- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.049
- 528
Bilmem olabilir mi? Burda sayfalarca linç yazılmış kadın benim yazdığım ironik mesajı aşırı ciddiye almıştır. Kim bilir şuan mutluluktan havalara uçuyordur.Tam olarak istediği mesaj türü bu olabilir mi ?
İlgi odağımı olmak istiyor?Tam olarak istediği mesaj türü bu olabilir mi ?
Bilmem olabilir mi? Burda sayfalarca linç yazılmış kadın benim yazdığım ironik mesajı aşırı ciddiye almıştır. Kim bilir şuan mutluluktan havalara uçuyordur.
Olabilir.Ben asıl amacın bu olabileceğini düşünüyorum.
İlgi odağımı olmak istiyor?
İyi de bu narsistlik gibi bir şey?İddiası zaten ilgi odağı olduğu.Amirin asistanı olmasına rağmen; adamın onunla konuşmasını "herşeyi bana danışır" olarak yorumluyor.
İşin görsel kısmına gelirsek; o ise tamamen göreceli.
Siz belli etmesenizde erkekler bu durumu hissedebilir zaten erkek milleti yanlış anlamayada meyilli evli kadınşar daha cazip geliyor bide onlara cinsel açıdan aman dikat edin fark ederse sizi kullanmak isteyebilir sizde sizi seviyor sanıp yuvanıza zarar verirsiniz. İnsanın elinde olmayabilir bu duygular kimse sınanmadığı günağın masumu değildir. Kimse ahkam kesmesin. Sizin şuan yapmanız gereken sade uzak durmak işten çıkın mümkünse görmeyince unutursunuz. Aslında severek evlendiyseniz olmaması lazım böyle bişey eşinizden soğudumuz mu kırdı mı sizi belki duygusal boşluktasınızSevdiği yok ondan eminim ama benim onla ilgili bişey hissettiğimi düşündüğünü sanmıyorum çünkü belli etmiyorum hiç bir şekilde
Düşüncelerinde kaldığı sürece sorun yok. Bu tarz çekimler genç kızların işi, bizim yaşımızdaki bir kadın ve özellikle anne için çok önemli şeyler değil. Daha çnce yaşamadıysanız size özel geliyor olabilir ama yaşayanlar bilir ki, sadece çekim işte… önemli olan emek verdiğin, birlikte hayatını kurduğun kişi ile yaşadığın daha az çekimli olsa bile daha çoj gerçek olan o duygular. Etkilensen de umursama, normal de ve hayatına devam etİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Eşinden önce kendine saygı duymayı öğrenmelisin.Kendine bunu yakıştırıyorsan sen bilirsinİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Asistanı olduğunuz için olmasın o danışma olayi:))))Kendisi kurumdaki en yetkili kişi ve beni çok önemsiyor işimi beğeniyor sanırım onun o gücü hoşuma gidiyor başkası odasına girmeye çekinir o herşeyi bana danışır
Bu işin sonu illaki kötü biter. Bunlar boş hevesler. geçici, sacma hisler. Sonunda değmezmiş diyeceğin pişmanlık dolu duygular. Hayatını mahvetmek istiyorsan devam et. Romantik romantik düşünüp de kapılıp gitme.Duygularından emin olsam boşanırım fakat şuan ondan da emin değilim cinsel birşey gibi hissediyorum
Severek evlendik diyorsunuz..severek evlenenler de genelde bu şekilde olmaz,mantık evliliği deseydiniz anlardım da severek evlenen birisi nasıl oluyor da başka bir adamı arzulayabiliyor anlayamadım bunu..ayrıca hoşlanabirsiniz ama bunun imkansız olduğunu sırf arzuladığınız ve hoşlandığınız için hem eşinizi hem de çocuğunuzu üzmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?eski sevgilimi özledim unutamıyorum deseniz anlayacağım sonuçta sevmişsiniz birleyken paylaşmışsınız ..beynim durdu..sakın evliliğinizi bir hiç uğruna yıkmayınİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
aşk diye birseyin sahte oldugunu biliyorum. seytan sen gunahi isledikten sonra sana bunun sahte bir oyundan ibaret oldugunu gosterecek ama sen bu hataya kesinlikle dusme bence. ahiretini yakmana degmezİyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
Ya hemen işi bırakıp eşine ve evliliğine sarilacaksin ya da eşim benden daha iyisini hak ediyor deyip eşini birakacaksin.İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?