- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
Evli de olsanız, 10 tane çocuğunuz da olsa, hatta 100 yaşında bile olsanız önce insansınız ve insan duygusal bir varlıktır. Ve her daim duyguları stabil olmayabilir. Bir boşluk anında, ya da sıradan bir zamanda bile herhangi bir ortamda karşılaştığınız birinden etkilenebilirsiniz bu olağanüstü bir durum değil, ve inanın çoğu insanın yaşamı boyunca başına en az 1 kere gelebilecek bişey. Bu kadar yargılamayı ve ağır eleştiriyi de haketmiyorsunuz bana kalırsa. Tabiki bu durum sadece duygusal boyutta kaldıysa. Yani bu durumda sizi suçlamak düşünce suçlarından ceza verilmesi kadar saçma ve ilkel. Durumunuz nereye evrildi şu an bilmiyorum ama, kendinizi kontrol edip hislerinizi analiz etmeye çalışın bastırmak yerine, ve eşinizle daha yakın olmaya çalışın, onu neden sevdiğinizi hatırlatacak planlar yapın. Eminim bir hata yapmayacak kadar bilinçli ve olgun birisiniz. Kalkıp bu linç meydanında bu kadar cesurca yazabildiğinize göre çözüm aradığınıza eminim. Boş şans.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Duygularımın bir boşluktan ibaret olduğunu anladım konuyu çok güzel özetlediniz burda bir tayfa var gerçek hayattaki mutsuzluklarını burada birilerini aşağılayarak tatmin ediyorlar eşimle daha fazla vakit geçirdim ve gerçekten yanlış düşündüğümü anladım şuan karşı tarafa karşı hiç bir hissim yokEvli de olsanız, 10 tane çocuğunuz da olsa, hatta 100 yaşında bile olsanız önce insansınız ve insan duygusal bir varlıktır. Ve her daim duyguları stabil olmayabilir. Bir boşluk anında, ya da sıradan bir zamanda bile herhangi bir ortamda karşılaştığınız birinden etkilenebilirsiniz bu olağanüstü bir durum değil, ve inanın çoğu insanın yaşamı boyunca başına en az 1 kere gelebilecek bişey. Bu kadar yargılamayı ve ağır eleştiriyi de haketmiyorsunuz bana kalırsa. Tabiki bu durum sadece duygusal boyutta kaldıysa. Yani bu durumda sizi suçlamak düşünce suçlarından ceza verilmesi kadar saçma ve ilkel. Durumunuz nereye evrildi şu an bilmiyorum ama, kendinizi kontrol edip hislerinizi analiz etmeye çalışın bastırmak yerine, ve eşinizle daha yakın olmaya çalışın, onu neden sevdiğinizi hatırlatacak planlar yapın. Eminim bir hata yapmayacak kadar bilinçli ve olgun birisiniz. Kalkıp bu linç meydanında bu kadar cesurca yazabildiğinize göre çözüm aradığınıza eminim. Boş şans.
ÜzücüYok öyle değil ya eşimle sorunum olsa asla düşünmem ama hiç bir sorunum yok etraftan imrenilerek bakılan bir evliliğim var
Sonrası peki, hoslandınız tamam esiniz bunu ogrense?? Daha da kötüsü aranızda birsey yasansa ne yapacaksınız?? Esiniz anlattıgınız kadarıyla iyi biri ve bunu hak etmiyor, aynını eşiniz yapsa siz yakalasanız, tam da buraya gelıp "kızlar esım benı aldatıyor" diye baslık acardınız sanırım, allasen aklını basına al, ya bosan ne halt edıceksen et, ya da kendıne hakım ol cık o ısten, orda durdukca bu durum ısın ıcınden cıkmaz hal alır esın ogrenır, hayır adam duysa kahrolur, yazıkkkk.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
güç olabilir. güçlü erkekler bana da çok seksi geliyorlar açıkçası. hatta eşime aşık olmamada kariyeri ve konumunun çok etkisi olduğunu düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın para değil bahsettiğim. başarılı erkek seviyorum ben.tabi ben geç evlendim. ne istediğimi biliyordum. ona göre tercih yaptım. siz daha erken evlendiğiniz için 30 larda kendinizi tanımaya başlıyor olabilirsiniz.Karakterleri çok benziyor buna cevap veremiyorum
bir süre bekleyin, adamla iş dışında görüşmeyin konuşmayın. Vakit geçmesine rağmen hala aklınızdaysa gelip geçici bir his değil demektir, o zaman belki de evliliğinizi sonlandırmayı düşünebilirsiniz. Fakat siz bu platonik duygular için kendinizi yakıcaksınız gibi bir his var içimde.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Öyle bir niyetim yok iş ilişkisi içinde konuşuyorum başkada bir hissiyatım yokbir süre bekleyin, adamla iş dışında görüşmeyin konuşmayın. Vakit geçmesine rağmen hala aklınızdaysa gelip geçici bir his değil demektir, o zaman belki de evliliğinizi sonlandırmayı düşünebilirsiniz. Fakat siz bu platonik duygular için kendinizi yakıcaksınız gibi bir his var içimde.
Bencede güçe olan hayranlık ama kendime geldim sapla samanı karıştırdım çabuk uyandım şükürgüç olabilir. güçlü erkekler bana da çok seksi geliyorlar açıkçası. hatta eşime aşık olmamada kariyeri ve konumunun çok etkisi olduğunu düşünüyorum. yanlış anlaşılmasın para değil bahsettiğim. başarılı erkek seviyorum ben.tabi ben geç evlendim. ne istediğimi biliyordum. ona göre tercih yaptım. siz daha erken evlendiğiniz için 30 larda kendinizi tanımaya başlıyor olabilirsiniz.
ay benzer bir konu acmistim yakin zamanda. epey de linc edildim haliyle. ama ben asik degilim sadece biraz yakinlik ihtiyaci cinsel cekim vs. vazgectim durumun yanlisligini fark ettim yazmissiniz ama bence sadece kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. bu ahlaksiz yanlis bir durum diye bastirmaya calisiyorsunuz. bu amiriniz gittikten sonra benzer ozelliklerde baskasi gelse ondan da hoslanacaginiza eminim. cunku eger insan esinden bir kere kopup da baskasina birseyler hissetmeye basladiysa ve bu durum uzun bir zaman da suruyorsa bir daha hicbir sey eskisi gibi olmuyor. umarim hayatimizla ilgili en dogru kararlari alabiliriz.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Uzun bir zaman olmadı kendimi hiç birşey için ikna etmek zorunda değilim maddi durumum yerinde boşanmak istersem boşanırım hiç sorun değil idare ederek bir evliliğin yürümeyeceğinin bilincindeyim anlık bişeydi şuan gerçekten midem bulanıyor bu durumda hatta o kişiyi görmek dahi istemiyorum ama dediğim gibi işle ilgili görüşüyorum o kadaray benzer bir konu acmistim yakin zamanda. epey de linc edildim haliyle. ama ben asik degilim sadece biraz yakinlik ihtiyaci cinsel cekim vs. vazgectim durumun yanlisligini fark ettim yazmissiniz ama bence sadece kendinizi ikna etmeye calisiyorsunuz. bu ahlaksiz yanlis bir durum diye bastirmaya calisiyorsunuz. bu amiriniz gittikten sonra benzer ozelliklerde baskasi gelse ondan da hoslanacaginiza eminim. cunku eger insan esinden bir kere kopup da baskasina birseyler hissetmeye basladiysa ve bu durum uzun bir zaman da suruyorsa bir daha hicbir sey eskisi gibi olmuyor. umarim hayatimizla ilgili en dogru kararlari alabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?