Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

En son yorumlar ağır gelmeye başlayınca kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz noktasına da geliniyor onu atlamayalım.

İyi kocası olanların gözü dışarda .Aldatılan dayak yiyen küfür işiten kadınlar da 2.3.cocugu yapayım boşanmak istemiyorum diye çare arayışında.ortası yok mu ??

Yok öyle değil ya eşimle sorunum olsa asla düşünmem ama hiç bir sorunum yok etraftan imrenilerek bakılan bir evliliğim var

eşinizle sorununuz yoksa niye başka bir adamla sevişmek istiyorsunuz?
önceki mesajınızda adamdan emin olsam boşanırım demiştiniz. konfor alanınızı diğer adamı garantilemeden bırakmak istemiyor olmanız sorununuz olmadığı anlamına mı geliyor sizce?

Emin olmadan eldeki kocadan olmayın tabi ama ne gereği var.
Uzak durun diyene asistaniyim demişsiniz, devlet memuruymuşsunuz. Memurlukta böyle asistanlık oluyor mu, ilk defa duyuyorum. Birim değiştiremiyor musunuz?
Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır

Bunun tek çözümü empati. Eş kişisi yapsa nasıl düşünürdünüz.

Diyelim ki duygularınızı akışına bıraktınız karşılık aldınız, ya eşiniz öğrenecek (öğrenme ihtimaline karşı tüm senaryoları kendiniz yazabilirsiniz) ya da siz boşanacaksınız (boşanınca da her şey güllük gülistanlık olmayacak sil baştan yaşarcasına) Çocuğunuza hiç deyinmeyim.

Hiç olumlu bir şey olmayacağı için bu kötü çıkarımları sürekli düşünüp bundan vaz geçin..

Hoslanabilirsin ama kendi icinde yasa ve bitir,baska yapabilcrk biseyin yok

Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Kekleme bizi ya. Sen bence kendinin farkında değilsin. Bir insan bir yerde nasılsa çoğu yerde de aynıdır. Evliliğinin, çocuğunun sorumluluğunu, gereğini taşıyamayan insan iş yerinde amirinin saygı duyduğu, müthiş becerikli biri olamaz. Baya baya sallıyorsun güzelim. Yok dışarıdan imrenilen evliliğim var, yok amirim bana her şeyi soruyor falan. Önemsenmek istiyorsun belli ama tehlikeli sularda yüzüyorsun.

Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Biran önce kendinize ceki düzen verin esinizi evligiliginzi düşünmüyorsaniz çocuğunuzu düşünün vazgecemiyorsanizda bosanın ne yasamak istiyorsaniz öyle yaşayın eşinize ve çocuğunuza bun kötülüğü yapmayin hiç kimse aldatilmayi hak etmiyor

Sanmıyorum.Sanal bir ortamda, eteklerindeki taşları döküp; insanların tepkileriyle tatmin oluyorlar bence.

O yüzden o böbürlenmeler. "Kocam yakışıklı, dışardan bakan herkes evliliğimize imreniyor; yakışıklı, bekar amirin bile beni görünce dibi düşüyor. Ben de hem evde hem de işyerinde, bu 2 yakışıklı adam tarafından tercih edilmenin tadını çıkarıyorum vb" diyor.

Yakında çıkar kokusu. O zaman görür adamların gerçek düşüncelerini.

Konu sahibinin ve konu sahibi zihniyetindeki insanların maskelerinin en kısa sürede düşmesini dilerim.

Eşiniz ne iş yapıyor?
Adamın iş hayatındaki konumu sizi cezbediyor sanırım. Eşinizi iş yerinde ziyaret falan edin belki o da gözünüze çok güçlü görünür. Kariyer seviyorsunuz belli

Ayrıca cinsel çekim diyip durmuşsunuz.
Cinsel çekim o kadar da hafife alınacak bir his değil.Yanlış şeyler yapabilirsiniz, çok mümkün.

Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Dertlesmeyin hanımefendi niye dertleşiyorsunuz?
Siz gerçekten uzak durmak isteseniz iş dışında farklı diyaloglara girmezsiniz zaten.
Siz nasıl onun bana karşı hisleri var diyorsanız o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur emin olun. Kendinizi kandırıyorsunuz içimde yaşıyorum diye birde.
İnsanı yönden falan bakayım diyorum ama yok hep aynı profil sizin gibiler.

Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Yok artik siz bence epey bi hayal dunyasinda yasiyorsunuz, adamin size ilgisi filan yok.
Ilk basta gercekten care ariyorsunuz sanmistim ama artik fikrim degisti, bu durum sizin hosunuza gidiyor gibi. Hislerinden rahatsiz olup bertaraf etmek isteyen kisi oturup da hoslandigi kisiyle dertlesmez zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…