Evliyim ve Depressondayim

Oovvvvv.... tertemiz.

şaka mısın sen ya üff.. siteye girmiyorum girmiyorum girdiğim ilk konuda sinirlerim tavan yapıyor

Savcı bir kadın göz göre göre kardeşinin evden çıkmamasını kabul eder mi zaten. Attığı çok belli de.

Ablacım boş yapma, kocam olmadan sokağa çıkamıyorum demişsin, senin durumunu kadınlar genelde Afganistan'da, Suudi Arabistan'da yaşıyorlar. Kocana bir iki karşı çik, kendi dediğinde diret, bakalım vuruyo mu napiyo. Kendi fikrin yok, o kadar bağımlısın ki adama, bı de vurmuyo diye espri yapmışsın, din Allahla kul arasında, yarın ben başımı açıyorum özgür irademle, istediğim gibi giyinip cikicam de bakalım noluyo o seni seven adam, ne kadar saygısı var, senin isteklerine, fikirlerine

Ayyy hayalimdeki evlilik.
Ne eğlenceli.
Evet seviyor hata aileside bayılıyor size
Sesi yok, gezmesi yok, versen alır vermesen bişey yok
Evdeki çiçeğimiz gibi aynı.
Kim sevmez böyle birini

Ayyy hayalimdeki evlilik.
Ne eğlenceli.
Evet seviyor hata aileside bayılıyor size
Sesi yok, gezmesi yok, versen alır vermesen bişey yok
Evdeki çiçeğimiz gibi aynı.
Kim sevmez böyle birini
Valla benim kedim bile zorlayınca cakiyo patiyi, hayvan kendi özgür iradesi dışında hiç bir zorlamayı kabul etmiyo, istemediği hiç biseyi yapmiyo. Bu kizcağız da başka konuda eşim beni gecenin bı vakti uyandırıp birlikte oluyo, başta çok zorlandım yazmış. Seksi bile istememe hakkı yok. Sonra cik mitliyim bin.

Bunları evlenmeden önce bilmiyor muydunuz? Neden evlendiniz bu kadar farklı düşünen biriyle?

Ay iğrenç herif ya. Normal olmadığı belli zaten adamın. Anormal olan bunu bu kızcağız sevgi olarak adlandırması. Demekki aileden sevgiyi hiç görmedi yoksa bu genç yaşta böyle biriyle evlenip birde çocuk derdine düşmezdi.
Üzüldüm gerçekten.

hanımefendi şu an müsait misiniz bilmiyorum ama kocişinizden izin almadan acilen psikoğa gidin çok acil

Celladına aşık derler ya; o iste

Bence laf yetiştirip ironi yapabilecek zekadaysanız, biryerlerde bir yanlışlık olduğunu da anlayabilecek zekadasınız demektir.

Yazmayayım diyorum ama bi yandan dünyayı evden çıkamayacak kadar güvensiz görüyorsunuz o yüzden kocanızın sizi eve hapsetmesi gibi ruh hastası bi davranıştan dehşete düşeceğine aksine hoşnutsunuz. Ama bi yandan da bu dünyaya çocuk getirmek için canla başla tedavi görüyorsunuz. Durumdaki tuhaflığı fark etmiyor musunuz gerçekten?

Tut ki çocuk sahibi oldunuz, bu çocuğu nasıl güvende tutacaksınız? Yani sizde tetiklenecek yeni kaygı bozukluklarını ve bunların getireceği tavizleri geçiyorum çocuğa ne olacak? O da mı evde hapis kalacak ve bununla mutlu olmaya zorlanacak? Hoşgeldin korku hapishanesinin yeni mahkumu, en azından yemekler güzel, ortam korunaklı, hadi musmutlu ol mu diyeceksiniz?

Ne görerek büyüyecek bu çocuk? İki evebeyni var, görüntüde iki yetişkin, ama biri pek de yetişkin değil zira tüm kararları diğerine tabi. Ne ögrenecek bu çocuk ikili ilişkilere, aile hayatına dair bu düzenden? Çok üzülerek söylüyorum ben böyle bi ailenin parçası olmak, içine doğmak istemezdim malesef. Bence siz bile istemezdiniz.

Bir insan yetiştirmek çok güzel bi şey, umarım siz de bu kadar isterken tadabilirsiniz bu deneyimi ama önce kendinizi yetistirip sonra çocuğu yetistirseniz daha güzel olmaz mı? Böylesi sizde de eger dogarsa o cocuga da haksızlık degil mi?

Az bi dışarı çıkarın kafanızı, belki göremediğiniz yerlerde eşinizin farklı hayatları vardır . Görmediğiniz şeyden nasıl emin olacaksınız?

abilerin ablaların bu kadar tahsilli iken sen nasıl 22 yaşında evlendin ufak at da civcivler yesin be güzelim senin tahsilin yok anlaşılan 22 yaşında evlendiğine göre okumuş etmiş cahil olmayan aile 22 yaşında kültürel farklılıklara rağmen evlendirmez ve evet bu zihniyetle üreme doğacak çocuğa yazık allah ta bu yüzden vermiyor heralde sen bu zihniyetle çocuk yetiştirme. evlenirken eşlere köle olarak evlenmiyoruz eş olarak evleniyoruz o yüzden kimse kimseyi değiştirmemeli ve sen bunu çok matah bişey gibi övüne övüne yazıyorsun yazık gerçekten çok yazık senin ilerde doğacak kızın aynı senin gibi özgürlüğü 4 duvar arası zannedecek oğlun da pipisi var diye kadınlardan üstün olduğunu düşünecek bu toplumun iyiliği için üreme sakın

İş güç sahibi olmadığımi nerden biliyorsun sen ya hemşireyim ben küçük bir çocuk elimde öldü diye bıraktım mesleğimi boş konuşma
İyi bir karar olmuş. O mesleği yapacak olgunlukta değilmişsiniz. Oturun evinizde koca bekleyin siz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…