Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Konunun üst metninde anlatılanla, aslında vurgulanan farklı şeyler gibi geldi bana.
Ay bilemedim, ayrica bizden ne akil istiyo ki, kendi suyuna şap at, cinsel cazibesi yok olsun diye adami tuvalette z.carken hayal et falan bunlari mi yazalim, daha ben ne diyim

Ve ayrıca konu sahibi eşiniz kötü olsa anlarım, ilgiyi dışarda aradığınızı düşünürüm. Fakat anlattıklarınıza göre yaptığınız tamamen karaktersizlik.
Boşanin madem amirinizle ne nane yemek istiyorsanız yiyin. Hem evdeki bulgurdan olma hem eldeki prince git. Gerçekten çok acımasızca ve karaktersizce. Şapkanızı önünüze koyup düşünmenizi ve empati yapmanızı tavsiye ediyorum.

Ay bilemedim, ayrica bizden ne akil istiyo ki, kendi suyuna şap at, cinsel cazibesi yok olsun diye adami tuvalette z.carken hayal et falan bunlari mi yazalim, daha ben ne diyim

Ben anlayamadım.Yani ayy canım çok şanslısın.İki tane mükemmel erkek seni istiyor.Çok güzel olmalısın dememizi mi istiyordu konu sahibi?

Tam olarak istediği mesaj türü bu olabilir mi ?
Biz bi tane bulamıyoruz millet evli olduğu halde aklı ikincisinde üçüncüsünde.
Where is the adalet?

Belli oluyor işin rahat olduğu, o kadar boş ve gereksiz ki aklınız başka yerlere kayabiliyor...
Çok doğru demişsiniz vallahi.Ben iş yerimde lavaboya zor gidiyorum bunlar aşk meşk cinsel çekim derdinde. Böylerleri giriyor devlet dairelerine sonra bi işimiz düşüp gittiğimizde 10 saat sıra bekliyoruz işler neden yürümüyo diyoruz.Fazla rahatlıktan napcaklarını şaşırıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…