Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Sevdiği yok ondan eminim ama benim onla ilgili bişey hissettiğimi düşündüğünü sanmıyorum çünkü belli etmiyorum hiç bir şekilde
Siz belli etmesenizde erkekler bu durumu hissedebilir zaten erkek milleti yanlış anlamayada meyilli evli kadınşar daha cazip geliyor bide onlara cinsel açıdan aman dikat edin fark ederse sizi kullanmak isteyebilir sizde sizi seviyor sanıp yuvanıza zarar verirsiniz. İnsanın elinde olmayabilir bu duygular kimse sınanmadığı günağın masumu değildir. Kimse ahkam kesmesin. Sizin şuan yapmanız gereken sade uzak durmak işten çıkın mümkünse görmeyince unutursunuz. Aslında severek evlendiyseniz olmaması lazım böyle bişey eşinizden soğudumuz mu kırdı mı sizi belki duygusal boşluktasınız

Düşüncelerinde kaldığı sürece sorun yok. Bu tarz çekimler genç kızların işi, bizim yaşımızdaki bir kadın ve özellikle anne için çok önemli şeyler değil. Daha çnce yaşamadıysanız size özel geliyor olabilir ama yaşayanlar bilir ki, sadece çekim işte… önemli olan emek verdiğin, birlikte hayatını kurduğun kişi ile yaşadığın daha az çekimli olsa bile daha çoj gerçek olan o duygular. Etkilensen de umursama, normal de ve hayatına devam et

Eşinden önce kendine saygı duymayı öğrenmelisin.Kendine bunu yakıştırıyorsan sen bilirsin

Duygularından emin olsam boşanırım fakat şuan ondan da emin değilim cinsel birşey gibi hissediyorum
Bu işin sonu illaki kötü biter. Bunlar boş hevesler. geçici, sacma hisler. Sonunda değmezmiş diyeceğin pişmanlık dolu duygular. Hayatını mahvetmek istiyorsan devam et. Romantik romantik düşünüp de kapılıp gitme.

Severek evlendik diyorsunuz..severek evlenenler de genelde bu şekilde olmaz,mantık evliliği deseydiniz anlardım da severek evlenen birisi nasıl oluyor da başka bir adamı arzulayabiliyor anlayamadım bunu..ayrıca hoşlanabirsiniz ama bunun imkansız olduğunu sırf arzuladığınız ve hoşlandığınız için hem eşinizi hem de çocuğunuzu üzmeyi düşünmüyorsunuz değil mi?eski sevgilimi özledim unutamıyorum deseniz anlayacağım sonuçta sevmişsiniz birleyken paylaşmışsınız ..beynim durdu..sakın evliliğinizi bir hiç uğruna yıkmayın

Adama cinsel! Çekim hissettiğinizde, çocuğunuzun masum yüzü gelsin aklıniza. Hiçbir şey, hiçbir cinsel dürtü, hoslanti, bu kadar iyi bir babası varken, bir çocuğun hayatını altüst etmeye değmez.

Bazı konuları aklım almıyor buradaki. Evliliğinde sorun olmayan çocuklu kadın, farklı sinyaller veriyor bekar adamlara, onları arzuluyor. Dünyanın çivisi çıkmış. Ne ara zaman buluyorsunuz, yemeği zor yapar çalışan kadın. Bu duygudan kurtulmaya niyetiniz yoksa, dağıtın yuvanizi... Kocayı fiilen boynuzlamamis okursunuz en azından.

aşk diye birseyin sahte oldugunu biliyorum. seytan sen gunahi isledikten sonra sana bunun sahte bir oyundan ibaret oldugunu gosterecek ama sen bu hataya kesinlikle dusme bence. ahiretini yakmana degmez

Bence evliliğinizde sorunlar var. Özellikle cinsel hayatta. Yoksa bir başkasına cinsel çekim hissetmezsiniz. Eşinizi sevdiğinizi de düşünmüyorum.

Ya hemen işi bırakıp eşine ve evliliğine sarilacaksin ya da eşim benden daha iyisini hak ediyor deyip eşini birakacaksin.

Şeytan karşıdakini daha lezzetli gösteriyor şu anda sana. .ama şunu hayal et boşanıp o bekarla evlendiğini çocuğuna bağırdığıni hayal et o zaman sevgi felan kalamaz diye düşünüyorum..

Eşinizi sevseniz sağa sola gözünüz kaymaz.
Ayrıca sadakat yükümlülüğünüz var, karşı tarafın durumu nedir?

Farkında mısınız, hep de kocasi mis gibi olan kadınlar yaşıyor bunu..

Benim gibi kocasi eksiklerle dolu kadınların ise gözü başkasını görmüyor.
Ulan evliyken başkasına aşık olma hakkımız olsa ilk benim olurdu!
Lütfen herkes hakkını bilsin!
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…