Evliyken eskisi sevgiliyi düşünmek…

Evet dogru aslinda..

Avuç içi öpmek nedir ya , kocanızı sevmiyorsunuz ve adamı kandırmaktan vazgeçin. Acıdım adama.
cok guzel bi duygu komik degil.
acincak bi durum degil herkes anlamaz zaten beni azda olsa anlayabilenler dogru duzgun yorumlarini yapmis

Eltimi mi kiskaniyordum? Ben eltimi asla kiskanmiyorum siz bazi seyleri kendi anlamak istediginiz gibi anlamisiniz hanimefendiii!!
O zaman sizin anlayacaginiz sekilde animsatayim hanimefendi daha dun eltinie derdiniz vardi ve kayinvalidenizi kendi tarafiniza cekmeye calisiyordunuz simdi eski sevgilinizi mi dusunuyorsunuz su andaki kocaniz icin soyleyim o zaman cidden hem annesini , hem kardesinin esini hem ortaligi karistiran hemde onunlayken eski sevgilinizin avcunuzun icini optugu zamani dusunen ,” iyi ki bununla evlenmisin” diyerek kocanizi asagilayan bi insansiniz umarim adam farkina varir da sizden bosanir

Evlilik sevgililik gibi olmuyor sorumlulukları daha fazla . Hadi seni sevdi Fransa’ya geldi diyelim . Uyum saglayamacakti, senle evlendiğine belki pişman olacaktı .
Belki o zaman geçirdiğin güzeli duygularını ozluyorsundur yani eski sevgilenlede evlensen . Evlilik başka olurdu . Çakışıyormuşsunuz boş durmayın birseylerle ugrasin. Bide psikolog merve basibuyuk var onun bir videosunu vardı . Duygusal masturbasyon diye . Yanında beyin bir kacis yapıyor günlük rutinin isinden bunun için aklına geldiğinde başka işler uğraş diyordu . O videosunu araştırın bulursunuz .

Aldatirsin.. bu duygularla adamı görürsen aldatirsin. Eski sevgiliyi bilmem de yara bandı niyetine evlendigin adama yazık.

Nasil insanlarsiniz ya
Aldatmayı normalleştiremeyen insanlardanim ben .

Yok duygularmis yok karışıklıkmis yok sevişmeyi hayal etmekmiş . Hayatı böyle yasiyamazsiniz kardeşim . Kimseye bunu yapmaya hakkınız yok . Sırf iyi biri diye biriyle evlenemezsin . İyi olmuş seni yarı yolda birakan adamla fantazi yap dur kafanda.

cok guzel bi duygu komik degil.
acincak bi durum degil herkes anlamaz zaten beni azda olsa anlayabilenler dogru duzgun yorumlarini yapmis
İnan seni anlamak istemezdim . Avuç içi öpmek iyyyk . Ayrıca gitsem yanıma yakinlasirim diyen insanın kendine saygısı yoktur . Adam seni bırakmış sırf yalnız kalma cesareti gösteremediğin için gidip evlenmişsin . Ne kendine ne eşine saygı gösteremeyen birisin . Çok kötü bir hayat olmalı

Birde kendisini aldatmış eski sevgiliyle 5 dakikada yakınlaşacağından çok emin. Hala el avuç içi öpmek çok güzel bir duygu demiş. Adam karısının avuç içlerini öpüyor şimdi. Kendisi hayallerde yaşasın dursun.

Evliyken başkasını düşünmek ya da hayal etmek de bence bir nevi aldatmak. Aldatmanın sadece fiziksel olduğuna inanmıyorum.
Ayrıca kendime yapılmasını istemediğim birşeyi asla partnerime yapmam. Saygısızlıktan başka birşey değil sizin yaptığınız.

Evlendiği adamla kaçarak evlenmiş hamile kalmaya çalışıyor ve eltisi çok kiloluymus o hamile diye onu kiskaniyor . Bu nasıl bir hayat anlamıyorum . Aldatan eski sevgilisiyle fantazi dünyasında yaşarken eşinden hamile kalmaya çalışmak.

Bunun psikolojisi bozuh bozuh .

Sorma düşüncesi bile korkunç. Ne kadar da adamın yüzüne ütü basmalık bir konu.

Bunun psikolojisi bozuh bozuh .
Bence kendisi gelişine yaşıyor . Sen kalk ülkeden Fransalara git . Orada hemşirelik yap . Ülke ülke gezeyim göreyim diye düşünme daha önce evlilik yapmış adama kaç . Üstüne eltiyi kiskan bir yandan hayaller aleminde kal. Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…