- 5 Haziran 2024
- 388
- 288
- 18
- Konu Sahibi Sedaveannelik
-
Bu yazdıkların zaten aldatma iyi ki "bununla" evlenmisim diye aşağılamak falan . Ne bileyim adam farkeder ayrılır inşallahbende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor
Nasil insanlarsiniz yaBu yazdıkların zaten aldatma iyi ki "bununla" evlenmisim diye aşağılamak falan . Ne bileyim adam farkeder ayrılır inşallah
Gelmeye cesaret edemeyebilir ve konuşarak medenice ayrılabilirdi ama aldatmayı tercih etmiş. Yok çok severdi, avuç içlerimi öperdi filan gerek yok böyle sulu zırtlak şeylere, adam dümdüz aldatmış işte ötesi var mı?biriyle beni aldattı ve evlendi
Eşinize "Bu" diye hitap etmek de ne bilim...iyiki bununla evlenmisim
9 yıl uzun bir ilişki olmuş. Artık evlisin geçmişi geçmişte birakmalisin. Hayır ben yapamıyorum unutamıyorum diyorsan eşinin vebalini de alma , ayrıl eşine de yazık. İyiki BUNUNLA evlenmisim demenize takıldım ayrıca. Peki evlenirken inat uğruna mi yoksa gerçekten severek mi evlendiniz?Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Allahım kimseye şunu yaşatmasın ya eşim benimleyken aklının başkasında olma ihtimali bile cinnet geçirmeye yeter çok aşağılık bir insan kullanma kandırma şekli exinizi içinizde aklayıp durmayın ne fransaya gelmekten korkması adam basbaya gitmiş takmış boynuzu sana işte çok korkan seni çok seven adam koşa koşa evlenmezdi hele ilkokul arkyla hiçKızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum
Eltimi mi kiskaniyordum? Ben eltimi asla kiskanmiyorum siz bazi seyleri kendi anlamak istediginiz gibi anlamisiniz hanimefendiii!!Hanimefendi daha dun eltinizi kiskaniyordunuz ne cabuk ayni evlilik icinde gundemleriniz degisiyor ya
severek evlendim bana cok iyi geldi esim o dönemde iyikide evlenmisim9 yıl uzun bir ilişki olmuş. Artık evlisin geçmişi geçmişte birakmalisin. Hayır ben yapamıyorum unutamıyorum diyorsan eşinin vebalini de alma , ayrıl eşine de yazık. İyiki BUNUNLA evlenmisim demenize takıldım ayrıca. Peki evlenirken inat uğruna mi yoksa gerçekten severek mi evlendiniz?
Allah korusun öyle demeAynısını kocası yapsa ne olur acaba
Cok haklisinizSizin ozlediginiz sey ten uyumu sadece
O da o anlik heyecanin getirisi
Iyi ki bunla evlenmisim derken kosa kosa gidip evlenmissiniz inadina yapar gibi, arada bu sekilde kendinizi avutuyorsunuz iste
Es kaza sinop'a yolunuz dusse 5dk icinde ihanet edebileceksiniz ama farkli ulkelerde oldugunuz icin nasilsa fiziken aldatmadim rahatligindasiniz
Aldatmak sadece fiziken olmaz, siz arada duygusal olarak adama ihanet ediyorsunuz zaten ozel anlarinizi dusunerek
HaklisinizAynı şekilde o başka bir ülkeye gitseydi, siz peşinden giderdiniz. Siz bu ilişkide daha çok seven taraf olmuşsunuz. Bu kadar büyük bir sevgi olsaydı zaten gidip başkasıyla da evlenmezdi.
Bazen bişeyleri arkada bırakmanız lazım. Bu da onlardan biri. Düşünerek sadece kendinize acı veriyorsunuz. Bağ kesme çalışmaları var onu yapın bari.
Bu yazdıkların zaten aldatma iyi ki "bununla" evlenmisim diye aşağılamak falan . Ne bileyim adam farkeder ayrılır inşallah
Cok dogruNasıl kınamayayım ruhun başkasıyla yani. Eşiniz aynı durumda olsaydı üzülmez miydiniz? Size karşı gülüyor ama içten içe başka bir kadını düşünüyor olsa... Bu yazdıklarınızı eşinizin yazdığını görseniz ne hissedersiniz? Çok acilen bu kafadan çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?