• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken eski sevgili ile görüşmek!

Bu davranışınla barışmak istesen bile artık tüm kapıları kapatmış ve eşinin ailesini haklı çıkarmış olacaksın.

Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Eski sevgilin diyor ki sana ben düğüne kadar bekleyemiyorum gel biraz fon fini fon yapalim diyo

Kocasi koca olsa kadinin yaninda olurdu zaten. Esine karsi bence gram vicdan azabi cekme. Bosanma davasi acip istediginle gorusebilirsin.

Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Bu devirde sevmeden evlenen var mı? Nişanlımı sevmiyorum kelimesi yalan..sizinde eşinizi aldatma girişiminde bulunmanız yanlış daha adamın nikahı soyadı altındasın fırsatmı bekliyordun daha yazacak çok şeylerim var sen ve senin gibi Ahlaksızlar edepsizlere de mübarek gün günaha girmek istemiyorum illa vurduracam içimde kaldı tokmağı nasıl diye merak ediyorsan koş git pislik...sizi kadın diye alan adamda kabahat

Kocasi koca olsa kadinin yaninda olurdu zaten. Esine karsi bence gram vicdan azabi cekme. Bosanma davasi acip istediginle gorusebilirsin.
Evet canım çok şükür anlayan bi insan cıktı çok garip tepkiler alıyorum ya Herkes tertemiz maşallah aklından bile gecirmek aldatmak diyorlar o zaman herkes aldatıyor.. Eşim yanımda dursa zaten ben hiç aklıma bile getirmem eskileri

Dogru birsey yaptigini dusunsen buraya yazmazdin, kimseye sormadan giderdin degil mi?

Bu devirde seçmeden evlenen var mı? Nişanlımı sevmiyorum kelimesi yalan..sizinde elinizi aldatma girişiminde bulunmanız yanlış daha adamın nikahı soyadı altındasın fırsatmı bekliyordun daha yazacak çok şeylerim var sen ve senin gibi Ahlaksızlar edepsizlere de mübarek gün günaha girmek istemiyorum illa vurduracam içimde kaldı tokmağı nasıl diye merak ediyorsan koş git pislik...sizi kadın diye alan adamda kabahat
Kötü söz sahibine aittir. Senin seviyene düşemem hadi sen yoluna git..

Bide karnında bebeğini taşıyorsun aklından gecen bumu yani...herkes kocasından karısından şikayetçi sorunları var illaki aldatmakmı lazım..koca koca değil diye neden kendimi kötü kadın durumuna düşüreyim ki herkesin insanlığı kendine....boşanmamış daha kucak kucak gezsin mi yani

Dalga mı geçiyorsun?
Burdan sana git diyen çıkmaz.
Boşan sonra canın ne istiyorsa onu yap

Back