Allah razı olsun kardeşim anladığınız için sağolun ben kötü yorumlara aldırış etmiyorum çünkü kendimi biliyorum.. eşimle severek evlendim sabrettim o da beni seviyor diye ama görüyorum ki yanımda değil.. artık hayırlısı deyip kendi yoluma bakmam gerek.Çok terbiyesiz yorumlar var ya
Kadın kayınpederden dayak yemiş kocası arkasında durmamış evliliği kabus gibi geçmiş eski nişanlı bunu fark edip arama peşine düşmüş
Kocası kaypak eski sevgili yalak
Hakareti yiyen tek kişi kadın
Hak etmişsin gerçek yüzünü görmüşlerdir yazan mı çıkmadı adam içinde mi kaldı yazan mı çıkmadı midem bulandı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evliyken eski sevgili ile görüşmek!
- Konu Sahibi Sanem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- eskisevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Kimse git adamla buluş gez toz gel yazmadı
Herkes nişanlıya dünyanın lafını sayıyor zaten ama ortada kafası karışmış mutsuz bir kadın var ve ondan yararlanmaya çalışan bir adam
Kadına o kadar hakaretle nasıl yardımcı olmaya çalışıyorlar sizce
Yoksa amaç yardım falan değil sadece kadını linçleyip rahatlamaya çalışmak mı
kusura bakmayın haklı olduğunuz taraflar olsa da konu sahibinin yapmayı düşündüğü şeyi onaylayamam kendi adıma, herkes düştüğü duygusal boşluğu farklı şekilde doldurur.
ben konu sahibinin de çok masumane ve safça nişanlısının niyetini anlamadığını zannetmiyorum.
yine de hakareti de asla kimse için kabul etmediğimi de belirteyim. hakaretsiz olarak yorum yapan herkesin de niyeti linç değil, herkes kendi penceresinden bakar olaya.
Benim kimseye koştuğum yok. Burda insanca size sordum insanca cevap verin. Konuyu doğru düzgün bilmeden sadece oraya takılmış olmanız da bi garip. Aldatildiniz sanırım! Kuyruk acısı var gibi geldi bana. Zira benim derdim aldatmak falan da değil. Eski bi dostça görüşmekti sonra da vazgeçtim zaten. Ne garip insanlar var ya.herkes kendi yaptıklarından sorumludur, evlilik hayatında her sıkıntı yasayan eski sevgilisine mi kossun?
öyle bir derdi varsa insan boşanır sonra ne yaparsa yapar.
bir de eski sevgili de nişanlı. çok mu normal sizce bu?
Bisey anlatmaz çok pişmanım der özür diledim der. Durduk yere yaptı dengesiz birisi maalesef...Kayinpederin kendisine göre düğün günü olay çıkarmasının sebebi nedir ? Yani ben gidip sorsam kayinpederine niye yaptiniz diye ne anlatir bana ??
Ben kendisini şikayet ettim. Mübarek gün onun seviyesine düşmem.Iyy siz insanı seksten soğutursunuz
- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Benim kimseye koştuğum yok. Burda insanca size sordum insanca cevap verin. Konuyu doğru düzgün bilmeden sadece oraya takılmış olmanız da bi garip. Aldatildiniz sanırım! Kuyruk acısı var gibi geldi bana. Zira benim derdim aldatmak falan da değil. Eski bi dostça görüşmekti sonra da vazgeçtim zaten. Ne garip insanlar var ya.
Uslubunuz da karakteriniz gibiymiş, kuyruk acısı filan. Konu zaten sizin eski sevgilinizle evliyken görüşmek istemeniz, başka neye takılalım?
Hayır aldatilmadim, ama sizin gibiler olduğu surece kadınlar da erkekler de daha çok aldatılır.
Adamın aklinda kalmışsın. Hazır engeli yok yollar açıkken bir deneyeyim onu demiştir ne diyecek.
