- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim herkese böyle anne baba nasib etsin.benim esimin ailesi de senin annen gibi dolaplarini doldur evin herseyini al arabanin aylik 600 tl bazen daha fazla benzinini cek fatura der der sömürürler bu ara diger kaynim meslege basladi bizdenctalep yariya düştü siye sevindik hanimefendi beyaz esyalari gri olarak yenileyip en genis olan dondurucu falan da aldi simdi kucuk ev aletlerinden bazilarini yeniliycek tabi 6 ay icinde bütün halilar ev boyama avizeler perdeler koltuk takimi 2800 tlye tv falan da cabası kaynim umre parasi veriyor tesekkur ediceklerine esime x sende hac paramızı ver diyor parayi dövize cevirip 6 aydir hesapta tutuyorlar böyleleriyle baş edilmez benim ailem de babam memur annem calismiyor kizimin esyalarini a dan z ye aldilar hala alirlar tek maaslar 2 universite 1 lise ögrencisi var ona ragmen bazen esimle bana bile hediye alirlar kac kez elleri daralmis arkadasindan almis vermis babam sonradan kardesim agzindan kacirdi duydum giderken ihtiyac varmi eksik varmi der sorarim istemezler yok yeni aldik derler biz ordayken biri gizlice markete gider alır gelir sormadan alırız zorla bizle yollamak isterler daha evde ne varsa vermeye calisirlar eşimle aramızdaki anneci oluşu ve bu maddiyat beni ondan soğutan sebepler oluyor senin eşinde zamanla öyle hissedebilir
Allah razı olsun canım.Amin canım benim.. Senin geçmiş konularını okudum Allah yardımcın olsun çok ama çok üzüldüm...
durrr diyeceğim doğru diyorsunuzeşek semer ilişkisi. dur demeniz lazım.
MAşallah canım benim Allah daim etsin inşallah.. Cümlemizin ailelerine sağlık sıhat güzel ömürler versin rabbim...Sizin bir yere borç yapmanız gerekiyor. Benim kız kardeşim evlendi. 6 ay sonra eşi hadi ev alalım dedi. Kız kardeşim nasıl ne birikimimiz var derken nasib etti girdiler. 2 ay sonra erkek kardeşini nisanladilar. Annesi düğünde size takılanlara verin kardeşinin düğününü yapicaz biz size sonra öderiz demiş. Kardeşimin eşi ailesinin isteyeceğini tahmin ettiği için hemen ev alalım diye ısrar etmiş. Biz sonradan öğrendik. Tabi şimdi borçları olduğu için kimse birşey talep edemiyor.
Bizim durumumuz Allah a şükür iyi. Hem ben hem eşim çalışıyoruz. Annem çalışmaz ama oraya her gittiğimde bana harçlık vermeye çalışır. Kızıma birşeyler alır. Benim ona vermem gerekirken o bana vermek ister. Babam deseniz bayramda bayranlığımi bile o almak ister. Kızımın bayramlığıni bize bırakmıyor genelde zaten. Olmaz deyince kızıyor ben sizin babanizim babaya karşı gelinmez diyor. Ah canım annem babam. Ev aliyoruz siz koyabildiginizi koyun biz üstünü tamamlariz derler. Rabbim onlara sağlık sıhhat uzun ömür versin.
Kimse kimseye benzemiyor işte. Siz kendinizi biraz geri tutun. Yoksa sancılı günler sizi bekliyor.
iyi fikir de.. ben çok çekinirim kiOkurken darlandım bu nedir da ?
Öncelikle şu akrabaya verdiğiniz 2000 TL'yi bence alın,kim kime 2000 tl hibe eder bu devirde
Öte yandan anneniz epey abartmış durumu sizi bankamatiğe çevirmiş bence hem kırılmasın diye hem de anlasın diye "anne çok sıkıştık bu ay eşim duymasın ama bana biraz para verebilir misin " diyebilirsiniz. Parayı verirse ne ala bir kenara koyun,nasılsa yeniden isteyecektir;vermezse zaten mahçup olur ve epey bir süre para isteyemez.
bilmiyorum canım bende para içinde yüzmüyorum yani..Bence anlasin ikinizde yuzer lira verin aylik h abartmamis olursunuz hem de vicdaniniz rahat eder bir sey soyleyince de anna biz iki tarafa da verince kendimiz cok acildik eksi hesaba gectik onlari kapatmamiz lazim dersiniz