Bebeğim kadın gitti elin adamını hayal ederek uykuya daldı sen niye sinir oluyosunKız vallahi deli gibi uykum vardı,telefon kapanmak üzereydi ama şarja taktım.O kadar sinir oldum yani.
Yok yok,hıncımı alamadım.Yazik o kocaya be,ya da bu kadın trol.Ayicikli pijamalarını çekti,yorumları okuyup kahkaha atıyor.Bebeğim kadın gitti elin adamını hayal ederek uykuya daldı sen niye sinir oluyosun
Ilık bir duş sonrası bitki çayı veya süt sonra doğru yatak, bu konu çok fena ban getirir mazallah, haydi çocuklar uykuyaKız vallahi deli gibi uykum vardı,telefon kapanmak üzereydi ama şarja taktım.O kadar sinir oldum yani.
Ha böyle söylesene ya adam da size aşık o zaman ben ikna oldum.Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Mune ayarı çekti kanka,ben yatayım bariHa böyle söylesene ya adam da size aşık o zaman ben ikna oldum.
Yat tabiki millet elin adamını düşlüyor diye biz niye banlanalım ki uyayalım mis gibiMune ayarı çekti kanka,ben yatayım bari.
Mune ayarı çekti kanka,ben yatayım bari.
Sıcak konulardan eliniz yanar cıs olursunuz, gözlerinizi kapatıp uyuyun, rüyanızda neler neler göreceksiniz :))Yat tabiki millet elin adamını düşlüyor diye biz niye banlanalım ki uyayalım mis gibi
Son bi eller havayaGöz koyma elin adamına elindekiyle yetin.
Ununu elemiş eleğini asmış piyasadan çekilmişsin abla derdin ne.
Yaristircaz mi napicaz hfhdhdŞimdi yakışıklı var, yakışıklı var. Eşiniz ve amiriniz kaç yaşındalar ? Fiziksel özellikleri nasıl; yüzlerine bakan yakışıklı mı, sempatik veya karizmatik mi der ?
Yaristircaz mi napicaz hfhdhd
Yaristircaz mi napicaz hfhdhd
Konu kendini övmeye ve böbürlenmeye yönelik olunca ; çalışmadığı yerden sorayım dedim.
Ay bilemedim, ayrica bizden ne akil istiyo ki, kendi suyuna şap at, cinsel cazibesi yok olsun diye adami tuvalette z.carken hayal et falan bunlari mi yazalim, daha ben ne diyimKonunun üst metninde anlatılanla, aslında vurgulanan farklı şeyler gibi geldi bana.
Ben anlayamadım.Yani ayy canım çok şanslısın.İki tane mükemmel erkek seni istiyor.Çok güzel olmalısın dememizi mi istiyordu konu sahibi?Konunun üst metninde anlatılanla, aslında vurgulanan farklı şeyler gibi geldi bana.
Ben onu da anlayamıyorum.Boşansın ne ilgi istiyorsa gitsin alsın amirinden veya başkasından.Ve ayrıca konu sahibi eşiniz kötü olsa anlarım, ilgiyi dışarda aradığınızı düşünürüm.
Aynen o zaman da aslında haksız oluyor ama bir köşesinden tutmak istedim herhalde.Ben onu da anlayamıyorum.Boşansın ne ilgi istiyorsa gitsin alsın amirinden veya başkasından.
Ay bilemedim, ayrica bizden ne akil istiyo ki, kendi suyuna şap at, cinsel cazibesi yok olsun diye adami tuvalette z.carken hayal et falan bunlari mi yazalim, daha ben ne diyim
Ben anlayamadım.Yani ayy canım çok şanslısın.İki tane mükemmel erkek seni istiyor.Çok güzel olmalısın dememizi mi istiyordu konu sahibi?
Biz bi tane bulamıyoruz millet evli olduğu halde aklı ikincisinde üçüncüsünde.
Where is the adalet?
Çok doğru demişsiniz vallahi.Ben iş yerimde lavaboya zor gidiyorum bunlar aşk meşk cinsel çekim derdinde. Böylerleri giriyor devlet dairelerine sonra bi işimiz düşüp gittiğimizde 10 saat sıra bekliyoruz işler neden yürümüyo diyoruz.Fazla rahatlıktan napcaklarını şaşırıyorlar.Belli oluyor işin rahat olduğu, o kadar boş ve gereksiz ki aklınız başka yerlere kayabiliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?