Evliyken başkasından hoşlanmak(linç edilmeden lütfen)

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
İyi geceler kızlar psikolojik olarak değişiğim yönlendirmenize ihtiyacım var Evliyim ve 1 cocuğum var 30 yaşındayım eşimle severek evlendik kendisi kariyerli düzgün kötü alışkanlıkları olmayan evine bağlı çalışkan bir adam çok güzel bir evlilik hayatımız vardı ki hala var aslında fakat benim açımdan son bir kaç aydır farklı şeyler hissediyorum iş yerinde amirimle aramda güzel bir uyum var kendisi bana çok güveniyor kendisinin gözünde bir insanım her konuda bana danışır önem verir yakışıklı bekar biri ve beni çok çekiyor kendisi napacağımı bilmiyorum hep aklımda kendisi gözümü kapattığımda onu hayal ediyorum bu düşünceden nasıl kurtulurum birebir çalışıyoruz sürekli

Tamam da niye pazarlık yapıyorsunuz?Linç edip,etmemek tamamen bana kalmış.Canim hunharca linç etmek istiyor ve haklıyım da.

Herhangi somut bir adım atmayarak engel olabilirsiniz kendinize. Düşünmeyi de bırakın eşiniz gelsin gözünüzün önüne. Ayrıca amir ile mesafe koyun. Muhakkak mesafe

televizyondaki romantik dizi karakterş değilseniz bu gözümi kapatıp hayal ediyorum saçmalıklarını geçelim lütfen. Ev işi, çocuk bakımı iş derken hayal kuracak haliniz mi kalıyor?

Kendinizi meşgul edip bu kişiye mesafeli olacaksınız, bu kadar basit.

Yanyana bulunmayın.Mesafe koyun.

Herhangi somut bir adım atmayarak engel olabilirsiniz kendinize. Düşünmeyi de bırakın eşiniz gelsin gözünüzün önüne. Ayrıca amir ile mesafe koyun. Muhakkak mesafe
Mesafeliyim aslında zaten kendiside mesafeyi bir insan ama iş için konuşurken bile ona karşı bir elektrik alıyorum

Olabilir kınamamak lazım bende böyle bir şey yaşayacağımı tahmin etmezdim insanın başına herşey geliyor
Henüz gelen bir şey yok ama kendinizi frenlemenin ötesine geçin. Bu işin sonu yok. Ayrıca attığınız adımlarda çocuğunuzu da düşünmek zorundasınız. İffetsiz bir yaşam olunca eşiniz hakli olarak onu alır sizden. O zaman da bu yaşadığınız şeyin aslında bir hiç olduğunu anlarsınız.

Düşünmekten vazgeçebilirsin mesela

Zaten çok yoğun bir hayatım var dediğim gibi mesafeliyiz ama gün içinde çok sık görüşmemiz gerekiyor ben onu asistanıyım

Mesafeliyim aslında zaten kendiside mesafeyi bir insan ama iş için konuşurken bile ona karşı bir elektrik alıyorum
Elektrikler kesilsin o zaman. Bence mesafe yok. siz öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Ayrıca sizin hissinizi amiriniz hissederse işinizden bile olabilirsiniz. Evli bir kadınla asla ilişki düşünmüyordur. Belki sevdiği var adamın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…