- 29 Mayıs 2021
- 14.127
- 92.036
- 548
- 36
En son yorumlar ağır gelmeye başlayınca kınadığınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz noktasına da geliniyor onu atlamayalım.Böyle konularda hiç sekmiyor. Kocanın ne kadar kusursuz bir önden anlatılıyor. Sonra ne kadar aşağılık bir eylem içinde olduğu. Linç etmeyin dese de linç edilmek istiyor. Hırpalanmak istiyor. Bu, kendini cezalandırma biçimi.
İyi kocası olanların gözü dışarda .Aldatılan dayak yiyen küfür işiten kadınlar da 2.3.cocugu yapayım boşanmak istemiyorum diye çare arayışında.ortası yok mu ??İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
İstatistik vermedim. Gördüğümü söyledim.Bunun istatistiği ne tutmussunuz ne ğüzel
Memurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Kesinlikle bunu yapacağım bu saçma hissi sonlandırmak için birilerinden tokat yemek istiyorum sanırımHerşey sizin elinizde. Empati yapin eşiniz aynisini düşünse... hoş gözükmüyor
Tokat manyağı yapardım sizi de,uykum geldiKesinlikle bunu yapacağım bu saçma hissi sonlandırmak için birilerinden tokat yemek istiyorum sanırım
Yok öyle değil ya eşimle sorunum olsa asla düşünmem ama hiç bir sorunum yok etraftan imrenilerek bakılan bir evliliğim var
Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışırEmin olmadan eldeki kocadan olmayın tabi ama ne gereği var.
Uzak durun diyene asistaniyim demişsiniz, devlet memuruymuşsunuz. Memurlukta böyle asistanlık oluyor mu, ilk defa duyuyorum. Birim değiştiremiyor musunuz?
Eşinizle cinselliğiniz sorunsuz mu diye sormuştum.Yok öyle değil ya eşimle sorunum olsa asla düşünmem ama hiç bir sorunum yok etraftan imrenilerek bakılan bir evliliğim var
Hoslanabilirsin ama kendi icinde yasa ve bitir,baska yapabilcrk biseyin yokİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Kekleme bizi ya. Sen bence kendinin farkında değilsin. Bir insan bir yerde nasılsa çoğu yerde de aynıdır. Evliliğinin, çocuğunun sorumluluğunu, gereğini taşıyamayan insan iş yerinde amirinin saygı duyduğu, müthiş becerikli biri olamaz. Baya baya sallıyorsun güzelim. Yok dışarıdan imrenilen evliliğim var, yok amirim bana her şeyi soruyor falan. Önemsenmek istiyorsun belli ama tehlikeli sularda yüzüyorsun.Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Biran önce kendinize ceki düzen verin esinizi evligiliginzi düşünmüyorsaniz çocuğunuzu düşünün vazgecemiyorsanizda bosanın ne yasamak istiyorsaniz öyle yaşayın eşinize ve çocuğunuza bun kötülüğü yapmayin hiç kimse aldatilmayi hak etmiyorMemurum bacım nasıl ayrılayım imkansız ve işim çok rahat herkesin isteyeceği bir iş
Böyle konularda hiç sekmiyor. Kocanın ne kadar kusursuz bir önden anlatılıyor. Sonra ne kadar aşağılık bir eylem içinde olduğu. Linç etmeyin dese de linç edilmek istiyor. Hırpalanmak istiyor. Bu, kendini cezalandırma biçimi.
Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadımIsteyebiliyorsan tayin iste ya da umarim adam gider baska bir yere. Ne diyeyim...
Dertlesmeyin hanımefendi niye dertleşiyorsunuz?Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Ben sadece elimde çekirdekle izlemeye geldim.Geçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
Yok artikGeçen gün kendisiyle biraz dertleştik belki giderim dedi kendisinin bana ilgisi olduğunu düşünüyorum aslında acaba o yüzden mi dedi ondan emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?