• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Evvel Allah, Bismillah...Kasım 2014 Aşılama ve Tüp bebek yaptıracak bütün arkadaşlar :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu aksam bir daraldim bi bunaldim anlatamam birden aklima ya dış gebelik yasiyorsam diye bi düşünce geldi ne yatabildim ne oturabildim keyfim kaçtı. . Kendimi rahatlatmaya calisiyorum ama.. sonucta korkunun ecele faydasi yok pzrtsi kontrol var ama zaman gecmiyor.. :KK43:
Canim neden boyle bir endiseye kapildin?

Bilmiyorum ama karamsar bi yapim var herseyin once en kotusunu düşünürüm halbu ki 2 gun arayla testi tekrarladim ilk test 55 ikinci test 160 arts nerdeyse uc kat bilmiyorum dogurmadan bebek varmi emin olamicam
Canim benim oyle dusunme bak degerin artmis ayrica dis gebelik olsaydi agrin sancin cok olurdu belirti verirdi.insallah duyacaksin kalp atislarini.

Kimse yokmuuu 5 Kasım dan nerdesiniz veya başka kimse yokmu :KK12:Belirti yaşayan hamile olan :KK66:)
Ben henüz regl olmadım,günüm bugündü ama işlem yapıldığı için aksamış olabilir,bugün ilk defa göğüs ağrım başladı..hafifçe kasık ağrısı oluyor,göğüs uçları acıyor ..yarın da böyle geçerse cuma sabah kan testi kapıcam..bu arada 3-4 gün önce idrar negatif çıkmıştı:(

Ben henüz regl olmadım,günüm bugündü ama işlem yapıldığı için aksamış olabilir,bugün ilk defa göğüs ağrım başladı..hafifçe kasık ağrısı oluyor,göğüs uçları acıyor ..yarın da böyle geçerse cuma sabah kan testi kapıcam..bu arada 3-4 gün önce idrar negatif çıkmıştı:KK43:

Canim senden guzel haberler bekliyorum hadi hayirlisi ;)

Canım dün yazdıklarımı okuyabildin mi? Senin doktorun da benim ki gibi düşünüyo galiba. Benim dr'um da dedi ki bu ay yumurtaları toplar embriyoyu geliştirip dondururuz dedi. Bu ay senin kullandığın bu ilaçlar iğneler, yumurta toplama, anestezi falan senin rahminin yeterli kalınlığa erişmesini engelleyebilir dedi.Senin bu ay rahmini dinlendirmiş oluruz, bir dahaki ay rahim duvarını yeterli kalınlığa eriştirmek için basit bir hap kullanır zamanı gelince transferi yaparız dedi. Böylece tutunma ihtimali daha da artıyor dedi.

Happy Meal Happy Meal
Sen de kararını verirken bunu göz önünde bulundurabilirsin. Yani ben sonucu görmediğim için birşey diyemem tabi ama doktoruma güveniyorum şimdilik bakalım.

Evet evet canim dun yazdiklarini okuma firsatim oldu, bilemiyorumki onumuzdeki ay sorarim dr uma. Seninkine sanirim uzun protokol deniyor. Benimki de kisa protokol olsa gerek yanlis ogrenmediysen eger. Bu ay ister istemez dinlenicek benim de rahmim. Bu ay hic ilac filan kullanmicam ignem yok, bugune dek olmadi takiple asiyla belki bu ay kendiliginden gelir kiz bebislerimiz ne dersin ;) gun asiri calismaya devam su adetler bitsin ;) gerci benim bi taraf tikali, yumurta orda gelisirse bisey olmaz ama nasip ;)

Kimse yokmuuu 5 Kasım dan nerdesiniz veya başka kimse yokmu :KK12:Belirti yaşayan hamile olan :KK66:)

Canim herkesin sesi kesildi bi suskunlasti listemiz hadi hayirlisi. Guzel haberlere insallah.

Ben henüz regl olmadım,günüm bugündü ama işlem yapıldığı için aksamış olabilir,bugün ilk defa göğüs ağrım başladı..hafifçe kasık ağrısı oluyor,göğüs uçları acıyor ..yarın da böyle geçerse cuma sabah kan testi kapıcam..bu arada 3-4 gün önce idrar negatif çıkmıştı:KK43:
Adetime yakın sivilcem yok şuan karın ağrım ara ara var baş ağrım olurdu 1 hafta önceden ağrım oldu göğüslerimde hiç bişey yok kasık ağrım oluyo çık zor beklemek kimse yokk dime.. Adetin geçerse yap diyolar idrar testini ...

Arkadaşım kanda 0,123 çıkmış ama adetine 1 hafta varken oda heyecanlı..

