Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
keşkeee cnm ıkı kımyasal bı 14. haftalık düşük bi 23 haftalık erken dogumum var çok yoruldum artık su surec bı bıtse dıyorum olumlu olumsuz ama surecler benı yıpratıyo

Zor şeyler yaşamışsın gerçekten ama hamile kalabiliyorsun. Ben hayatımda hiç hamile kalmadım.

Zor şeyler yaşamışsın gerçekten ama hamile kalabiliyorsun. Ben hayatımda hiç hamile kalmadım.
herkesın yuku kendıne agırdır ama bılmıom hamıle kalıp kaybetmek cok cok zor ama ıste Allah ol dedıkten sonra kımse onunde duramaz vardır bır bıldıgı

al benden de o kadar yalvarıyorum artık olmayacaksa isteğini al içimden dıye vazgecmek ıstıyorum vazgecemıyorum ya olursa ya pişman olursam dıye dusunup duruyorum bu ay son dıyordum hep bu ay son son ama yıne dusunmeye başladım ıcımden bı ses bana bıde başka ıyı bı dr var onu da dene bırakma dıyo sımdı bu asılama tutmassa dıyorum ona gıdeyım bı tane de o yapsın benım 4 gebelık var bana tup bebek çıkmaz zaten mecbur parasuını verıp yaptırmam gerek su anda onda da cesaretım yok nolcam ben böyle nolcaz biz böyle

Kızlar yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm.Size destek olmak istedim.Lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi.İnanın sizi çok iyi anlıyorum.Bundan tam 1 yıl önce (6 aylık bebek isteğinden sonra) hamile kaldığımı öğrendim,heyecan,umut..vs. derken 10 gün sonra acımasız bi şaka gibi kimyasal gebelikle yüzleştim.6 ay sonra tekrar hamile kaldım(bu sefer korka korka)...derken beta hcg yine düştü Allahım yine kimyasaldı derken meğersem dış gebelikmiş Allahtan çok ta iş işten geçmeden öğrendim ameliyata gerek kalmadan,iç kanama geçirmeden farkına vardık en azından.Bitakım testler sonucu şimin sperm sayısı 5 milyondu.Normal yolla gebelik çok zor dediler.Allahım nasıl 2 kez hamile kalmıştım bu nasıl olurdu?Şok geçirdik,eşimin depresyonu yüzünden üzüldüğümü bile belli edemedim ama bu umutsuzlukları o kadar çok yaşadım ki sizin gibi...Ama aşılama günü sperm sayımız 5 katına çıkmıştı.Aşılamdan bile hiç umut yokken amaç tüp bebeğe ulaşmakken aşılamam mucize bişekilde tuttu ve bugün 6+3 oldum Allahın izniyle..İnşallah bu bebeğimi kucağıma alırım..O da Allaha emanet sonuçta...Ama kızlar nolur umutsuzluğa kapılıp kendinizi de ailenizi de yıpratmayın...Allah o kadar büyük ki hiç ummadım biyerden bi kapı açıyor(eğer dilerse)...Allah'a dua edin ona güvenin ,gerisini takıp stres yapmayın nolur...

canım çok güzel anlatmışsın.bende 17 ay sonra hamile kaldığımda demekki zamanı buzamanmış niye bukadar kendimi üzmüşüm ki demiştim.insan çok tuhaf hissediyor ozaman isyan ettiğine ağladığına daha çok kızıyor.bende boş gebelik yaşadım.şimdi hamile kalsam bile doğurana kadar hep içimde korkuyla yaşayacağım ayrıca kan pıhtılaşması var bende iğne kullanacam ama hep içimde bi acaba olacak.dua etmeye istemeye devam edin kızlar.

ayrıca eşinizin spermi var sizin yumurtanız var bu bile bir nimet.bi arkadaşım bugün öğrendim eşi tedavi oldu hiç spermi yoktu yeni tahlil yaptırdı hala sperm yokmuş.ameliyatla sperm bulacaklar oda varsa tabi sonra hemen tüp bebek yapacaklarmış.ya böyle bi sorunumuz olsaydı daha kötü değilmi Allah korusun en azından deneyeceğimiz yöntemler var.Allahım zorlaştırmasın kolaylaştırsın.

Ameliyatla alınan sperm bile dölleyemeyebiliyo o da var,arkadaşın eşinden ameliyatla alındı sperm yine olmadı,şimdi genetik testleri yapılacak

Canim sen içini ferah tut sonuçta karsindaki doktor konusunda uzman nasil olmasi gerekiyorsa onu soylemistir.. taze embriyo ile hamile kalanda var dondorulmusla kalanda.. sonucu bilemezsinki doktoruna guven kafayi bosalt bence hersey kismet...

Sağol canım, evet galiba güvenip herşeyi ona bırakmak en güzeli sanırım, çünkü akşam uyuyamadım baya bir araştırdım, ünlü Prof'lerin yazılarını makalelerini falan okudum, bu yeni dondurma yöntemiyle embriyoları daha çok geliştirip(blastosist haline gelince) dondurup sonra transfer etmek, rahim dinlendiği için hamilelik oranlarını yükseltiyormuş.Zaten doktorum da söyledi bunu ama emin olamamıştım. Kesinlikle doktoruma olan güvenimi kaybetmeyeceğim(inşallah). Bu bizim için daha stressiz olacak. Çünkü gerçekten güzel bir tüp bebek merkezide yapılacak onlara güveniyorum,Allah hepimize yardım etsin de hemencecik hamile kalalım inşallah. Dualarım sizinle.

