• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliyiz ama ailelerimize para konularında fazla destek oluyoruz gibi

İflas bayrağını çekmeyi beklemeden rest çekin. Anneniz sizden paraları alıp istifliyor babanızın ihtiyacı olduğunda da vermiyor biraz uyanık olmakta fayda var
tabi olabilir babamın paraya ihtiyacı olunca arkadaşımdan 500 tl borç aldım da verdim diyor ama kendi zulasından veriyor sonra yerine geri koyuyor mesela :)

Bizim de esimin tarafindan talepler oluyor. Suan bir kredimiz var ve ocakta bitiyor. Biter bitmez alabiliyorsak ev, alamiyorsak daha yuksek model araba almayi dusunuyoruz. Yoksa biliyoruz ki elimizde fazladan para kalsa birilerine verecegiz. Siz de oyle yapin bence.
ne güzel düzeninizi oturtmuşsunuz valla :)

Bana biraz kendiniz kasinmissiniz gibi geldi annen harclik istediginde cikarip 250 tl verebiliyosan oda demekki bunlarda para nasilsa cok diye isteyip duruyo baslarda hava atmak guzel oluyoda sonradan onunue gecilemiyor iste basta nasil alistirirsan o yada sizde bir borca gireceksiniz ev araba falan
canım cidden havadan civadan değil ya hep daha da vereyim ki sıkıntısı varsa çözülsün dedim ama babam gariban haberi yok yani asıl onun ihtiyacı var bence

Nasil baslarsan oyle gider annem bekarkende 5 kurusumu ben versem almazdi dun elektrik faturalarini odedim babam bi dunya laf soyledi sanane bizim faturamizdan diye esimin ailesine gelince yaptiklari herseyi konusan tipler isterler ama ben vermem de verdirmemde yakin zamanda dugunumuz oldu ondan sonra yuzleri de olmaz babam hepsini gomdu ezdi onlarin taktigi takilarin 2 katini cikarip takti dugunde artik en ufak biseyde babamin takilari der otururum para yerine de babayi alirlar

Aynini yapicaz suan arac kredimiz var bitince ev alicaz sirf kan emiciler yuzunden ikimizde calisiyoruz gelirde fazla aclari doyurmanin mantigi yok
Canım babanların durumu baya iyi sanırım maşallah Allah daha çok versin :)

Isteyen darılsın isteyen küssün. Gerek yok bu kadar yüz göz olmaya bence. Annenizd sizden yüz bulmuş sürekli istiyor. Artık dur demelisiniz.

Isteyen darılsın isteyen küssün. Gerek yok bu kadar yüz göz olmaya bence. Annenizd sizden yüz bulmuş sürekli istiyor. Artık dur demelisiniz.
Evet artık sınır belirleyeceğim ya olmuyor böyle herkesin yuvası ayrı çatısı başka

Para vermek sıkıntı değil ama şu durum var.Eşinizin kendi işi yarın bir gün Allah korusun batmama garantisi yok.
Sen de çalışıyorsun işten çıkarılma durumun olabilir.
Kenarda hiç paranız yokken böyle bir duruma düşerseniz bitersiniz. Birikim her zaman iyidir.

Para vermek sıkıntı değil ama şu durum var.Eşinizin kendi işi yarın bir gün Allah korusun batmama garantisi yok.
Sen de çalışıyorsun işten çıkarılma durumun olabilir.
Kenarda hiç paranız yokken böyle bir duruma düşerseniz bitersiniz. Birikim her zaman iyidir.
kesinlikle birikim yapmamız gerek.. çok doğru

Back