A kızım madem bu adamı o kadar seviyordun o da seni seviyormuş niye o takmadı sana yüzüğü? Nasıl bir akıl tutulması bu? Kocanla nikahlı olduğun sürece edebinle oturacaksın. Öyle 2 hafta ayri kaldin diye eski sevgililerinle konuşmayacaksın. Ha ne zaman boşanirsin işte o zaman da onun nişan atmasını bekleyeceksin. Ahlaksizlik arşarkı çıkmış
A kızım madem bu adamı o kadar seviyordun o da seni seviyormuş niye o takmadı sana yüzüğü? Nasıl bir akıl tutulması bu? Kocanla nikahlı olduğun sürece edebinle oturacaksın. Öyle 2 hafta ayri kaldin diye eski sevgililerinle konuşmayacaksın. Ha ne zaman boşanirsin işte o zaman da onun nişan atmasını bekleyeceksin. Ahlaksizlik arşarkı çıkmış
- 6 Ağustos 2019
- 163
- 87
- 13
- 31
Kusura bakma ama buna inanmam mümkün değil bi adam oğluna düğün yapacak sonra olay çıkaracak ama biri sebebini sordugunda verecek bi cevabı olmayacak çünkü sebepsiz yere yapti buna kim inanir sen bisey sakliyorsun (bakire mi cikmadin noldu doguda filan isterler o gece kanli carsafi oralarda mi yasiyorsun nedir yani ?)Bisey anlatmaz çok pişmanım der özür diledim der. Durduk yere yaptı dengesiz birisi maalesef...
Adam nisanli ve sen onunla arkadas gibi goruseceksin.. hic inandiri degil, hem evlisin bosaa karari almis bile olsan bu ne acele.. nisanlisi olan kiside sana resmen gel takilalim ama bosanma yani benle evlilik olmaz demek istemis sana resmen.. kocani aldatmak icin hem de nisanli olan bir erkegin o nisanlisi ne olacak hemcinsinide dusun bu kadar bencillik fazla.. senin gibiler boyle zihniyetler yuzunden evlilerin evliligi yuvalari bozuluyor adamin nisanli oldugunu biliyorsun yazikArkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
- 30 Nisan 2014
- 2.654
- 9.817
- 358
Ama şimdi dostça görüşmekti niyetim deyip de yemeyin bizi. Siz de kabul edin. Masum değilsiniz. Sizi savunanlar siz masum olduğunuz için değil, size yöneltilen bazı ithamlar ciddi çirkin olduğu için savundu.Benim kimseye koştuğum yok. Burda insanca size sordum insanca cevap verin. Konuyu doğru düzgün bilmeden sadece oraya takılmış olmanız da bi garip. Aldatildiniz sanırım! Kuyruk acısı var gibi geldi bana. Zira benim derdim aldatmak falan da değil. Eski bi dostça görüşmekti sonra da vazgeçtim zaten. Ne garip insanlar var ya.
- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.612
- 158
Ay yok yaa... adam daha düğün olmadan yaptı diyorum. Derdi oğlunu kıskandı oğlu beni sevmesin benimle ilgilenmesin istedi. Benimki kv gibi bi kayınpeder. Ben de inanamadım. Düğünü bozmam pahasına bu hareketleri yaptı sonra yalvar yakar özür diledi. Dengesiz işte.. Allah kimsenin başına vermesin kendisi her şeyi yapıp karşıdakini suçlu çıkartmayı seven biri.. benim babam da hayatta degil ona baba demistim bana yapmacik baba deme bile dedi yani o derece saldırgan biri.Kusura bakma ama buna inanmam mümkün değil bi adam oğluna düğün yapacak sonra olay çıkaracak ama biri sebebini sordugunda verecek bi cevabı olmayacak çünkü sebepsiz yere yapti buna kim inanir sen bisey sakliyorsun (bakire mi cikmadin noldu doguda filan isterler o gece kanli carsafi oralarda mi yasiyorsun nedir yani ?)
- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
- 798
Bazen o yorumlar da gerekiyor ama. Kimi zaman tokat etkisi de yaratiyor. Hayat senin hayatin ama fikrimi sorarsan eski erkek arkadasin seni unutamamis olsa idi nisanlanmazdi. Amaci ikinizi de odare etmek gibi geldi bana. Gidersen evet guzel vakit gecirebilirsin ama sonra kendine kizacaksin. Ben gitmezdim. Esimden bosanir sonra da sevgili bulacaksam bekar biriyle sevgili olurdum. Eski erkek arkadasla arkadas kalinmiyor. Senin niyetin oyle olsa da onunki oyle olmayacaktir.Evet zaten o yüzden yazdım da bu insanlar çok garip herkes namus bekçisi kesildi:) kötü yorumları umursamıyorum kendimi biliyorum sonuçta
- 27 Nisan 2015
- 6.978
- 34.075
- 498
Ama şimdi dostça görüşmekti niyetim deyip de yemeyin bizi. Siz de kabul edin. Masum değilsiniz. Siz savunanlar siz masum olduğunuz için değil, siz yöneltilen bazı ithamlar ciddi çirkin olduğu için savundu.
Arkadaşın kendi üslubu da ne kadar çirkin görmüş olduk. Ben de kendisine hakaret edilmemesini savundum ama kendisinin cevabına bakın.
Ben aldatilmadim ama aldatilan bir sürü kadın var. Ve aldatılan kadınlara kuyruk acısı var gozuyle bakıyor.
Tekrar midem bulandı.
- 6 Aralık 2018
- 9.824
- 8.499
- 148
Canım sen iyimisin?TÖvbeler oldun.Adam resmen sen evlısın gel beraber bişeyler yapalım ama yuvan bozulmasın dio?Sen ne olursa olsun evlisin.Bizden aldatmak için izin mi istıosun?Tovbeler olsun.Arkadaşlar merhaba. Geçen konularımda da eşimle olan sorunları anlatmıştım ailesi yüzünden devamlı kavga ettiğimizi, bana hiç anlayış göstermediğini ve ailesi yüzünden bana soğuk davrandığını anlatmıştım. Aslında her şey kayınpederim yüzünden düğün günü bana hakaretler edip üstüme yürüdüğü ve beni hastanelik ettiği için görüşmek istemiyorum. Esim de basta anlayış gösterdiğini söylüyordu ama sonra hep kavga ettik durduk benim her şeyi sineye çekmemi istiyor. Ben de yaparım ama onlar bana ima ile bile olda kötü söz kullanmasınlar diyorum ona da söz veremiyor. Neyse en son anneme de saygısızlık yaptı ve iyice koptuk. 2 haftadır görüşmüyoruz eşimle. Bu sürede eski sevgilimin haberi olmuş ortak arkadaşlarımız var. Benim de eskiden cok sevdigim asik oldugum biriydi.Kendisi de nişanlı ama bana mesaj atıyor ben seni unutamadim hala nişanlımı sevmiyorum vs. Bayramda yaşadığı şehre çağırıyor beni eski arkadaş gibi olalım gezelim diyor. Ama yuvanın yıkılmasını da istemiyorum diyor. Belki kader bizi birbirimize baglar diyor. Gitmeli miyim arkadaşlar? Çok mutsuzum kafami dağıtmak istiyorum ama kendime yakistiramiyorum sonuçta eşim beni arayıp sormasa da evliyim diyorum.. bana yardımcı olursanız çok sevinirim..
- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Türkçe meali; Ya zamanında ben seni yatağa atamadım.Şimdi buluşalım.İkimizin de başı bağlı zaten.İkimiz için de sorun olmaz
Sen ne sandın kiÖyle mi diyorsunuz? O zaman koşarak uzaklaşmak gerek!