• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır

Şimdi yakışıklı var, yakışıklı var. Eşiniz ve amiriniz kaç yaşındalar ? Fiziksel özellikleri nasıl; yüzlerine bakan yakışıklı mı, sempatik veya karizmatik mi der ?

Ben evliliklerde sadece çocuğu düşünürüm kadin da erkekte bosanip kendi hayatina bakiyor ama ya o cocuklar bakin sizi tanimam etmem ona ragmen sizin cocugunuzu dusunuyorum lutfen sizde cocugunuzu düşünün hangi çekim o çocuğun mutlulugundan daha önemli olabilir ki cekimi hissettiğiniz anda cocugunuzu ve onun mutlulugunu dusunun bence iyi gelecektir

Olabilir kınamamak lazım bende böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmezdim insanın başına herşey geliyor
Yine bir "Kınama başına gelir" lafları başladı. Hayırdır amacınız ne sizin? Konuyu neden açtınız? Sizi alkışlayacak tek bir kişi bulamazsınız burdan.

Duygu hanım, yolunuz yol değil! anladık şalvarınıza ateş düşmüş en azından o garip kocanı, bu ateş uğruna harcama dürüst ve namuslu ol kocanı boşa sonra ne yaparsan yap!

Direkt boşanmak. Tamam bu adamı sevip sevmediginiz belli degil ama eşinizi sevmediginiz belli. Çünkü gözünüz görmezdi.

Kinamiyorum. Eminim siz de böyle bir şey yaşamak istemezdiniz. Boşanın.

Yani bu yanlışı yapmayın aldatmak zihnen de aldatmaktir illa eyleme dökmek değil kalpte bir şey hissetmek... Bu sefer evdeki adamın günahına girmeyin boşanın.

Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Erkekler kimin ne olduğunu anlar onun da belli ki gözleri felfecir o yüzden size her şeyi danışır Duygu hanım!

Yine bir "Kınama başına gelir" lafları başladı. Hayırdır amacınız ne sizin? Konuyu neden açtınız? Sizi alkışlayacak tek bir kişi bulamazsınız burdan.

Duygu hanım, yolunuz yol değil! anladık şalvarınıza ateş düşmüş en azından o garip kocanı, bu ateş uğruna harcama dürüst ve namuslu ol kocanı boşa sonra ne yaparsan yap!

Kadın şu aşamada kocasını boşarsa, adam zararlı çıkar. Adam durumu anlayıp; düzgün bir avukatla davayı açıp, sadakatsiz karısından sıfır maddi zararla kurtulur umarım.

bence bunu eşinle konuş.çok iğrenç yaşadıklarınız.bunlar duygu değil,ruhunuz kirlenmiş kendinize dur demeseniz bedeninzde....

Linçlemek istemiyorum ama eşi duyarsa veya işyerinde farkedilirse sonu rezillik.Eşi de ayrılır,çocuğunu da alır elinden.O zaman o çekim duyduğu yakışıklı amir de yüzüne bakmaz.
Yavvv ne istemiyorsun Allah aşkına,tam linclik konu işte😒.

Göz koyma ekin adamına elindekiyle yetin.
Ununu elemiş eleğini asmış piyasadan çekilmişsin abla derdin ne.

Bence evde eşi, işte amiri olan 2 yakışıklı erkek tarafından beğenilen bir kadın oluşuyla böbürlenmek istedi.

Şimdi yakışıklı var, yakışıklı var. Eşiniz ve amiriniz kaç yaşındalar ? Fiziksel özellikleri nasıl; yüzlerine bakan yakışıklı mı, sempatik veya karizmatik mi der ?

Şu kadar basit bir soruya, henüz cevap vermedi. Karakterler kafasında henüz şekillenmemiştir belki.

Back
X