kızlar yazdım size ama internet bağlantımdan dolayı çok git gel sayfa yenile yasadım gönderememişim sanırım.
bu sabah dr a gittim. muayenemi yaptı. kiste donuşen olmamış dedi. toksoplazma hıv hepatit e2 gibi testler için kan tahlili verdim. ilaçlarımı belirledi FOSTIMON 150 lik. onun dışında antibiyotik verdi eşin bi kutu sen 1 kutu bitireceksin dedi. bu durumda ikinizden birinde enfeksiyon gelişsin istemeyiz dedi. içinde 3 tane var zaten 1 kutuda. kan sonucuna göre bugun başlarsın iğnelere bizden haber bekle dedi. mutlu mutlu çıktım hastaneden. yarım saat sonra yine bir tel :s progesteronum yuksek çıkmış. dolayısıyla bir sonraki ay başlayabilecekmişiz. ben bu tedavilerde bu kadar her seyin denk olması gerektiğini bilmiyordum. canım sıkıldı. progesteron yuksek olursa ne olur ki diye bile soramadım dr a aklıma gelmedi. peki dedim kapattım
sonra eşime söyledim şaka yapma yemem yazmış
onu inandırmak da güç oldu. yani kızlar benim tedavi aralık ayında olacağım adete kaldı.ocak topiğinde adım geçer artık Allah'ın izniyle o da o ay bi sıkıntı çıkmazsa
((