- 9 Ağustos 2023
- 3.422
- 7.706
- 78
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Resmen yanlış olan bütün tuşlara basmış.Bence kendisi gelişine yaşıyor . Sen kalk ülkeden Fransalara git . Orada hemşirelik yap . Ülke ülke gezeyim göreyim diye düşünme daha önce evlilik yapmış adama kaç . Üstüne eltiyi kiskan bir yandan hayaller aleminde kal. Harika
İnsanda önce şeref sonra vizyon olmalı, vizyonsuzluk da başa bela
Erkeklerin esas aşkı EVLENDİKLERİ kadınlardır,unutma bu dediğimi.Sandığın kadar değerli değildin yani onun için.Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Napiyim bi sekilde hayata devam edicem demiEvlendiği adamla kaçarak evlenmiş hamile kalmaya çalışıyor ve eltisi çok kiloluymus o hamile diye onu kiskaniyor . Bu nasıl bir hayat anlamıyorum . Aldatan eski sevgilisiyle fantazi dünyasında yaşarken eşinden hamile kalmaya çalışmak.
Yaw hem adama kaç hem eski sevgilin ile fanfini hayalleri kur shshshNapiyim bi sekilde hayata devam edicem demi
Hayata böyle devam etmek zorunda değilsin . Evlenince ve çocuk yapınca tamam olmaz herşey. Aksine korunmaya bak bu adamla ömür geçirmek istiyor musun? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha olgunlaşmamışsin ve kendini bile tanımıyorsun . Bu evliliğe çocuk getirilir miM? Kayinvaliden sana laf sayabiliyorNapiyim bi sekilde hayata devam edicem demi
Umarım şöyle bir şey bana denk gelmez ömürlük travma resmenSorma düşüncesi bile korkunç. Ne kadar da adamın yüzüne ütü basmalık bir konu.
Geçen baska bir konuda kürtaj olmuş birisi içinde 'Allah böylelerine çocuk veriyor, bana vermiyor ' gibi saçma sapan şeyler yazmıştı. Bende ' vermiyorsa vardır bir sebebi' demiştim, çok haklıymışım.Evlendiği adamla kaçarak evlenmiş hamile kalmaya çalışıyor ve eltisi çok kiloluymus o hamile diye onu kiskaniyor . Bu nasıl bir hayat anlamıyorum . Aldatan eski sevgilisiyle fantazi dünyasında yaşarken eşinden hamile kalmaya çalışmak.
Çocuğa takmasi da ilginçGeçen baska bir konuda kürtaj olmuş birisi içinde 'Allah böylelerine çocuk veriyor, bana vermiyor ' gibi saçma sapan şeyler yazmıştı. Bende ' vermiyorsa vardır bir sebebi' demiştim, çok haklıymışım.
Yanındakiyle yaşar aklındakiyle ölürsün klişesine hiç inanmıyorum ya ben.Adam başka kadınla evlenmiş,çok sevseydi konu sahibiyle evlenirdi.Tiktokta bu tarz dediğiniz cümleler çok geçiyor yok işte evlendi ama esas hikayesi bendim bla bla yok ablacım esas hikayesi sen değilsin karısı bu kadar basit. Ex kişisinin başka biriyle evlendiğini hazmedemeyip olayı dramaya bağlıyorlar.Bir erkek zorla kimseyle evlenmez,evlendikten sonrada off karımı sevmiyorum,ayrı yatıyoruz,çocuk için beraberiz,aile baskısından dolayı evlendim dümenleride kaçamak için söylenilen cümleler.Yanindakiyle yasar,aklindakiyle olursun.
Kisiyi degilde o yasinizi ozluyor olabilirsiniz umarim bu hisleriniz gecer
Bi anne hisseder baktı bu oğluna aşkla bakmıyor eltisiyle uğraşıyor - kaynanada saf dışı bırakmak istemiştir ayrıca helal olsun o kaynanaya bunun nazı tribi için hamile gelinine savaş açmamış . Hıc bı anne gelinini düşmanlastirip Senın anan baban yok manasında konuşmaz illa bi kuyruğuna basılmıştırHayata böyle devam etmek zorunda değilsin . Evlenince ve çocuk yapınca tamam olmaz herşey. Aksine korunmaya bak bu adamla ömür geçirmek istiyor musun? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama daha olgunlaşmamışsin ve kendini bile tanımıyorsun . Bu evliliğe çocuk getirilir miM? Kayinvaliden sana laf sayabiliyor
Bu ilk degil ki birtanede böyle üye vardı eski sevgilisini hayal ederek yatıp kalkıyordu birde haklısıniz haklısıniz diyip duruyordu ekstra sinir ediyordu insanıCok sevip kaçarak evlendiği kocası ile eski sevgilisini sadece fantezi dünyasında aldatan kadını tarih affetse biz affetmeyiz ulan hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?