biz çok iyi anlaşabilen, gayet mutlu ve birbirini anlayabilen bi çift olmamıza rağmen doğumuma son 1 hafta kala olmak üzere halen (bebeğim3.5 aylık) eski halimize dönebilmiş değiliz asla.birbirimizi kırmaya korkan biz bebeğin çorabı için bile tartıştığımız zamanlar oldu, oluyorda.dün akşam eşim yine bebeğim yüzünden fena halde gereksiz bi konu yüzünden kükredi resmen.o yüzden aranızdaki ilişkinin yıpranmış olmasına kesinliklikle şaşırmamak gerek.
birbirinize saygılısınız, kırmamaya dikkat ediyorsunuz ve muhtemelen hala ikinizde birbirinizi seviyorsunuz.bence boşanmayı aklınıza dahi getirmeyin, sizin ailelerden sıyrıldığınızda aslında güzel bi ilişkiniz var bence.
bi de inanıyor musun böyle şeylere bilmiyorum ama eşinin yengesinin ve halalarının dediklerini kulak arkası etmemeni öneririm.herşey insanlar için.akıl sağlığı yerinde olmayan bi insan için hobi sayılabilir böyle şeyler.
Yazdiklarinizi okurken bizi gordum sanki.
Sukurler olsun Allah bizlere evlat verdi,isteyen herkesede nasip etsin.
Ama gurbette kimsesiz,yardimsiz evlat buyutmek oldukca zor.
Hele birde kreslere, bakicilara emanet etmeye korkuyorsaniz.
4 yil boyunca esimle imkanlarimiz olcusunde kendi basimiza yasadik, canimizin istedigini istedigimiz zamanlarda yaptik.
Ama bebegimiz geldikten sonra cok buyuk bir sorumluluk eklendi hayatimiza.
Onun herseyine kostururken esimle ilgilenmeye,oturup 2 cumle konusmaya bile firsat bulamadik.
Ustune oglumuz benimle ayri bir odada,esimde diger odada uyuyor aylardir.
Bu da iyice sogukluga sebep oldu.
Esim isten yorgun argin gelip yarim saat oglumuzu sevip sonrasinda dinlenmek,biraz rahatlamak istedi.
Bende tum gunun yorgunluguyla tukenmis oluyordum.
Ufacik bir sey bile tartismaya donusebiliyordu.
Boyle boyle devam ederken birbirimize uzak,cocugumuza yakin,zaten ailevi problemleri olan ,aslinda hicbir seye yaramayacak bir evliligin icinde oldugumuza inandik.
Hem insan psikolojisi hep en son yasadigi seyleri hatirlar.
Bizde onceden mutlumuyduk,guzel gunlerimiz var miydi,hepsini unuttuk.
Allah sizinde yardimciniz olsun,cok tesekkurler..