Happymeal özledim seni yaa nerelerdesin CNm iyimisin ;D

Ay canimmm iyiyim bende ozlemisim bugun pek giremedim dun de oyle. Sen nasilsin canim? Eger regl olmasaydim bugun test gunum olacakti. Artik sen de kanda baktirabilirsin insallah senin pozitif olur ;) ben dun tup bebek gorusmesinr gittim canim, tahliller yapildi ignelerimi aldim derken progesteronum 1in uzerinde cikmis oyle olunca dr bir ay bekleyelim notmale donsun dedi. Ne kadar yumurta olursa o kadar yukselio sanirim ben 5 yumurta catlatmisim bu ay. Bu hormon da rahim duvarini kalinlastiriyor, sanirim simdiden kalindi rahim duvarim, tup ilaclari da derken belki de bebege engel olacakti bilmiyorum, cok da konusamadim telde dr la. Benim tup tedavisi bi sonraki aya kaldi yani. Aralik sonu adet olursam bi dahaki seneye demek daha dogru olur herhalde. Hayirlisi olsun be canim, Rabb'imden daha cok istemek gerekiyor demekki.

Hayırlısı
Ay canimmm iyiyim bende ozlemisim bugun pek giremedim dun de oyle. Sen nasilsin canim? Eger regl olmasaydim bugun test gunum olacakti. Artik sen de kanda baktirabilirsin insallah senin pozitif olur :KK66: ben dun tup bebek gorusmesinr gittim canim, tahliller yapildi ignelerimi aldim derken progesteronum 1in uzerinde cikmis oyle olunca dr bir ay bekleyelim notmale donsun dedi. Ne kadar yumurta olursa o kadar yukselio sanirim ben 5 yumurta catlatmisim bu ay. Bu hormon da rahim duvarini kalinlastiriyor, sanirim simdiden kalindi rahim duvarim, tup ilaclari da derken belki de bebege engel olacakti bilmiyorum, cok da konusamadim telde dr la. Benim tup tedavisi bi sonraki aya kaldi yani. Aralik sonu adet olursam bi dahaki seneye demek daha dogru olur herhalde. Hayirlisi olsun be canim, Rabb'imden daha cok istemek gerekiyor demekki.
inşallah canım ALLAH yardımcımız olsun progesteron tam olarak ne CNm ...

Ben henüz regl olmadım,günüm bugündü ama işlem yapıldığı için aksamış olabilir,bugün ilk defa göğüs ağrım başladı..hafifçe kasık ağrısı oluyor,göğüs uçları acıyor ..yarın da böyle geçerse

canim gunun gectiyse kan testini yaptir bize de haber ver olur mu

[QUOnötr aktamara, post: 37875429, member: 638461"]O kadar sabırsızlık içerisindeyim anlatamam :KK17:[/QUOTE]
Ben notur durumdayim canim tutada bilir tytmayada bilir hayirlisi gun yaklastikca sanirim sabirsizlanip olumsuz olacam:(esimin degerleri dusuktu oyuzden sansimiz az.sizin degerleriniz ne durumdaydi asilama sirasinda sperm sayiniz kacti canim

aynen adet olsam belki biraz rahatlarım şuan patlıcam işyerınde hıçkıra hıçkıra ağlamamk için kendimi zor tutuyorum. benim bebeğim hiç olmayacak. cünkü artık hayalını bıle edemıyorum.
bugun ben de aynı oldum ağlaya ağlaya ewe geldım karanlıkta yollarda yurudum ve cocuum olmuyacagına karar verdım olmasın da artık zerre hevesım kalmadı
Bende sizler gibi aynı durumdayım bugün nihayet adet oldum ama öyle geliyoki bazen içime sanki hiç bebeğime kavuşamıcam Cuma günü doktorla randevum var ama gitmek bile istemiyorum.Herkese bebek lafını yasakladım ztn ne duymak ne konuşmak istiyorum çok sıkıldım:(

Son düzenleme:
Canım dün yazdıklarımı okuyabildin mi? Senin doktorun da benim ki gibi düşünüyo galiba. Benim dr'um da dedi ki bu ay yumurtaları toplar embriyoyu geliştirip dondururuz dedi. Bu ay senin kullandığın bu ilaçlar iğneler, yumurta toplama, anestezi falan senin rahminin yeterli kalınlığa erişmesini engelleyebilir dedi.Senin bu ay rahmini dinlendirmiş oluruz, bir dahaki ay rahim duvarını yeterli kalınlığa eriştirmek için basit bir hap kullanır zamanı gelince transferi yaparız dedi. Böylece tutunma ihtimali daha da artıyor dedi.
Hangi hastaneye gidiyosun cnm?kızlar bu arada tüp bebekte istanbul anadolu yakasında iyi hastane neresi ve bildiğiniz iyi bir doktor varmı?

Back