Evliyken eskisi sevgiliyi düşünmek…

Takilacak bi sey yok. Baska kullanicilar da yazmis. Konu sahibinin turkce bilgisine gore canli varliklara bu, su, o deniyor belli ki. Kotu niyetle yazmisa benzemiyor :)

Onun zamanında yanınıza gelmemesinin sebebi yeterince sevmemesi... Önce bunu kabullenin. Gerçekten seven insan bir yolunu buluyor. Kendinizden düşünün.

Eşinizle ilgili girdiğiniz durum da tuhaf. Sevmeyerek neden acele ettiniz evlenme konusunda. Size cazip gelen hayatın kendisi değil ihtimaller. Evlenmeseniz de o eski kişiyle olmayacaktınız sonuçta değil mi? Başkasıyla evli çünkü?

Seni okul arkadaşınla aldatan bir insanı hala nasıl bu kadar güzel duygularla hatırlayabiliyorsun ? Aklına eski anılar geldiğinde adam evli ve zamanında beni aldatmıştı diye düşün. Eşinize haksızlık etmeyin...

iyi ki bununla evlenmişim ne yahu?

Geçmişte yaşanan güzel şeyler geçmişte güzel hatırlar olarak kaldı. Bunu kabul edin. Sağlıklı bir ilişki için önünüze bakmak zorundasınız. Bir meşguliyet edinin bir işe girin spor yapin kursa gidin. Bunlar hep boşluktan oluyor

Bir iyiliği düşündüğünüzde ancak yapmadığınızda/yapamadığınızda sevabını alırsınız. Bir kötülük düşündüğünüz de ama yapmadığınızda düşünceden sorumlu olmazsınız. Bana kalırsa insanlar düşüncelerinden,özlemlerinden sorumlu değildir ama iş harekete geçtiği anda. (Araştırmaya başlayınca,konuşmak için uğraşınca,iletişim kurunca) o zaman sıkıntı olur

Hakkınızda niye kötü düşüneyim niye yargılama yapayimki Düşünceler bizden bağımsız rüyalar gibi.Eyleme geçilmedigi sürece iki dünyada günahı yok.Bu ya şimdiki evliliginizde duygusal yönden bir çeşit tatminsizliği yada o travmayı atlatamadiğızı gösterir.Esinizle daha yakın olun daha çok beraber eğlenin paylaşımı arttırın ilişkinin keyifli anlarını çoğaltın.Zamaninda psikolojik destek alsaydınız evlenmeden önce daha kolay asardiniz.Konu eski sevgiliye duyduğunuz aşk değil güvenip yanılma duygusu ilk kez hayatın farklı bir yüzünü tanıma hissi bu kökleşmiş olabilir.Oyle algıladım kendi değersizlik hissiniz bunu asabilirsiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…