Evliyken eskisi sevgiliyi düşünmek…

severek evlendim bana cok iyi geldi esim o dönemde iyikide evlenmisim
Eşinizi sevmiyorsunuz evli olmak için evlilik sizinki. Eski sevgilinle sevişme hayalini yazmışsın aşağılayıcı şeyler yazmayın demişsin.. çok saçma sapan bir konu ya ne diyelim ki. Adam evlendi sizi aldattı vs vs.

Ayseniminin değişik bir versiyonusun cidden tuhaf tutarsız alakasız kıskanç kötü ruhlu ne desem yalan yoruldum boşan adamı sal ok bye

Eşinizden bu diye bahsetmeniz çok kırıcı. Konuya gelecek olursak insan beyni geçmişteki kötü anıları değil de güzellikleri hatırlıyor. Siz de şu an hep güzel zamanları hatırlayıp özlem duyuyorsunuz. Sizi aldatmasını basitçe yazıp geçmişsiniz. Keşke evlenmeden önce 9 yıllık ilişkinin yasını tutup içinizde tamamen bitirseydiniz. Eşiniz adına çok üzüldüm.

:) ay vicdan azabı cekıyor :) kıyamam. eskı sevgilim aklıma geliyor fakkıdı fukkıdı. 5 dk da neler neler olur dıycem deeee .. ama tabı aldatmam. ama neden aldatmam bılıyomusun cesaret edemem dıye yoksa butun kosullar saglansa yaparız bısıler :))) falan filan dye okudum yazdıklarını oyle bı rahat agızla yazıyorsun ki.. hay masallah. kocası da eve gelıp sarılıyor işte hayatım ben geldım dıye napsın :) begenme cıkartmalarına kusma tukurme gibi bişiler sart bazen cok ıhtıyac oluyor...

Bence siz eski sevgiliden çok o yaşanılanları özlemişsiniz.Yoksa gerçekten aranızda güçlü bir bağ bulunsa şimdiki eşinizle değil, o eski sevgilinizle evli olurdunuz.
O dönemler ve yaşlarda, herkesin bu şekilde tutkulu heyecanlı cilginliklar yaptığı ilişkileri olmuştur. Bir üye daha yazmış, herşey vaktinde güzel. O dönem sorumluluk yok birşey yok, hormonlar tavan, akıllar uçarı.
Evlenince önceliklerin değişiyor sorumlulukların değişiyor.
Biz eşimle sevgiliyken, patika bir yolda yürürken, ayağım taşa takılıp hafif tökezlemistim, sırtına almısti beni yol bitene kadar :) şimdi yere düşsem, önüne baksana der :)
Herşey gerçekten anda güzel ve heyecanli. Eşinizle bir probleminiz yoksa eski sevgilinizi düşünüp de, ona da haksızlık etmeyin. Aldatma sadece fiziksel değil düşüncede de bitiyor çünkü. Kendinizi onun yerin koyun lütfen.

Kadinin yazdigi her yorumu okudum ne yazsak verecegi cevap ortada ben de ironi yapip yazdim
Yani hepimiz ne dersek diyelim eltisini ölümüne kiskanip kocasini aklindaki eski sevgilisiyle aldatan birisi asla akillanmaz
Dusunme sunu yap bunu yap desek buradan ciktigi an yine aklinda ruyasinda orada burada sacma sapan dusunceleri devam edecek
O yuzden uzatmadim ironi yaparak yazdim ama kimse anlamamis

Sana çok katılıyorum.bir dönem izleyip bayıldığın bir filmi şimdi izlesen neresini beğenmişim diyebiliyorsun.

Sizi sevseydi bi şekilde gelirdi, bi yolunu bulurdu. Kendinizi kandırmayın. Haa diyelim ki sevmiş! Bakın geçmiş zaman eki, hani geçmiş zamanda kaldığı için. Artık başkasıyla evlisiniz, eğer sık sık bu düşünceye kapılıyorsanız ayrılın, eşinize de yazık. Çoğumuzun oldu aşkı, ama şimdi evlendik artık eskiyi düşünmüyoruz, önümüze bakıyoruz, sizde artık kendinize çeki düzen verin bence, yoksa iyi şeyler olamayacak gibi.

Çocukmuşsunuz o zaman. Evlilik farklı çocukluk aşkı farklı. Evlenseydiniz o şekilde mutlu olacağınızın garantisi yok ki bence olmazdınzıda zaten

siz o kişiyi değil hatıralarınızı özlüyorsunuz. Şuan bir fırsat olsa ve bir araya gelseniz inanki olamazsınız. Yıllar geçmiş siz artık başka bir insan o artık başka bir insan olmuş. Hala iyi güzel şeyler hatırlattığı için içinizden ona teşekkür edin. Ona ve ailesine hayatta mutluluklar dileyin. Rüyalar görebilirsiniz zihnimiz bazen bize oyunlar oynar bunu görmezden gelmek zorundasınız. Bunu sadece siz başarabilirisniz. Artık eski sevgilinizi düşünmeyi bırakın, istemsizce bu enerjileride çekersiniz üzerinize ve iyi bir enerji alanıda oluşmaz. Bu insanı zihninizden atarak hem onu hem kendinizi özgür bırakın

Haklisiniz tesekkür ederim dün gece yorumlari beni anlayan bilen insanlarin en azindan yorumlarini ciddiye aldim ve düsündüm haklilar. Hic biseyinde garantisi yok özlemek baska ama kocama haksizlik yapmiycam

Haklisiniz tskler

Haklisiniz tesekkür ederim dün gece yorumlari beni anlayan bilen insanlarin en azindan yorumlarini ciddiye aldim ve düsündüm haklilar. Hic biseyinde garantisi yok özlemek baska ama kocama haksizlik yapmiycam

Yapmayın tabi ki yanınızda olanın kıymetini bilin, adam sizi aldatmış tercihini yapmış bu tüm yaşananların üstünde bir durum, o yaşta o akılla anılarınız size sevimli gelebilir ama sonuca bakın sizi istememiş ne diye şimdi evliliğinize gölge düşürüyorsunuz. Bunlar tehlikeli düşünceler böyle pembe pembe düşünürken ister istemez eşinizden uzaklaşırsınız yazık edersiniz. Sizi aldattığını ve ilişkiyi bitirdiğini her gün kendinize hatırlatın. Yanınızda olana, size yoldaş olana gereken kıymeti verin

Seven sevdiği için gerçekten çabalar, demek ki eski sevgiliniz değil eşiniz sizin için çabalamış ve sizi hak etmiş. Ve de eşiniz sizinle evliyken eski sevgilisini düşünse, ağlasa hoşunuza gitmezdi değil mi?

Çok anlamsız, o yaşınızda karakteriniz daha farklıydı ve öyle bir sevgiliniz vardı. Bu yaşınızda eşiniz gibi biriyle evlisiniz ve durumdan memnun gibisiniz. Olmayacak şeyler düşünüp aklınızı bulandırmaya gerek var mı? Lise yıllarımda anlattığınızdan daha düzgün bir ilişkim vardı içerisinde aldatma olmayan ama yollarımız ünide ayrıldı ve iletişimimiz kesildi ben kendisini hep iyi anarım keza o da beni öyle tahmin ediyorum. Öyle olması gerekti bitti o zaman çok üzgündüm şimdi aklıma gelmez eşimi seviyorum çünkü hatta eşimi yıllar yıllardır seviyorum yani. ya bunlar çok insani duygular ama geçmişle yaşanmaz siz de bu kadar özlüyorsanız geçmişteki güzel hatıralar arasına koyun hatırlayınca mutlu olursunuz o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…