Evliyim ve Depressondayim

Evde kocaya böyle çemkiremiyor çünkü. Otur dese oturur kalk dese kalkar. Hele bir yapmasın. Ne yapsın hıncını burada estetiksiz biricik burnumdan çıkarmaya çalışıyor. Kendi burnunu evden bile çıkaramayacak kadar ezik bir hayatı var çünkü.

Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Selena ? Ohhhh nasıl rahatladım ya Allah'ın trolü seni. Gerçek olmaman beni nasıl rahatlattı. Okullar kapandı tabi yapacak iş bulamıyorsunuz evde ahahahah

Selena ? Ohhhh nasıl rahatladım ya Allah'ın trolü seni. Gerçek olmaman beni nasıl rahatlattı. Okullar kapandı tabi yapacak iş bulamıyorsunuz evde ahahahah
Aa neden bende kızım ile birlikte izliyorum arada
Ama arkadaş kıvılcım gibi nefesini tutup vermeyi unutuyor sanırım, oksijen az gidiyor

piraye ben üzülmekten vazgeçtim,
Üye beni çok eğlendiriyor
Yaa sus sus, savunduguma savunacağıma pişman oldum...Yine de ona sahip çıkıp ,eğitim, görgü, destek vermiş normal bir ailesi olsaydı, hayata bakış açısı da üslûbu da bu kadar leş olmazdı zaten diyerek tezimi son bir gayretle savunuyor ve kuyruğu dik tutuyorum

Düşünce tarzınız uyusmadıktan sonra eşiniz isterse melek olsun olmaz.

Şuan olmasa bıle eninde sonunda ayrılacaksınız çünkü siz kendinizi olduğunuz yere aıt hissetmiyorsunuz.
Ve eşiniz arkadaşlarınızla gezip tozmanıza laf edecek biri
Boşuna şehir degıstırırsek mutlu oluruz kafasına bürünmeyin.

Meraba yorumlar yine tek cumleye takılmışlıkla dolmuş " eşiniz madem sizi seviyor bir dediginizi iki etmiyor"la başlayıp motivasyon yerine moral bozukluğunuz tavan yapmış durumda olmalı. Kendi fikrimi söylemek ıstiyorum küçükken zor seyler yaşadım demissiniz şimdiki durumu kabullenmek o kültüre ayak uydurmak zor olmalı anlıyorum bu durumu tuhaf hissetmeniz normal ama ben ayrılın gibi bisey demicem son çare olarak düşünülebilir bu, kendi fikrimce eşinize içinde bulunduğunuz bu durumu 2 kahve yapıp alın karşınıza konuşun bir çıkış yolu arayın bence keşke bir psikiatri desteği de alsanız çok iyi geliyor gitmiştim ben :) içinizdeki her şeyi eşinize anlatın önce biraz da ayak uydurmaya çaba gösterin ama kendinizi de ezdirmeyin köle olarak evlenmediniz ve kendinizi suçlamayın sakın siz seçip evlendiniz doğruysa da yanlışsa da sizin kararınız kadere de çok inanıyorum aslında ben. Güçlü olun yatmayın kalkın kendinize oyalanacak şeyler bulun yatmak daha kötü eder psikolojiyi hep düşünüp durursunuz eşinizle mutlaka konusun. Sağlıcakla kalın

Ay hepiniz götümü yiyin kız dua edin selena başladı yoksa sizinle didişmeye devam ederdim ehehehehe hasetsiniz kızlar kocam hem beni dört duvar arasına sokuyor hem de mutluyum ehehehe
Haah şöyle özüne dön yahu. Yok doktor ana mühendis baba savcı kardeş.. hepimiz biliyoruz neyin ne olduğunu. Çocuk yapmadan biraz olgunlaş ondan sonra beybi hayalleri kur.

Kusura bakmayın da yaşadığınız hayat sizin hayatınız değil ki Ne zamana kadar gidecek bu böyle.Düşünsenize sizin aileniz eşinizin şortuna,küpesine laf etse mesela ..Biraz uçuk bir örnek oldu ama insanın yaşam şartlarına,hayat tarzına müdahale edilmemesi gerektiği yönündeyim ama sizin yaşınız çok küçük ,büyük ihtimal eşinizin ailesi biz bunu kendimize uydururuz düşüncesindeler..Bence iyi hesap yapın çocuk olmadan,ne zamana kadar gidecek böyle ki siz Almanya’da yaşamış bir insansınız bence zor üzgünüm

Hahaha ilk sayfayı okuyup diğer 12 sayfayı okumayan ben Sonu efsane olmuş yalnız konunun

Vallahi hepimiz bıktık bacım eş ailesi böyle bir şey işte arkandan konuşurlar her şeyine karışırlar bogarlar bunaltirlar. Mesafe koy herkes haddini sana nasıl davranacağını öğrensin. Bu sadece eşinin ailesiyle değil bütün ikili ilişkilerinde geçerli de eşinin ailesine daha çok geçerli. Eşine de tatlı dille yaşadığın zorlukları anlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…