Kızlar yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm.Size destek olmak istedim.Lütfen bu kadar yıpratmayın kendinizi.İnanın sizi çok iyi anlıyorum.Bundan tam 1 yıl önce (6 aylık bebek isteğinden sonra) hamile kaldığımı öğrendim,heyecan,umut..vs. derken 10 gün sonra acımasız bi şaka gibi kimyasal gebelikle yüzleştim.6 ay sonra tekrar hamile kaldım(bu sefer korka korka)...derken beta hcg yine düştü Allahım yine kimyasaldı derken meğersem dış gebelikmiş Allahtan çok ta iş işten geçmeden öğrendim ameliyata gerek kalmadan,iç kanama geçirmeden farkına vardık en azından.Bitakım testler sonucu şimin sperm sayısı 5 milyondu.Normal yolla gebelik çok zor dediler.Allahım nasıl 2 kez hamile kalmıştım bu nasıl olurdu?Şok geçirdik,eşimin depresyonu yüzünden üzüldüğümü bile belli edemedim ama bu umutsuzlukları o kadar çok yaşadım ki sizin gibi...Ama aşılama günü sperm sayımız 5 katına çıkmıştı.Aşılamdan bile hiç umut yokken amaç tüp bebeğe ulaşmakken aşılamam mucize bişekilde tuttu ve bugün 6+3 oldum Allahın izniyle..İnşallah bu bebeğimi kucağıma alırım..O da Allaha emanet sonuçta...Ama kızlar nolur umutsuzluğa kapılıp kendinizi de ailenizi de yıpratmayın...Allah o kadar büyük ki hiç ummadım biyerden bi kapı açıyor(eğer dilerse)...Allah'a dua edin ona güvenin ,gerisini takıp stres yapmayın nolur...