- 29 Mayıs 2021
- 14.129
- 92.038
- 548
- 36
Eşinizi seviyor amirinize cinsel çekim hissediyorsunuz. Sadakatsiz volkanin cinsiyet değiştirmiş hali gibi bir şey bu yani.Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Ya bırakın Allah aşkına,gerçekten seven bir insan kimseye karşı cinsel çekim hissetmez.Kendinizi kandırıyorsunuz.En ufak bir fırsatını bulduğunuzda da eyleme dönüşür bu,yine de bana ne yaDüzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Eşinizle cinsel hayatınız nasıl?Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Seni burada ham yaparlarİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
O kocayı hak etmiyorsun umarım o da farkına varır ve sana tekmeyi basarİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Saat pek müsait değil. Sabaha kadar yoruma kapatılırsa kurtulur.Seni burada ham yaparlar
Şakalaşıyoruz arada ama dediğim gibi cinsel olarak çekiyor çok aşk değil bence öyle bi hissim yokFazla göz teması kurmayın.Sakalasmayin ciddi olun.
Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir işAklini basina topla bacim. O isten de ayrilman lazim.
Kızgınlığa giren kedi değilsiniz. İrade sahibisiniz.Şakalaşıyoruz arada ama dediğim gibi cinsel olarak çekiyor çok aşk değil bence öyle bi hissim yok
İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Bi silkelen kendine gelirsin :)İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Deymez hemde hiç ama işte bazen insanın elinde olmuyo bunu içimde bitirmem lzmŞeytana uymayın eşinizi çocuğunuz düşünün eşiniz aynı şekilde olsaydı ne kadar üzücü değil mi empati yapın adamın bazı şeyleri hoş gelebilir ama doğru bu değil eşinizin duyduğunu ya da hissettiğini şüphelendiğini düşünün değer mi bı heves uğruna yuvanızi yıkmaya
Oha yani. Ne demek cinsel çekim? Bu ne kadar abes bir gerekçe. Sen bu hayalleri kurarken çocuğuna bak lütfen. Onurunu, evliliğini, eşini, her şeyi geçtim çocuğundan eğer utanmıyorsan zaten boşver. Ne istersen yaşa. Kudurdunuz ya kusura bakmayın da. Kadın, erkek hepiniz kudurdunuz!Düzenimi bozmak istemiyorum zaten eşimi sevilorum çokta memnunum ama benimki galiba cinsel çekim :/
Eşiniz başka bir kadına karşı cinsel çekim hissetseydi,ne hisseder diniz?Şakalaşıyoruz arada ama dediğim gibi cinsel olarak çekiyor çok aşk değil bence öyle bi hissim yok
Yok öyle değil ya eşimle sorunum olsa asla düşünmem ama hiç bir sorunum yok etraftan imrenilerek bakılan bir evliliğim varhe yani dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan da olmayayım diyorsunuz.
Sadece cinsel çekimse önemli değil dememiz mi gerekiyor burada? Aşk olmayınca önemsiz mi oluyor cinsel çekim?Şakalaşıyoruz arada ama dediğim gibi cinsel olarak çekiyor çok aşk değil bence öyle bi hissim yok
Bunun istatistiği ne tutmussunuz ne ğüzelBöyle konularda hiç sekmiyor. Kocanın ne kadar kusursuz bir önden anlatılıyor. Sonra ne kadar aşağılık bir eylem içinde olduğu. Linç etmeyin dese de linç edilmek istiyor. Hırpalanmak istiyor. Bu, kendini cezalandırma biçimi.
Kurulu düzeniniz var yaniYok öyle değil ya eşimle sorunum olsa asla düşünmem ama hiç bir sorunum yok etraftan imrenilerek bakılan bir evliliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?