- 9 Eylül 2013
- 11.948
- 27.407
- 798
Ne yaşadığını sen bilirsin biraz psikolojini toparlayana kadar beklePeki beni unutamadığını söyleyip ağlaması normal mi? Çok agladig
Ayrılma
Önceki konularıma bakarsanız zaten bizim hep sorunlarımız vardı. Ben geçimsiz biri değilim çok sabrettim düğün günü yaptıkları şeye rağmen evlendim inanın ortada hiçbir şey yoktu. Babası dengesiz biri.. Beni evinden kovdu gitmek istemiyorum ama eşim devamlı ısrar ediyor kavgalar soğukluklar biktim artik inanın.. Bu eski sevgili de zamanında çok sevdiğim biriydi o da beni seviyordu ama ayrıldık bi şekilde başkalarıyla kesişti yollarımız. Ben sadece sohbet etmek iyi gelir diye düşündüm onda bile içim rahat etmediği için buraya yazdım. Burdaki arkadaşlar da edepten ahlaktan bahsedip durmuşlar. Bir şey yaptığım yok ki zaten bitmek üzere olan bi evliliğin içindeyim. Yine de görüşmek istemediğini söyledim kendisine çünkü nişanlı başka bi kadına bu haksızlığı yapamam.
Kocan olacak kişiliksiz iki seçenek var ya ailesini toptan unutur seninle olur ya boşanırsınız
Hoş o rezaletleri gördüğü halde hala sana ailemle barış diyorsa bundan koca değil insan olmaz
Kocan aldatılmayı hak etmediğinden değil senin kendine saygımdan buluşma diyorum eski sevgiliyle
Oda çok ayrı bir şerefsiz resmen gel senle bir şeyler yaşayalım ama boşanıp başıma kalma demiş sana üstelik kendiside nişanlıymış
Bu yüzden diyorum bu ikisininde at çöpe diye