Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Ya bırakın Allah aşkına,gerçekten seven bir insan kimseye karşı cinsel çekim hissetmez.Kendinizi kandırıyorsunuz.En ufak bir fırsatını bulduğunuzda da eyleme dönüşür bu,yine de bana ne ya.

Seni burada ham yaparlar

O kocayı hak etmiyorsun umarım o da farkına varır ve sana tekmeyi basar

İyi insanlar hep harcanır zaten şaşmaz hiç

Ya boşanın ya da işi bırakın. Eşinizin bir başka kadınla şöyle bir durumda olmasını ister miydiniz?

Linç etmeden en makul ölçüde size önerim: bekar, yakışıklı amirinizin numarasını ve özelliklerini içeren bilgilerini; konunuzu kapatmadan önce bizlerle paylaşabilirsiniz. (!)

Eşiniz için temennim: Umarım yüzünüzde açan güllerin, kendisi için olmadığını en kısa sürede fark eder ve sadakat bağı zedelenmiş bu evlilikten kendisini kurtarır. Bu evliliği bitirirken çocuğunu da ihmal etmemesi ve çocuğun menfaatini korumasını dilerim.

Bi silkelen kendine gelirsin :)

Deymez hemde hiç ama işte bazen insanın elinde olmuyo bunu içimde bitirmem lzm

Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Oha yani. Ne demek cinsel çekim? Bu ne kadar abes bir gerekçe. Sen bu hayalleri kurarken çocuğuna bak lütfen. Onurunu, evliliğini, eşini, her şeyi geçtim çocuğundan eğer utanmıyorsan zaten boşver. Ne istersen yaşa. Kudurdunuz ya kusura bakmayın da. Kadın, erkek hepiniz kudurdunuz!

Yazdım yazdım sildim ne denir ki şimdi bu duruma. Eşinizi aldatıyorsunuz duygusal olarak. Bide işin içine cinsel çekim girmiş ki eyvah eyvah. Ateşle barut sürekli yan yana.
Esiniz baska bir kadina bu şekilde hissetse üzülmez misiniz

Bunun istatistiği ne tutmussunuz ne ğüzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…