• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken eski sevgili ile görüşmek!

Evet benim de içime sinmiyor zaten ısrarla sevmiyorum ondan bahsetmeyelim vs diyor. Tanıdığım biri bana zarar verecek bir şey yapmaz ama kendime yakıştırmiyorum bu durumu.
Eşinizi sevmiyorsanız ve anlasamiyorsaniz boşanın ve önünüze bakın bu kişinin niyeti de iyi değil ayrıca karşıda da bir kadın var kendinizi onun yerine koyun yuva yıkanın yuvası olmaz böyle bisey yaparsanız mutlu olamazsınız madem sevmiyor nişanlısını ayrılsın o zaman siz inanmayın bu sözlere.

Evet esını aldatmıs olacaksın oda nısanlısını senı unutamıyor nısanlıyı sevmıyor ama senın ayrılmanı ıstemıyor amac duz erkek mantıgı artık bakıre degıl benle bırlıkte olur kafada dagınık nede oösa sonra ben yıne nısanlımla evlenırım cunku o bakıre. Eger boyle dusunmuyorsa ben hıc bısey bılmıyorum. Ama sen bunu kendıne ve kocana o kıza yaparmısın onuda sen bıl

Evet zaten o yüzden yazdım da bu insanlar çok garip herkes namus bekçisi kesildi:) kötü yorumları umursamıyorum kendimi biliyorum sonuçta
O zaman sormayın buraya sanki çok normal bir şey sormus gibi birde
Ahlak bekçileri :KK70: yapmissin
Çok cirkin mesajlar var bazılarını okurken midem bulandı ama sizin yaptığınız çirkinliği de bunlar örtmez.
Evli barkli kadin o adamin ne için cagirdigini zaten tahmin eder neden diyeceksin.Kiz sana adam aşık olsa boşanma sebebin olmak istemem mi der?
Der ki, gel bana ben ayrilayim sende ayril yuvamizi kuralım

Eski sevgilinizin niyeti niyet değil.
Sizle sevişecek ama nişanlısıyla da ayrılmayacak.
Evlenene kadar pratik yapma niyetinde resmen.
Kullandırmayın kendinizi kimseye.
Başkalarına acaba diyorsanız da boşanın bekar bir kadın olarak istediğinizi özgürce yapın

Ex in dusuncesi tam olarak su. Ulan bu nasilsa evli ben bunla bi iki sevisirim sonra bu vicdan yapar kocasina doner. Bosamasin diye anlatamaz da. Ne sis yanar ne kebap. Kadinlar bu kadar saf olmayin lutfen. Azcik.gozunuzun onune bakin bi dala tutunmadan otekini birakamamak nedir kendi ayaginizin ustunde durun. Boyle omur gecmez

Eşimle severek evlendim ama zamanla yaptığı şeyler ailesi yüzünden aramıza yatak odamıza kadar yaptığı tavırlar beni kendisinden soğuttu. Çok güzel anılarımız var insan bi anda vazgeçemiyor ya unutamazsam diye. Eski sevgilimin amacını da bilmiyorum en başından beri o kızı sevmediğini söyleyip duruyormuş herkese zaten ama kız bırakmıyor bi türlü.. bıraksa da biz olamayız zaten ama ne bileyim görüşmek istiyor. Bana iyi gelir mi diye düşünüyorum sohbet etmek ama bi yandan da vicdanım rahatsız oluyor.
Amacinin sadece sohbet etmek olduguna gercekten inaniyor musun ya da o kizi sevmedigine akil.var mantik var hangi erkek zorla biriyle.evlendirilir hele.de.gunumuzde artik kizlarimiz bile.bas kaldirmissken buna.inanmis olmaniza uzuldum. Onun derdi opup.koklamak.bence rahat.rahat.iliski yasamak.bekaret.sorunu yok nasilsa.sende.gidersen zaten razisinda ondan gittin diye anlicak. Cok.gormek.isteyen eski arkadas gelir bir kahve icer dertlesir defolur gider seni ayagina cagirmaz.

Boşanma konusu geçti evleri ayirdik diyorum doğru düzgün okuyup yorum yapın burası insanlara edep ögreteceginiz bir yer değil kırıcı konuşuyorsunuz. Kaldı ki ahlaksız bir şey yapmadım kafam karışık ve beni ailesine tercih eden biriyle evliyim 2 aydır konuşmuyoruz 2 haftadır da yüzyüze bile gelmiyoruz. Ayrıca aldatmadım görüşmedim bile sadece mutsuzum o da bundan faydalanmaya çalıştı ama burdaki seviyeli yorumlar sayesinde anladım aklım başıma geldi. Ayrılsam bile kendisi ile görüşmeyeceğim

bunlardan bahsetmemissin ama nerden bilebilir ki insanlar?

ailesine gittiğinden ayrı evlerde olduğunuzdan ve boşanacağınızdan.

