Evliyken baskasina asik olmak...

aşk
sız esınızle statusu ıcın evlenmıssınız ama zamanla araya gıren mesafe ve sevgı sandıgınzı seyın azalması sonucu esınızden uzaklasmısınız belkı karakter ve ten uyumunuz yok, zaten bır cocuk tedavı ıle olmus bu zor bır surec neden bu kadar uzak oldugunuz bır esten ıkıncı bır cocuk ıcın cabalıyorsunuz kı cocuga yazık en basta bırakın kardesı olmayıversın cokta sorun degıl ....
bence sız ayrılın esınızden sonrada hayatınıza bakın cunku esınızı zerre kadar sevmıyorsunuz, sadece cocuk yapmak ıcınbır araç olarak goruyorsunuz belkı esınızde bunun farkında sıze uzak duruyor ...

Aldatmanin her türlüsü kötü. Sevmoyorsaniz esinizi boşanin.istediginuz aşkı bulursunuz

Sizden 9 yaş küçük biri için hissettiğiniz duyguya aşk demeniz çok tuhafıma gitti. Yahu adam size abla diyodur eminim. Misal sen 30 yaşındasın, adam 21..
Şayet eşimle sohbet falan filan yok diyorsanız şartları oluşturun. Akşam yemekten sonra bi çay bi kahve.. Haftasonu sakin doğaylaa iç içe bir ortamda keyif yapın. Yürüyüşe çıkın . eşinizle konuşmak için fırsat yaratın yanı..doldurun o boşluğu

Olabilir bazen.ilgi eksik olunca.uzaklasinca sevgi ask heyecan bitince kayabilir insanin duygulari.
2.cocugu yapma.

İlgi açlığı
Sevgi açlığı
Bitmiş evlilikler bla bla bla
Erkeklerin söylediği aynı evde ayrı yatıyoruz yalanından ne farkı var bunun
Boşanmak gibi edepli bir seçenek var, tavsiye ederim
Süslü cümleler yaptığınızı meşrulaştırmıyor

2.çocuk için tup bebek tedavisi ve İş yerinde başkasına aşık olma...

Bu ne yaman çelişki? Hangi kafalardasın acaba.

Nasil olurda evliyken baska erkeklere ilgi duyabiliyorum diye kendimi cok sorguladim. Bu benim evliligimde bir takim eksiklerin oldugunu mu gösteriyor?
Hayır bu tamamen sizin karaktersiz olduğunuzu gösteriyor. Erkek olsun kadın olsun,hem eşinden çocuk yapmaya çalışıp hem de başkasına aşık oluyorum sürekli demek karaktersizliktir. Boşanın napıyosanız yapın

Bosaninda ne yaparsanız yapin,bu ne ya vallaha bıktım geçen çok yakiniminda kocasını aldattığını öğrendim valla tiksindim böyle kadınlardan ne hakkınız var o adamın hayatından calmaya,bosaninca bir şey olmuyor en azından çirkin yakistirilmalara maruz kalmazsiniz evli kadın başka adamla vay anasina of sistim

Erkeklerin kadınlar için kullandığı iğrenç bir tesbit var.
"Kadınlar maymun gibidir,bir dala tutunmadan diğer dalı bırakmazlar" derler.Bu tesbitteki kadınlardan biri misiniz acaba? diye düşünmeden edemiyor insan.Eşinizi terketmek için yeni bir eş bulmayamı çalışıyorsunuz?Erkek kardeşim benden 10 yaş küçük,siz onun ablası olacak yaştasınız.Bebek çalışmalarınıza hiç değinmiyorum bile gidişatınız çok fena..

Bahaneler bahaneler ve yine bahaneler.....
Hı hı evet hepimizin eşleri muhteşem,her istedigimizde hemencecik de doguruyoruz zaten,hicbirimiz yakışıkli erkek sinekle bile karşılaşmiyor ya da çalismiyorda...daha gecerli sebepler inanın anlamak istiyorum....aaaa sakın şeytan demeyin şuracıkta kalbime iner, kimseye musallat olmasın zira.....

Bir kez asik olsaydin derdimki, esimi ilgi gostermiyor yatak hayatlarimi yolunda degil vs. Ama ikinci kezmis bu.. bu demekki 3. Sude olabilir.. evli oldugun adamdan sıkılmışsın! Yatak sorunuda yokmus adamin galiba..

Dusunuyomda insanlara fazla rahat mi batiyorki? Kinamak icin solemiyorum bunlari.. ama dedigin gibi belki seninde sinavin budur..

Yahu kardes kinamayin diyorsunuzda, sizde kinanilacak yasamlar surdurmeyin bi zahmet. Sen git kocani aldat oglunu aldat iyi bir esi gectm iyi bir anne dahi olamazken kinama de. Oldu canim baska? Karaktersizligin edepsizligin daniskasi bu! Igrencsin midemi bulandiriyorsun!!!!

Bacım heyecan arıyorsun sen rahat batmış sana. bak şöyle yap al kocanı karşına aklından geçenleri yaptıklarını elin adamları için neler düşündüğünü falan anlat sonra bak bakalım heyecan nasıl oluyormuş adrenalin patlaması yaşarsın

Yaptığınız aldatmak değil ama çok yaklaşmış. Linç girişimine gerek yok bu durumda. Biz insanoğluyuz hatalar da nankörlük de bizim için, gönlünüz pekala kayabilir birine ama bu durumda bunu aşk diye adlandırıyorsanız, bir anlık boşluktan kaynaklı bir his değilse bu şekilde devam etmek aldatmaya götürür sizi. Şimdi şöyle bir gerçek var, insanın kalbi ne imtihanlardan geçer Allah bilir, burada herkesin kocası, sevgilisi, kendisi başka birine aşık olabilir. Bu durumda yapılması gereken ayrılmaktır, sonuçta insan o aşkı kalbinden sökemeyeceğine göre, ya devam eder hiçbir şey olmamış gibi davranıp, ya aldatır ya da boşanır. Bence en onurlusu boşanmak olur. Burada size aşık olduğunuz için aldatmışsın ya da ne bileyim kalbin kötü diyenler aynı şekilde sınanabilir, bunda kötü bir şey yok, kötü olacak olan bu durumda evliliği devam ettirmek ya da karşıya doğru adım atmak, ki ikinciye başladığınıza göre boşanma zamanı gelmiş gibi, çünkü yolu kaybetmişsiniz biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…