Evliyken baskasina asik olmak...

hayatinizda ilgi eksikligi ve esinizin surekli is seyehatinde olmasi sizinle ilginmemesi sizi bjnlara itiyor bence.ilgiye muhtacsiniz gibi geldi bana

Neyse ki adam mantıklıymış:işsiz:
İkinci çocuğu duygusal boşluk nedeniyle bir meşkale olsun diye istiyor olabilirsin gibime geldi. Duygusal açlık çekmen platonik takılmanın nedeni ama eşini aldatma eğilimin çok yüksek karşı taraftan.ç bir kıvılcıma bakar.
Bence önce eşinle konuş bu durumu, uzun iş seyahatleri mutsuzluğun huzursuzluğun falan bahset ona beraber çözüm yolu arayın. Eşinle halledemediğin sorunların yansıması bunlar.
Bir de iş yerinde kimse ilgilenmiyor gibi görünse de senin bu durumun dedikodu malzemesi olur. Dikkat et derim

Evliyken asik olup karisindan/kocasindan bosanan insanlara saygi duyuyorum. Basima geldiginde dunya basima yikilacak olsa da en azindan aldatilmadim derim. İliskim onurlu bir sekilde biter.

Siz tensel olarak bir aldatma gerceklestirmeseniz bile kocanizi 2 defa aldatmissiniz zaten. Aldatmak icin karsi cinsin bir sey hissetmesine hic gerek yok. Esinize sadik olmaktan siz mesulsunuz.

Baskasiyla olur mu bilmiyorum ama kocanizla kesinlikle olmaz. Olmamali. Bosanip hayatiniza bakin. Sirf duzen bozulmasin diye kocanizi aldatmayin.

Insan dogasi geregi aşık olur, kimi baskılar kimi baskilayamaz, siz de kocaniza olmadiginiz icin baska erkeklere aşık oluyorsunuz. Bence bunda sorun yok, onemli olan o askla be yaptığınız....
Bir de, bu kadar cok etiket kullaninca konu sadece benim icin mi inandiriciligini kaybediyor?
Bir selfie atip altina 25 tane hastag koyan tipler gibi...

Evliliğinde mutsuzsun
Sanırım cinsel hayatında yok denicek kadar az
Böyle olunca eşine bağlılığını yitirmişsin
Ve beğenilmek arzulanmak istepin var
Bence bir gün eşini aldatıcaksın belki bu delikanlı değil başkası olucak ama ok yaydan çıkmış bir kere
Boşanman en doğrusu ama bunu yapıcak cesaretin olduğunu sanmıyorum
Neyse umarım pişman olucak br hata yapmazsın..

Ask degil bu,sadece bekledigin ilgiyi gorunce mutlu oluyorsun,gururun oksaniyor begenildigin icin;hepimizin hayatinda zararsiz kucuk flortler olur zaman zaman onemli olan cok ustunde dusunme yapmamaliyim dedikce zihin o kisiye daha da odaklanir isin kotusu allah korusun takintili sapigin borine denk gelirsen takilir pesine
Bende niye olmuyor
Birine aşık olunca bütün erkekler bana kardes gibi geliyor da..

Gönlünüz başkalarına kayıyor olabilir kendinize söz geçiremiyor olabilirsiniz. Evliyken böyle bir sıkıntı yaşamak çok kötü bir şey olmalı. Ama siz bence kendinize hakim olmakta istemiyorsunuz. İlgi duyduğunuz insan karşılık verse hiç ben evliyim demeyeceksiniz gibi. Bu şartlar içinde ikinci çocuğu düşünmeniz zaten saçmalık ötesi bir şey.
Evladınızı, eşinizi ve her şeyden önce kendi haysiyetinizi düşünün ve ayrılın.

Ne kocanızla yaşadığınız şeyin adı evlilik,ne de iş arkadaşınızla yaşadığınız şeyin adı aşk.Bunu farkettiğinizde çok geç olacak zannımca.Yine yaşayacaksınız bu tür şeyleri.O kapı açılmış bir kere.
Derhal boşanın.Çocuğu da bahane etmeyin.Çocuk bile gözünüzde olmuyor başkasına karşı aşk beslediğinizi düşünürken zira.

Evli kadınlar çıkıp ben başkasına aşık oldum, flört ediyorum AMAA ÇOK MASUMUM, KOCAMDAN DA AYRILAMAM, ÇOCUĞUMU DA BIRAKAMAMM deyip duruyor yahuu :işsiz:
Tamam aşk bu olabilir amma velakin hem evliyim, evli kalacağım diyerek olmaz. O zaman onun adı aşk değil başka şeyler oluyor :KK20:
Aağğğyyyy salon kadını çizgimden kayacağım beeeee:KK70::KK70::KK70:

Valla su başka adamlara patlattiginiz kafayı esinize çocuğunuza ayirsaniz evliliginizde hem monoton olmaz hemde sağa sola sarkmazsiniz .hep soylemisimdr su aldatan kadın ve erkek ler karılarına ve kocalarına başkalarına verdiği ilgiyi gösterse ne aldatma olur nede kötü giden bir evlilik .sizinkide bı nevi aldatma karşı taraf karşılık verse kimbilir neler olcakti.

Olabilir.Gonlun kaymış tamam da hiç mi haber falan izlemiyorsunuz .Kaç gündür evli kadınlarla ilişkisi olan adamların acı sonlarını izliyorum. Yazık çok yazık. Bosanin sonra ne yapıyorsanız yapın. Yok bosanmam diyorsanız, kendinizi ondan çekin, bsknamaya,ilgilenmemeye çalışın zamanla sogur,hatanizi anlarsınız. ..

Medeni hal değişikliği insanın duygularını öldürmez. Evlilik içinde eğer eşe karşı yeterli sevgi hissedilmiyorsa ilgi başkarına kayabilir,başkalarından hoşlanılabilir vs vs.. burda mevzu insan olabilmek. Bunu hissettiğin anda eşle açıkla konuşabilmek. Ben artık yapamıyorum,bitirelim diyebilmek.. hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz. Eşinden ayrıl,aradığın ilgi ve sevgiyi umarım bulursun.

X