siz ne yazdıysanız o kadarını okuyarak yorum yaptık kusura bakmayın niyetim sizi kırmak değildi bağışlayın yanlış yaptığınızı anlatmaya çalıştım sadece.

ve hala da aynı şeyi söylüyorum kafanızı dağıtmak için eski sevgiliyle buluşmak hiç doğru bi hareket değil eminim duygularınızı kullanıp sizi daha da üzecektir kendinize dikkat edin

Hayır herşeyi geçtim şimdi siz evli değilsiniz diyelim nişanlı bir adamla görüşmeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz. Ayrılacakmışta kız bırakmıyormuş. Buna benim beş yaşındaki kızım inanmaz. Kız mı ailesiyle oğlanın kapısına gidip istemiş, nişan yapmış.
Evlilikteki sorunlar kimseye aldatma hakkı vermez, boşanın kimle isterseniz görüşün diyenlere o işler o kadar kolay değil diyorsunuz, evliliğinizden umudunuz var ki boşanma dilekçesi vermemişsiniz ama kocanızın soyadıyla başka bir adamın koynuna girmeyi açık açık düşünmüş, nişanlı bir adamla baya baya buluşma ayarlama niyetine girecek kadar görüşmüşsünüz. Kocan sana sahip çıkmıyorsa boşanma davası açarsın, boşarsın sonra kimle ne yaşamak istersen yaşarsın. Yok boşanmak konusunda net değilsen edebinle oturur ona buna takılmazsın.
Birde hayretle okuyorum bazı üyeleri yok adi eski sevgili zavallı konu sahibinin duygusal boşluğundan yararlanıyormuş. Konu sahibi 16 yaşında dünyadan bir haber köylü kızımı . konularından anladığımız kadarıyla evlenmeden de flörtleri olmuş , başından bir evlilik geçmiş bir kadın. Eski sevgili nişanlıyım ama senle şehir dışında şöyle bir görüşme ayarlayalım, ama sende yuvanı yıkma demenin mealini anlamadı mı yani bal gibide anladı. Adam nişanlımdan ayrıldım sana geldim dememiş, planlı bir sevgililik teklif etmemiş sadece ilerde bakarız gibi ortaya bilr laf söylemiş ama konu sahibinin eşinden ayrılmamasınıda söylemiş, şimdi bu buluşma yaşansaydı, adam konun sahibini kandırmış mı olacaktı yani ben buna sadece gülerim. O zaman evli adamlarla görüşen bütün kızlarda masum buralarda boşa topa tutuyorsunuz onları. Zira evli adamların %90ı da o kadınlara evliliğim kağıt üstünde diye yalanlar atıyor. Ne diyelim şimdi o kızlarda mı mağdur. Allah akıl vermiş fikir vermiş öyle her gel diyene gitmek mi gerek yani.

Aynı şeyi eşiniz yapsa muhetemelen şöyle yazacaktınız "kızlar çok mutsuzum eşimin eski sevgilisiyle mesajlarını okudum. Aramızda bişey yok arkdaşız dedi ama buluşma bile ayarlamışlar üstelik kız da nişanlı bla bla bla..." yapmayın Allah aşkına bir de gelip bunu buraya sormuşsunuz. Eski sevgiliye yeşil ışık yakacak kadar mutsuzsan boşan ablacım. Ondan sonra kimle istersen takıl evli, nişanlı ya da sevgilisi olanları seçme tabi. Böyle şeyler yaparak haklıyken biranda en haksız konuma düşersin ne gerek var.

Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Adam sana boşan çık gel kaç bana demiyor arkadaşca görüşelim belki arada bir şeyler olur tabi düşüncesinde ama umutlanma bak diye de yuvani yıkmak istemem de diyor uyan arkadaşım nişanlı sende evlisin boşan ne istiyorsan yap rezil olmak var işin sonunda aklını başına al başını kimse için öne eğme hele olmayacak bir dua için hiç....

Arkadas mi kalmadi baska?
Yanlis oldugunu bile bile gorusmek, başına bela almak istiyorsan durma..

Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
Sakın o adama inanıpta bi hata yapma pişman olursun

Size iyi gelecek mi diye merak ediyorsunuz. Söyleyeyim iyi gelmez. Herşeyi daha da kötü yapar. Kendinize saygınızı da kaybedersiniz. Kitap okumak, tek başına tatile çıkmak, uzun yürüyüşler, kafede bişeyler içerken etrafı seyretmek, resim yapmak, yazmak, film izlemek, herşeye saçma da olsa gülmek... Bu kadar çok seçenek varken niye bu karaktersiz adamla görüşmeyi düşünüyorsunuz ki. Bela mı istiyorsunuz, heyecan mı. Gurursuz ve onursuz bir duruma düşürmezsiniz inş kendinizi.

Back