- 21 Nisan 2016
- 3.643
- 6.890
- 158
- 27
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Karşı tarafın eşini aldatacağı ne malumBirde kendisini aldatmış eski sevgiliyle 5 dakikada yakınlaşacağından çok emin. Hala el avuç içi öpmek çok güzel bir duygu demiş. Adam karısının avuç içlerini öpüyor şimdi. Kendisi hayallerde yaşasın dursun.
Eşinizi sevmiyorsunuz evli olmak için evlilik sizinki. Eski sevgilinle sevişme hayalini yazmışsın aşağılayıcı şeyler yazmayın demişsin.. çok saçma sapan bir konu ya ne diyelim ki. Adam evlendi sizi aldattı vs vs.severek evlendim bana cok iyi geldi esim o dönemde iyikide evlenmisim
Ama hayatına bir şekilde devam etmesi lazımmış, öyle dediYaw hem adama kaç hem eski sevgilin ile fanfini hayalleri kur shshsh
Sonra da cocuk için uğraş.
TsklerYanindakiyle yasar,aklindakiyle olursun.
Kisiyi degilde o yasinizi ozluyor olabilirsiniz umarim bu hisleriniz gecer
:) ay vicdan azabı cekıyor :) kıyamam. eskı sevgilim aklıma geliyor fakkıdı fukkıdı. 5 dk da neler neler olur dıycem deeee .. ama tabı aldatmam. ama neden aldatmam bılıyomusun cesaret edemem dıye yoksa butun kosullar saglansa yaparız bısılerKızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Kadinin yazdigi her yorumu okudum ne yazsak verecegi cevap ortada ben de ironi yapip yazdimYanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün klişesine hiç inanmıyorum ya ben.Adam başka kadınla evlenmiş,çok sevseydi konu sahibiyle evlenirdi.Tiktokta bu tarz dediğiniz cümleler çok geçiyor yok işte evlendi ama esas hikayesi bendim bla bla yok ablacım esas hikayesi sen değilsin karısı bu kadar basit. Ex kişisinin başka biriyle evlendiğini hazmedemeyip olayı dramaya bağlıyorlar.Bir erkek zorla kimseyle evlenmez,evlendikten sonrada off karımı sevmiyorum,ayrı yatıyoruz,çocuk için beraberiz,aile baskısından dolayı evlendim dümenleride kaçamak için söylenilen cümleler.
Sana çok katılıyorum.bir dönem izleyip bayıldığın bir filmi şimdi izlesen neresini beğenmişim diyebiliyorsun.Herşey vakti zamanıyla o dönemin havası o an ki o enerjiyle güzeldir.İnsan hatırladıgında ici acır ama demek ki hayırlısı buymus ki ikinizde baska kisilerle evlenmişsiniz.Düsünmenin kendini suclu hissetmekten baska bir etkisi yok.Bırak gecmis gecmiste güzel sekliyle kalsın.
