- 5 Haziran 2024
- 389
- 288
- 18
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Evet dogru aslinda..Herşey vakti zamanıyla o dönemin havası o an ki o enerjiyle güzeldir.İnsan hatırladıgında ici acır ama demek ki hayırlısı buymus ki ikinizde baska kisilerle evlenmişsiniz.Düsünmenin kendini suclu hissetmekten baska bir etkisi yok.Bırak gecmis gecmiste güzel sekliyle kalsın.
Avuç içi öpmek nedir ya, kocanızı sevmiyorsunuz ve adamı kandırmaktan vazgeçin. Acıdı
Acimayin ben aldatAvuç içi öpmek nedir ya, kocanızı sevmiyorsunuz ve adamı kandırmaktan vazgeçin. Acıdım adama.
cok guzel bi duygu komik degil.Avuç içi öpmek nedir ya, kocanızı sevmiyorsunuz ve adamı kandırmaktan vazgeçin. Acıdım adama.
Iyyyy çok itici, düzgün yorumları dikkate al o zaman.cok guzel bi duygu komik degil.
acincak bi durum degil herkes anlamaz zaten beni azda olsa anlayabilenler dogru duzgun yorumlarini yapmis
O zaman sizin anlayacaginiz sekilde animsatayim hanimefendi daha dun eltinie derdiniz vardi ve kayinvalidenizi kendi tarafiniza cekmeye calisiyordunuz simdi eski sevgilinizi mi dusunuyorsunuz su andaki kocaniz icin soyleyim o zaman cidden hem annesini , hem kardesinin esini hem ortaligi karistiran hemde onunlayken eski sevgilinizin avcunuzun icini optugu zamani dusunen ,” iyi ki bununla evlenmisin” diyerek kocanizi asagilayan bi insansiniz umarim adam farkina varir da sizden bosanirEltimi mi kiskaniyordum? Ben eltimi asla kiskanmiyorum siz bazi seyleri kendi anlamak istediginiz gibi anlamisiniz hanimefendiii!!
Aldatirsin.. bu duygularla adamı görürsen aldatirsin. Eski sevgiliyi bilmem de yara bandı niyetine evlendigin adama yazık.Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Aldatmayı normalleştiremeyen insanlardanim ben .Nasil insanlarsiniz ya
İnan seni anlamak istemezdim . Avuç içi öpmek iyyyk . Ayrıca gitsem yanıma yakinlasirim diyen insanın kendine saygısı yoktur . Adam seni bırakmış sırf yalnız kalma cesareti gösteremediğin için gidip evlenmişsin . Ne kendine ne eşine saygı gösteremeyen birisin . Çok kötü bir hayat olmalıcok guzel bi duygu komik degil.
acincak bi durum degil herkes anlamaz zaten beni azda olsa anlayabilenler dogru duzgun yorumlarini yapmis
ben 17 yasında fransaya taşındım
sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor
Birde kendisini aldatmış eski sevgiliyle 5 dakikada yakınlaşacağından çok emin. Hala el avuç içi öpmek çok güzel bir duygu demiş. Adam karısının avuç içlerini öpüyor şimdi. Kendisi hayallerde yaşasın dursun.İnan seni anlamak istemezdim . Avuç içi öpmek iyyyk . Ayrıca gitsem yanıma yakinlasirim diyen insanın kendine saygısı yoktur . Adam seni bırakmış sırf yalnız kalma cesareti gösteremediğin için gidip evlenmişsin . Ne kendine ne eşine saygı gösteremeyen birisin . Çok kötü bir hayat olmalı
Evliyken başkasını düşünmek ya da hayal etmek de bence bir nevi aldatmak. Aldatmanın sadece fiziksel olduğuna inanmıyorum.Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Evlendiği adamla kaçarak evlenmiş hamile kalmaya çalışıyor ve eltisi çok kiloluymus o hamile diye onu kiskaniyor . Bu nasıl bir hayat anlamıyorum . Aldatan eski sevgilisiyle fantazi dünyasında yaşarken eşinden hamile kalmaya çalışmak.Birde kendisini aldatmış eski sevgiliyle 5 dakikada yakınlaşacağından çok emin. Hala el avuç içi öpmek çok güzel bir duygu demiş. Adam karısının avuç içlerini öpüyor şimdi. Kendisi hayallerde yaşasın dursun.
Çorumda leblebi kıtlar en fazla
Bunun psikolojisi bozuh bozuh .Evlendiği adamla kaçarak evlenmiş hamile kalmaya çalışıyor ve eltisi çok kiloluymus o hamile diye onu kiskaniyor . Bu nasıl bir hayat anlamıyorum . Aldatan eski sevgilisiyle fantazi dünyasında yaşarken eşinden hamile kalmaya çalışmak.
Sorma düşüncesi bile korkunç. Ne kadar da adamın yüzüne ütü basmalık bir konu.Allahım kimseye şunu yaşatmasın ya eşim benimleyken aklının başkasında olma ihtimali bile cinnet geçirmeye yeter çok aşağılık bir insan kullanma kandırma şekli exinizi içinizde aklayıp durmayın ne fransaya gelmekten korkması adam basbaya gitmiş takmış boynuzu sana işte çok korkan seni çok seven adam koşa koşa evlenmezdi hele ilkokul arkyla hiç
Bence kendisi gelişine yaşıyor . Sen kalk ülkeden Fransalara git . Orada hemşirelik yap . Ülke ülke gezeyim göreyim diye düşünme daha önce evlilik yapmış adama kaç . Üstüne eltiyi kiskan bir yandan hayaller aleminde kal. HarikaBunun psikolojisi bozuh bozuh .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?