Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Zaten çok yoğun bir hayatım var dediğim gibi mesafeliyiz ama gün içinde çok sık görüşmemiz gerekiyor ben onu asistanıyım
Türk dizileri değildir hayat. Kendinize gelin bir an önce hayatınızın düzenini bozmayın. Mesafeli olun asistan da olsanız göz göze gelmeyin.

Zaten çok yoğun bir hayatım var dediğim gibi mesafeliyiz ama gün içinde çok sık görüşmemiz gerekiyor ben onu asistanıyım
Ee olsun. Yani ben 26 yaşındayım, gayette dışarda bana karşı bakışını ilgisini yakaladığım erkeğe mesafeli durabiliyorum. Ya da bir erkek çalışmam gerekirse, mesafeyi koruyorum, dikkat ediyorum. Siz mi duramayacaksınız evli çocuklu olarak? İşinizi yapacaksınız orada.

Aynen şeytana uyabilirsiniz.Allah korusun.

Sevdiği yok ondan eminim ama benim onla ilgili bişey hissettiğimi düşündüğünü sanmıyorum çünkü belli etmiyorum hiç bir şekilde

Evliliğinde pürüz yoksa herşey mukemmelse eşin de mukkemmel olduğu halde için dışa akıyorsa net sadakatsizsin! Bizim seni linçlememize gerek yok aslında senin kendini linçlemen lazım.
Bu kendi içimde yaşadıgım ve sonlandırmaya calıştığım bişey sizlerden de rahatlamak amacıyla birşeyler duymak istedim konu bu

Şeytana uymayın eşinizi çocuğunuz düşünün eşiniz aynı şekilde olsaydı ne kadar üzücü değil mi empati yapın adamın bazı şeyleri hoş gelebilir ama doğru bu değil eşinizin duyduğunu ya da hissettiğini şüphelendiğini düşünün değer mi bı heves uğruna yuvanızi yıkmaya

Duygularından emin olsam boşanırım fakat şuan ondan da emin değilim cinsel birşey gibi hissediyorum
Emin olmadan eldeki kocadan olmayın tabi ama ne gereği var.
Uzak durun diyene asistaniyim demişsiniz, devlet memuruymuşsunuz. Memurlukta böyle asistanlık oluyor mu, ilk defa duyuyorum. Birim değiştiremiyor musunuz?

Zaten mesafeliyim bunu yapıyorum fakat bu benim kendi içimde yaşadığım bişey kendisi farketmesi imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…