Evet bu arada tüp bebek tedavisi yaptıranlar maddi olarak toplamda ne kadar tuttuğunu paylaşabilir mi?

[QUOTE="Evet bu arada tüp bebek tedavisi yaptıranlar maddi olarak toplamda ne kadar tuttuğunu paylaşabilir mi?[/QUOTE]

Bunu sormamın nedeni kızlar; biz bu tedaviler için banka kredisi kullandık, eğer 2 denemede olmazsa(inşallah olur) o zaman kredi borcumuzun bitmesini bekleyeceğiz 1,5 yıl kadar, sonra tekrar çekeriz diye düşünüyoruz. Kaç deneme yapabiliriz elimizdeki paramızla diye merak ediyorum.

[QUOTE="Evet bu arada tüp bebek tedavisi yaptıranlar maddi olarak toplamda ne kadar tuttuğunu paylaşabilir mi?

Bunu sormamın nedeni kızlar; biz bu tedaviler için banka kredisi kullandık, eğer 2 denemede olmazsa(inşallah olur) o zaman kredi borcumuzun bitmesini bekleyeceğiz 1,5 yıl kadar, sonra tekrar çekeriz diye düşünüyoruz. Kaç deneme yapabiliriz elimizdeki paramızla diye merak ediyorum.[/QUOTE]
canım bize sadece tüp bebek parası 4.750 dediler artı 1.500 civarıda ilaçlar tutuyormuş.embriyo dondurma işlemi 1.500 dondurlumuş embriyoyu çözdürüp 2.kez denemek de 1.500 müş yine.

M miyankizu , canım embriyo dondurma derken sizin gittiğiniz doktor da mı tüp bebeği dondurarak yapıyor, yoksa kullanılanlar dışında kalan embriyoları dondurma işleminden mi bahsediyorsun?

Eğer maddi imkanınız yoksa devlet hastanesinden rapor çıkartıp ücretsiz yaptırın. 3 yıl evli olmanız gerekiyor.

Canım 1 ay sonra 3 yıl dolacak bizim ama ben daha önce çapaya gittim bi defa muayeneye. Yani 2erkek asistan gibi birileri girdi muayeneye, 2saat ekrana ultrason görüntüsü gelmedi, ben o muayene masasında o halde bekledim. Sonra birlikte bakıp karar veriyolar falan yani çok onur kırıcı geldi o ne öyle sanki elime koluma bakıyorlar. Biraz gizlilik olması lazım hasta ile doktor arasında yani ben bi daha hiç gitmedim. Eşime de bahsettim o gelmemişti o zaman. Yani çok çok ii durumumuz yok(yine de bin şükür tabi) ama dediğim gibi kredi çektik yavaş yavaş birlikte çalışıp ödeyeceğiz napalım dedik. Bilmiyorum doğru mu yaptk ama şimdilik böyle düşündük. Olmazsa zaten ya öyle yapacağız ya da tekrar kredi çekeceğiz bakalım kısmet.Allah herkesin yardımcısı olsun.

bende de var canım ondan.Ben de hibor iğne kullanıyorum.Fena yakıyo ama olsun bebeğim iyi olsun da razıyım.O ne ki?

M miyankizu , canım embriyo dondurma derken sizin gittiğiniz doktor da mı tüp bebeği dondurarak yapıyor, yoksa kullanılanlar dışında kalan embriyoları dondurma işleminden mi bahsediyorsun?
kullanılanlar dışındaki kalan embriyolardan bahsediyorum canım.benimki nasıl bi yol izleyecek bilemiyorum.adetin 2.günü gidecem.ozaman sorarım ama klasik yöntemi uygulayacak sanırım.yumurta topladıkdan 2-5 gün arasında tarnsfer olacak heralde.

Anladım canım sen aşılamanın sonucunu bekliyorsun değil mi hala, yanlış mı hatırlıyorum.İnşallah hamile olursun da hiç tüp bebeğe gerek kalmaz. Siz de onun için harcayacağınız mebla ile bebeğinizin doğum ve alışveriş masraflarını karşılarsınız. O güzel günleri en kısa zamanda yaşaman dileğiyle

canım bize sadece tüp bebek parası 4.750 dediler artı 1.500 civarıda ilaçlar tutuyormuş.embriyo dondurma işlemi 1.500 dondurlumuş embriyoyu çözdürüp 2.kez denemek de 1.500 müş yine.[/QUOTE]
merhabalar öncelikle umarım olumlu sonuç alırsınız bende aşılama sonucu bekliyorum olmaz ise tüp bebeğe geçmek istiyorum bizim morfoloji sorunumuz var acaba bu duruma yönelikte inceleme yapıyorlar mı bide raporsuz fiyat mı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…