Evliyken eskisi sevgiliyi düşünmek…

Sedaveannelik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
388
288
18
Kızlar birsey sorucam ? inanin kendımı bazen cok kötü hissediyorum .. Ben eşimle tanışmadan önce 9 sene biriyle ilişkim vardi onu aşırı çok seviyordum herşeyimi onunla yaşadım. beraber büyüdük ilk okuldan beri beraberdik sonra yine ilk okul arkadaşımız olan biriyle beni aldattı ve evlendi. ben 17 yasında fransaya taşındım ve fransada yaşadıgım icin gelmeyi göze alamadı aslında beni seviyordu biliyorum avuç içimi öperdi severdi koklardı gözümün icine bakardı cok guzeldı askımız, sadece cesaret edemedi fransaya gelmeye her 2-3 ayda bir yanına gidiyordum yada istanbulda onla kalıyordum ama artık bu durum ciddi yola gidince bilmiyorum birşey oldu anlatamıyorum tuhaf bir yer aldı neyse işte sonra evlendi. bende o pskolojiyle 1 sene sonra başkasıyla evlendim kocamı seviyorum tamam asık degilim ama bazen diyorum iyiki bununla evlenmisim ama aklıma bazen eski sevgilim geliyor onu özlüyorum her konuda ama .. rüyama bile giriyor onla sevişmeniz cılgınlıklarımız denize karsı sabaha kadar baş başa olmamız bazen igrenc bisey oluyor sinopa 1 gün bile gitsem onla 5 dk icinde yakınlaşabilcegim aklıma geliyor igrenc seyler yaa allahım neden böyle oluyor lütfen kınamayın kocamı asla aldatmam ama bu pskolojiden nasıl çıkabilirim hep aglıyorum kocama sarılıp allahım bunları nasıl düşünüyorum diyorum

Bu yazdıkların zaten aldatma iyi ki "bununla" evlenmisim diye aşağılamak falan . Ne bileyim adam farkeder ayrılır inşallah

Herşey vakti zamanıyla o dönemin havası o an ki o enerjiyle güzeldir.İnsan hatırladıgında ici acır ama demek ki hayırlısı buymus ki ikinizde baska kisilerle evlenmişsiniz.Düsünmenin kendini suclu hissetmekten baska bir etkisi yok.Bırak gecmis gecmiste güzel sekliyle kalsın.

Aynı şekilde o başka bir ülkeye gitseydi, siz peşinden giderdiniz. Siz bu ilişkide daha çok seven taraf olmuşsunuz. Bu kadar büyük bir sevgi olsaydı zaten gidip başkasıyla da evlenmezdi.

Bazen bişeyleri arkada bırakmanız lazım. Bu da onlardan biri. Düşünerek sadece kendinize acı veriyorsunuz. Bağ kesme çalışmaları var onu yapın bari.

Sizin ozlediginiz sey ten uyumu sadece
O da o anlik heyecanin getirisi
Iyi ki bunla evlenmisim derken kosa kosa gidip evlenmissiniz inadina yapar gibi, arada bu sekilde kendinizi avutuyorsunuz iste
Es kaza sinop'a yolunuz dusse 5dk icinde ihanet edebileceksiniz ama farkli ulkelerde oldugunuz icin nasilsa fiziken aldatmadim rahatligindasiniz
Aldatmak sadece fiziken olmaz, siz arada duygusal olarak adama ihanet ediyorsunuz zaten ozel anlarinizi dusunerek

9 yıl uzun bir ilişki olmuş. Artık evlisin geçmişi geçmişte birakmalisin. Hayır ben yapamıyorum unutamıyorum diyorsan eşinin vebalini de alma , ayrıl eşine de yazık. İyiki BUNUNLA evlenmisim demenize takıldım ayrıca. Peki evlenirken inat uğruna mi yoksa gerçekten severek mi evlendiniz?

Allahım kimseye şunu yaşatmasın ya eşim benimleyken aklının başkasında olma ihtimali bile cinnet geçirmeye yeter çok aşağılık bir insan kullanma kandırma şekli exinizi içinizde aklayıp durmayın ne fransaya gelmekten korkması adam basbaya gitmiş takmış boynuzu sana işte çok korkan seni çok seven adam koşa koşa evlenmezdi hele ilkokul arkyla hiç

severek evlendim bana cok iyi geldi esim o dönemde iyikide evlenmisim

Aynısını kocası yapsa ne olur acaba
Allah korusun öyle deme
Cok haklisiniz

Haklisiniz

Bu yazdıkların zaten aldatma iyi ki "bununla" evlenmisim diye aşağılamak falan . Ne bileyim adam farkeder ayrılır inşallah
Cok dogru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…