- 16 Haziran 2011
- 15.684
- 67.912
- 798
Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Yine bir "Kınama başına gelir" lafları başladı. Hayırdır amacınız ne sizin? Konuyu neden açtınız? Sizi alkışlayacak tek bir kişi bulamazsınız burdan.Olabilir kınamamak lazım bende böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmezdim insanın başına herşey geliyor
Erkekler kimin ne olduğunu anlar onun da belli ki gözleri felfecir o yüzden size her şeyi danışır Duygu hanım!Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Linçlemek istemiyorum ama eşi duyarsa veya işyerinde farkedilirse sonu rezillik.Eşi de ayrılır,çocuğunu da alır elinden.O zaman o çekim duyduğu yakışıklı amir de yüzüne bakmaz.Linçci geldii haaaaniiiiiiimmm
Yine bir "Kınama başına gelir" lafları başladı. Hayırdır amacınız ne sizin? Konuyu neden açtınız? Sizi alkışlayacak tek bir kişi bulamazsınız burdan.
Duygu hanım, yolunuz yol değil! anladık şalvarınıza ateş düşmüş en azından o garip kocanı, bu ateş uğruna harcama dürüst ve namuslu ol kocanı boşa sonra ne yaparsan yap!
Belli oluyor işin rahat olduğu, o kadar boş ve gereksiz ki aklınız başka yerlere kayabiliyor...Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Yavvv ne istemiyorsun Allah aşkına,tam linclik konu işteLinçlemek istemiyorum ama eşi duyarsa veya işyerinde farkedilirse sonu rezillik.Eşi de ayrılır,çocuğunu da alır elinden.O zaman o çekim duyduğu yakışıklı amir de yüzüne bakmaz.
Gurulu düzeni var,yoksa çoktan bosardiGöz koyma ekin adamına elindekiyle yetin.
Ununu elemiş eleğini asmış piyasadan çekilmişsin abla derdin ne.
Göz koyma ekin adamına elindekiyle yetin.
Ununu elemiş eleğini asmış piyasadan çekilmişsin abla derdin ne.
Şimdi yakışıklı var, yakışıklı var. Eşiniz ve amiriniz kaç yaşındalar ? Fiziksel özellikleri nasıl; yüzlerine bakan yakışıklı mı, sempatik veya karizmatik mi der ?
O kurulu düzende başka herifleri hayal etmekGurulu düzeni var,yoksa çoktan bosardi.
Kadın firarda:)sanki bir kitaptan alıntı uykum kaçtıBence evde eşi, işte amiri olan 2 yakışıklı erkek tarafından beğenilen bir kadın oluşuyla böbürlenmek istedi.
Kız vallahi deli gibi uykum vardı,telefon kapanmak üzereydi ama şarja taktım.O kadar sinir oldum yaniO kurulu düzende başka herifleri hayal etmek
Amir beğeniyor muymuş ki konu sahibi kendince hülyalara dalıyor gibi gelmişti bana tüm yorumları okumadım.Bence evde eşi, işte amiri olan 2 yakışıklı erkek tarafından beğenilen bir kadın oluşuyla böbürlenmek istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?