurta büyütme sırasında kullanılan tüm bu ilaçlar rahim duvarının uygun kalınlığa erişmesine engel olmaktaymış.Bir sonraki ay rahim duvarı uygun kalınlığa eriştiğinde(basit bir hap ile) transfer yapılacakmış. Yani rahim dinlenecekmiş bu yıpratıcı süreçten sonra.Rahim dinlenecek ve uygun kalınlığa erişince sonraki ay embriyolar çözülerek transfer yapılacak. Yani ben biraz tedirginim açıkçası. İlk defa böyle bir tüp bebek yöntemi duydum. Yani hep okuyorum sizlerden duyuyorum hiç karşılaşmadım. Var mı bu şekilde duyan yaşayan, lütfen yardım edin. Yani bu tedavinin masrafları için kredi çekmiştik, bunu boşa harcamak istemem dolayısıyla. Bilemedim bir e buna stres yapmak istemiyorum ama taze taze transfer daha iyi değil mi ki? Cevaplarınızı bekliyorum
bugun ben de aynı oldum ağlaya ağlaya ewe geldım karanlıkta yollarda yurudum ve cocuum olmuyacagına karar verdım olmasın da artık zerre hevesım kalmadı