Sizi sevseydi bi şekilde gelirdi, bi yolunu bulurdu. Kendinizi kandırmayın. Haa diyelim ki sevmiş! Bakın geçmiş zaman eki, hani geçmiş zamanda kaldığı için. Artık başkasıyla evlisiniz, eğer sık sık bu düşünceye kapılıyorsanız ayrılın, eşinize de yazık. Çoğumuzun oldu aşkı, ama şimdi evlendik artık eskiyi düşünmüyoruz, önümüze bakıyoruz, sizde artık kendinize çeki düzen verin bence, yoksa iyi şeyler olamayacak gibi.Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Çocukmuşsunuz o zaman. Evlilik farklı çocukluk aşkı farklı. Evlenseydiniz o şekilde mutlu olacağınızın garantisi yok ki bence olmazdınzıda zatenKızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
siz o kişiyi değil hatıralarınızı özlüyorsunuz. Şuan bir fırsat olsa ve bir araya gelseniz inanki olamazsınız. Yıllar geçmiş siz artık başka bir insan o artık başka bir insan olmuş. Hala iyi güzel şeyler hatırlattığı için içinizden ona teşekkür edin. Ona ve ailesine hayatta mutluluklar dileyin. Rüyalar görebilirsiniz zihnimiz bazen bize oyunlar oynar bunu görmezden gelmek zorundasınız. Bunu sadece siz başarabilirisniz. Artık eski sevgilinizi düşünmeyi bırakın, istemsizce bu enerjileride çekersiniz üzerinize ve iyi bir enerji alanıda oluşmaz. Bu insanı zihninizden atarak hem onu hem kendinizi özgür bırakınKızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Haklisiniz tesekkür ederim dün gece yorumlari beni anlayan bilen insanlarin en azindan yorumlarini ciddiye aldim ve düsündüm haklilar. Hic biseyinde garantisi yok özlemek baska ama kocama haksizlik yapmiycamsiz o kişiyi değil hatıralarınızı özlüyorsunuz. Şuan bir fırsat olsa ve bir araya gelseniz inanki olamazsınız. Yıllar geçmiş siz artık başka bir insan o artık başka bir insan olmuş. Hala iyi güzel şeyler hatırlattığı için içinizden ona teşekkür edin. Ona ve ailesine hayatta mutluluklar dileyin. Rüyalar görebilirsiniz zihnimiz bazen bize oyunlar oynar bunu görmezden gelmek zorundasınız. Bunu sadece siz başarabilirisniz. Artık eski sevgilinizi düşünmeyi bırakın, istemsizce bu enerjileride çekersiniz üzerinize ve iyi bir enerji alanıda oluşmaz. Bu insanı zihninizden atarak hem onu hem kendinizi özgür bırakın
Haklisiniz tsklerBence siz eski sevgiliden çok o yaşanılanları özlemişsiniz.Yoksa gerçekten aranızda güçlü bir bağ bulunsa şimdiki eşinizle değil, o eski sevgilinizle evli olurdunuz.
O dönemler ve yaşlarda, herkesin bu şekilde tutkulu heyecanlı cilginliklar yaptığı ilişkileri olmuştur. Bir üye daha yazmış, herşey vaktinde güzel. O dönem sorumluluk yok birşey yok, hormonlar tavan, akıllar uçarı.
Evlenince önceliklerin değişiyor sorumlulukların değişiyor.
Biz eşimle sevgiliyken, patika bir yolda yürürken, ayağım taşa takılıp hafif tökezlemistim, sırtına almısti beni yol bitene kadar :) şimdi yere düşsem, önüne baksana der :)
Herşey gerçekten anda güzel ve heyecanli. Eşinizle bir probleminiz yoksa eski sevgilinizi düşünüp de, ona da haksızlık etmeyin. Aldatma sadece fiziksel değil düşüncede de bitiyor çünkü. Kendinizi onun yerin koyun lütfen.
Haklisiniz tesekkür ederim dün gece yorumlari beni anlayan bilen insanlarin en azindan yorumlarini ciddiye aldim ve düsündüm haklilar. Hic biseyinde garantisi yok özlemek baska ama kocama haksizlik yapmiycam
Çok anlamsız, o yaşınızda karakteriniz daha farklıydı ve öyle bir sevgiliniz vardı. Bu yaşınızda eşiniz gibi biriyle evlisiniz ve durumdan memnun gibisiniz. Olmayacak şeyler düşünüp aklınızı bulandırmaya gerek var mı? Lise yıllarımda anlattığınızdan daha düzgün bir ilişkim vardı içerisinde aldatma olmayan ama yollarımız ünide ayrıldı ve iletişimimiz kesildi ben kendisini hep iyi anarım keza o da beni öyle tahmin ediyorum. Öyle olması gerekti bitti o zaman çok üzgündüm şimdi aklıma gelmez eşimi seviyorum çünkü hatta eşimi yıllar yıllardır seviyorum yani. ya bunlar çok insani duygular ama geçmişle yaşanmaz siz de bu kadar özlüyorsanız geçmişteki güzel hatıralar arasına koyun hatırlayınca mutlu olursunuz o kadar.Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?