Evliyken baskasina asik olmak...

demekki mutlun deghilsin evliliğinde ve saglıklı düsünemiyorsun böyle oluncada.cinsellik bir evlili için cok önemli .insan ozman yanlız olmadıgını hissediyor.

ikinci cocuck degil .ya esinle problemleri düzelt yada evliliğini bitir normmalde böyle seyler demem ama sizde sağlıksızz seyler oluyor. 9 yas küçük birine ilgi duymak gibi.

biide biz kadınlar deger görmek istiyoruz bundanda mutlu oluyorz .ilgi görünce oraya kayıyoruz..

1. konu bence çocuk meselesi.
Zaten sadece eşinizin düzgün insan olması, üç- aşağı beş yukarı kültür seviyenizin aynı olması, statüsel anlamda da eşitliğinizden dolayı berabersiniz anladığım kadarı ile.
Aranızda eşiniz ile ne cinsel, ne de duygusal bir şey kalmamışken (sizin anlattığınız açıdan) ne diye 2. çocuk??

2-3 sene sonra birine gerçekten körkütük aşık olup eşinizden ayrıldığınızı düşünün, peki şimdi 1 tane var olan çocuğunuzun durumunu düşünecekken, hala 2. bir çocuk sahibi olmayı mı düşünüyorsunuz.

Ruh halinizi yadırgamıyorum, yargılamıyorum.
Fakat böyle küçük aşklar peşinde koşturmak yerine, kafanızı toplayıp evliliğinizde ne yapmak istediğinize karar verin bence.

Lütfen tüm kadınlara söylüyorum, eşinizi sevmiyorsanız, başka insanlara ilgi duyabilecek boyuttaysanız, sakin çocuk yapmayın! Yazık o canım evlatlara...

Bıçak sırtında yürümeye çalışıyorsunuz. Karşı tarafın biraz daha harekete geçmesiyle aldatmayı eyleme dökmenize az kalmış gibi görüyorum. Zira her ilgi gösterene ışık yakmanız ve anlam yüklemeniz sizin çaresiz değil fırsatçı biri olduğunuzu gösterir..

İhanet düşünceyle var ama icraat ile olmaya da az kalmış. Sakın ikinci çocuğu yapmayın. Zaten bir tanesinin günahına girmişsiniz. İkinci de arada kalmasın..
He bu arada eşiniz sizi aldatılma nedeniyle boşarsa çocuğu da alır biliyorsunuz değil mi?

Kendinizi dizginlemeyi öğrenin.
Eşiniz yeterince ilgilenmiyor olabilir.
Düşünün belki hayatta bile olamayabilirdi.
Ama çocuğunuz için bu tür düşünceler yine size ters gelmeli benim düşüncem bu.
Başkalarının gözünde de kendinizi küçük düşürmeyin.

Bu konudaki erkekleri tebrik etmek lazım gerçekten dürüstmüşler yoksa çoktan eşinizi fiilende aldatmıştınız, demekki hep erkekler de suç yok, ilgisini çekmek için herşeyi yapmışsın Maşallah bu kadarını kocanda deneseydin şuan evliliğin bu monotonlukta olmazdı..Herzaman dediğimiz,gibi aldatmanın bahanesi yok siz beynen, fikren yatkınsınız o sebeple birşeyleri kullanıyorsunuz, herkesin uzun evliliği,monotonlugu, zaman zaman sorunları oluyor o halde herkes aldatsın birbirini bumu mantık? 2.çocugu yapma, fikren aldatmaya devam edersen boşan...

Sanırım biraz duygusal boşluk yaşıyorsunuz.
Fakat bu sizi aldatmaya yöneltmemeli !
Acaba evliliğime renk katabilmek için neler yapabilirim veyahut eşiniz ile ivedilikle bu konuyu konuşabilirsiniz.
Allahtan karşınızdaki adam bu duruma karşılık vermemiş belki sizin açınızdan daha kötü şeyler olacak ve ihanet ile sonuçlanacaktı.
Ama şuanda bile bir farkındalığınız var bu da iyi yaptığınızın doğru olmadığının farkındasınız.
Acilen kendinize gelin eşinizle konuşun olmuyorsa da yanlış bir şey yapmadan boşanan asil bir kadın olun.
Oğlunuza , eşinize bunu reva görmeyin.

