- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi git de bi gör bakalim ilişkiyi reddet nasıl davrancakDaha neler ya ! Öyle bir şey olamaz.
Hiçbir şey durduk yere olmaz...Insanları ne kolay yargiliyorsunuz. Ben onlara çok iyi davrandım çok yakın oldum. Ama iten hep onlar oldular. Annelik babalık yapmadılar hiç. Dugu n günü durduk yere yaptıkları rezillikler de cabasi.
Çok terbiyesiz yorumlar var ya
Kadın kayınpederden dayak yemiş kocası arkasında durmamış evliliği kabus gibi geçmiş eski nişanlı bunu fark edip arama peşine düşmüş
Kocası kaypak eski sevgili yalak
Hakareti yiyen tek kişi kadın
Hak etmişsin gerçek yüzünü görmüşlerdir yazan mı çıkmadı adam içinde mi kaldı yazan mı çıkmadı midem bulandı
Yalnız siz de içinizdeki fantezileri sekse bakışınızı dökmüşsünüz adeta. Tokmak, vurdurmak hem de üst cümle de mübarek gün.Bu devirde sevmeden evlenen var mı? Nişanlımı sevmiyorum kelimesi yalan..sizinde eşinizi aldatma girişiminde bulunmanız yanlış daha adamın nikahı soyadı altındasın fırsatmı bekliyordun daha yazacak çok şeylerim var sen ve senin gibi Ahlaksızlar edepsizlere de mübarek gün günaha girmek istemiyorum illa vurduracam içimde kaldı tokmağı nasıl diye merak ediyorsan koş git pislik...sizi kadın diye alan adamda kabahat
Bunlar karakter yansimasidir biliyormusun dile getirdiklerimiz uslubumuz aslinda ayni seyi savunup disa vurumumuz ve toplum dayatmasi denen seyler var ya tam olarak o namus bekcisi timsallerinin klavye sesi bunlarÇok terbiyesiz yorumlar var ya
Kadın kayınpederden dayak yemiş kocası arkasında durmamış evliliği kabus gibi geçmiş eski nişanlı bunu fark edip arama peşine düşmüş
Hak etmişsin gerçek yüzünü görmüşlerdir yazan mı çıkmadı adam içinde mi kaldı yazan mı çıkmadı midem bulandı
Koca kaypak sevgili yalak kadın da evli halen yalakla görüşeyimmi diye konu açıyor...önce boşan sonra istersen yalakla kaypakla deliyle görüş diyorlar ne bekliyordunuz kiiÇok terbiyesiz yorumlar var ya
Iyy siz insanı seksten soğutursunuzBu devirde sevmeden evlenen var mı? Nişanlımı sevmiyorum kelimesi yalan..sizinde eşinizi aldatma girişiminde bulunmanız yanlış daha adamın nikahı soyadı altındasın fırsatmı bekliyordun daha yazacak çok şeylerim var sen ve senin gibi Ahlaksızlar edepsizlere de mübarek gün günaha girmek istemiyorum illa vurduracam içimde kaldı tokmağı nasıl diye merak ediyorsan koş git pislik...sizi kadın diye alan adamda kabahat
Tamam da bunu söylemenin bin bir yolu var değil miherkes kendi yaptıklarından sorumludur, evlilik hayatında her sıkıntı yasayan eski sevgilisine mi kossun?
öyle bir derdi varsa insan boşanır sonra ne yaparsa yapar.
Cidden ya ne çirkin bir üslupturYalnız siz de içinizdeki fantezileri sekse bakışınızı dökmüşsünüz adeta. Tokmak, vurdurmak hem de üst cümle de mübarek gün.
Tamam da bunu söylemenin bin bir yolu var değil mi
Henüz evlisin istersen boşanacak ol diğer adamla görüşmen doğru olmaz yazmak var
Tekrar yazmak istemediğim yorumlar gibi yazmak var
Üstelik düğün günü rezil olan kayınpeder karısının üzerine yürürken ses çıkarmayan alttan almasını isteyen sansar gibi bir eş var ortada
Konu benim konum değil bende sizin gibi okudum yorum yaptım bence konuyla alakalı konu sahibine yorum yapın kelimelere takılmayın böyle bi konu açan kişiye ne kadar saygılı ve kibar olabilirim kiIyy siz insanı seksten soğutursunuz
Kimse git adamla buluş gez toz gel yazmadıyani cümle kurmayı beceremeyip hakarete sarılanları ben de onaylamiyorum, kimsenin kimseye hakaret etme hakki yok
ama bazı yorumlar da benim midemi bulandırdı cidden o kadar normallestirmisler ki.
kocasinin kayınpederinin ne olduğu zerre umurumda değil, boşansın mutlu değilse.
ama bu kadın gidip eski sevgilisiyle gezip tozup belki cinsellik yaşayıp kocasinin kollarina geri dönecek. bu bariz aldatmaktır. ve bunu normallestirmek de mide bulandırıcı.