Hayır herşeyi geçtim şimdi siz evli değilsiniz diyelim nişanlı bir adamla görüşmeyi nasıl kendinize yakıştırıyorsunuz. Ayrılacakmışta kız bırakmıyormuş. Buna benim beş yaşındaki kızım inanmaz. Kız mı ailesiyle oğlanın kapısına gidip istemiş, nişan yapmış.
Evlilikteki sorunlar kimseye aldatma hakkı vermez, boşanın kimle isterseniz görüşün diyenlere o işler o kadar kolay değil diyorsunuz, evliliğinizden umudunuz var ki boşanma dilekçesi vermemişsiniz ama kocanızın soyadıyla başka bir adamın koynuna girmeyi açık açık düşünmüş, nişanlı bir adamla baya baya buluşma ayarlama niyetine girecek kadar görüşmüşsünüz. Kocan sana sahip çıkmıyorsa boşanma davası açarsın, boşarsın sonra kimle ne yaşamak istersen yaşarsın. Yok boşanmak konusunda net değilsen edebinle oturur ona buna takılmazsın.
Birde hayretle okuyorum bazı üyeleri yok adi eski sevgili zavallı konu sahibinin duygusal boşluğundan yararlanıyormuş. Konu sahibi 16 yaşında dünyadan bir haber köylü kızımı . konularından anladığımız kadarıyla evlenmeden de flörtleri olmuş , başından bir evlilik geçmiş bir kadın. Eski sevgili nişanlıyım ama senle şehir dışında şöyle bir görüşme ayarlayalım, ama sende yuvanı yıkma demenin mealini anlamadı mı yani bal gibide anladı. Adam nişanlımdan ayrıldım sana geldim dememiş, planlı bir sevgililik teklif etmemiş sadece ilerde bakarız gibi ortaya bilr laf söylemiş ama konu sahibinin eşinden ayrılmamasınıda söylemiş, şimdi bu buluşma yaşansaydı, adam konun sahibini kandırmış mı olacaktı yani ben buna sadece gülerim. O zaman evli adamlarla görüşen bütün kızlarda masum buralarda boşa topa tutuyorsunuz onları. Zira evli adamların %90ı da o kadınlara evliliğim kağıt üstünde diye yalanlar atıyor. Ne diyelim şimdi o kızlarda mı mağdur. Allah akıl vermiş fikir vermiş öyle her gel diyene gitmek mi gerek yani.