Çok masumca kaleme almışsın hikayeni ama malesef sandığın yada empoze etmeye çalıştığın kadar masum değilsin. Aldatmak illa fiziksel değildir. Hele bana göre aldatmanın en ağırıdır kalbinde ve aklında başka bir insanın olması. Çocuğun için boşanmayı göze alamıyosun ama "annelik" vasfını kirletmekten çekinmiyosun.

Esine olan askin ve ilgin bitmis..bu durumda ayrilmak iyi bir cozum gibi..nasil yaparsin ayyy nasil baska adamlara ilgi duyarsin cisss demiyorum.sadece evliligini bitir ne yaparsan yap diyorum.Ahh yani bekar adamlarla..

İçinde bulunduğunuz durum normal bişi değil kesinlikle ama cevabını kendiniz vermişsiniz zaten.... allah yardımcınız olsun ikinci çocuğu yapmayın derim allah 5 yaşındaki çocuğunuza uzun ömürler versin .

Bırakın evliyken flörtü, sevgiliden ayrılınca öyle pat diye hemen sevgili bulmayı bile doğru bulmam ben mesela.biraz soğusun diye beklenmesi taraftarıyım.

Kınamıyorum asla.Ama hem kendinize hem eşinize hem de evladınıza yanlış yapıyorsunuz.
Bu 3 kişinin hayatı için lütfen boşanın.Bu süreçte de Allah hepinizin yardımcısı olsun.

duygusal anlamda açlık çekiyorsun , eşini sevmiyorsun, aranızda pek evlilik ilişkisi kalmamış, ilgi zaten göremıyorsun bu durumda seni başka insanlara yöneltiyor.
yasadığın sey sevgı değil öncelikle bunu belirteyim bu zamana kadar ılgı görmemiş olmanın verdiği bir açlık. eşinle sorunların olduğuna ve mutlu olamayacağına inancın tamsa ayrıl geriye kalan hayatını yaşa.

Acik soyleyeyim duygulariniz umrumda degil. Herkes herkesi sevebilir asik olabilir soguyabilir.
Egitimli ,kariyer sahibi bir insanin sevmedigi bir adamdan,tatmin olmadigi bir evlilikten defalarca farketmesine rağmen halen cocuk yapma cabasi icin girmesi nedir?
Kusura bakmayin egitimli ve kariyer sahibisiniz ama akli basinda bir insan degilsiniz.

Boşanmayın çocuk yapın aldatmaya devam edin!!.bugün o adam yüz vermedi yarın yüz verenle daha beter işler yaparsın sen. Bence OĞLUN için karakterini sorgula. Bi erkek çocuğu için büyük yıkım anne!

Esinizi ve iliskinizi suclayarak yaptiginiz seyi hakli göstermeye calismayin. Cinsel hayatiniz iyi degilse, kocanız da gitsin baskalariyla yatsin madem? Aldatmaya kılıf uydurmaya gerek yok.
Gönül de akil da baskalarina kayabilir, bu normal bir durum. Ama bu durumda ayrilmak gerekir. Hele hele üstüne 2. Cocugu hic denememek gerekir.

deniz_gunes

Asla böyle bir durum yaşamam deyip büyük konuşamam tabi ki ama sanırım ben olsaydım bu konuyu eşimle paylaşırdım. Eşiniz başka kadınlara ilgi duyup onlar için kendine bakmaya başlasaydı nasıl hissederdiniz? Çocuk fikrini atın kafanızdan. Ve eşinize söyleyin boşanıp boşanmama kararı da onun elinde olsun

hepimiz insanız. hatalar yaparız, boşluğa düşeriz.
siz duygusal boşluktan yapmışsınız bunu.
eğer gerçekten aldatacaksanız, eşinizi sevmiyorsanız boşanın.
fakat o ilgiyi eşinizden istiyorsanız lütfen onunla konuşun hatta aile terapisi alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…